Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Arnhem of directe omgeving.

2700 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest onder rieten kap verwijderen, dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak isoleren en eternietplaten verwijderen, vervangen van dakpannen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Arnhem:

Licht hellend plat dak isoleren

Ik heb een licht hellend plat dak van ongeveer 60 vierkante meter en dat moet vanaf de buitenkant geïsoleerd worden en opnieuw met bitumen of iets dergelijks bedekt worden. Eventueel zal dezelfde klus bij de buren uitgevoerd moeten gaan worden.

Plat dak renoveren

Het platte dak van de aanbouw bij de woning dient te worden gerenoveerd. Het oude dak moet worden verwijderen en geïsoleerde dakplaten geplaatst. Hier overheen zal dan bitumen gaan komen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en goed bereikbaar.

Daklekkage repareren

In de goot een lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een dak van 8 meter breed.

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Dakdekken met bitumen over oude laag

Bitumen schuurdak leggen over oude bitumen laag. De oppervlakte is 14 m2.

Dakgoot van zink vervangen

Zinken dakgoot van 5,5 meter rechthoekig repareren en anders vervangen. Er zitten 2 scheuren in ongeveer 7 cm van elkaar verwijderd. Dakgoot is niet goed bereikbaar.

Daklekkage op het dakterras repareren

Wij hebben een daklekkage van het dakterras. Deze is op 1 plek zichtbaar in de ruimte hieronder. Het dakterras is ongeveer 15 m2. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren.

Dakgoten vervangen

Aan onze garage zit aan beide kanten een grijze PVC dakgoot van 150 mm en van ruim 6 meter lengte. Wij willen die graag laten vervangen, liefst op korte termijn. Eventueel de pijpen meenemen. Graag een prijsopgave hiervoor.

Diverse dakonderhoudswerkzaamheden voor de VvE

Namens de VvE van enkele woningen ben ik op zoek naar een bedrijf voor enkele onderhoudswerkzaamheden aan de panden. Er is een zinken regenpijp die moet worden hersteld of vernieuwd. Verder willen we graag het dak laten inspecteren en waar nodig reparaties laten uitvoeren. Ook willen we de dakgoten laten schoonmaken en nazien. We maken graag even een afspraak en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Regenpijp herstellen of vervangen

Ik heb een lekkage aangetroffen bij het bovenste deel van mijn PVC regenpijp. Ik zou dit graag laten herstellen/vervangen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten daarvoor zijn.

Dakgoot repareren

Op 1 plek hebben wij een lekkage aan de zinken dakgoot. Graag laten wij deze repareren daar waar mogelijk.

Dak geheel vervangen

Het gaat om het platte dak boven 2 bovenwoningen. Hier ligt waarschijnlijk bituum op en deze dient te worden vervangen. De daken zijn goed bereikbaar en de oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Dakuitloop verplaatsen

Graag een offerte voor het verplaatsen van de hemelwaterafvoer van de schuur. Het is een schuur met een plat dak, en multiplex boeiboorden. De afvoer zit op de hoek van het dak, de nieuwe moet in dezelfde hoek komen alleen op de ander zijde.

Zinken regenpijpen vervangen

Vervangen van 3 regenpijpen (pvc) voor zink, bij elkaar ongeveer zo'n 15 meter.

Dakpannen dak met daklekkages vervangen

Na diverse daklekkages wil ik mijn dakpannen laten vervangen, wat kost dit bij jullie.

Nieuwe zinken regenpijp plaatsen

Er moet een regenpijp worden geplaatst, de pijp zal ongeveer 6 meter zijn. Op dit moment zit er nog geen regenpijp, er zal dus nog een gat moeten worden gemaakt in het dak.

Plat schuurdak laten isoleren

Graag zouden wij willen weten wat het kost om onze schuur door iemand te laten isoleren. Hij is ongeveer 3 meter x 2.50 meter en heeft een plat dak.

Loodslab vastzetten onder een dakkapel

Aan de onderzijde van een dakkapel op onze 1e verdieping zit een loodslab van ongeveer 4 meter lang. Deze loodslab laat aan de rechterzijde los, maar we hebben nog geen lekkage. We willen de loodslab graag weer goed laten vastzetten en ontvangen hiervoor graag uw vrijblijvende offerte.

Zadeldak meerdere woingen inspecteren en renoveren

Onderzoek en mogelijke renovatie van zadeldaken van 14 zolderwoningen. Per woning is het circa 100 m2 meter dak. In verband met diverse lekkages willen we graag onderzoek laten doen naar bouwkundige en constructieve toestand van de daken. Wat zou het kosten om dit onderzoek te doen? En wat zijn de kosten van reparatie of renovatie van het dak?

Lichtkoepel met een lekkage repareren

Bij regenval en even daarna lekt mijn lichtkoepel in mijn platte dak druppelsgewijs. Dit wil ik graag laten repareren.

Zinken dakgoot repareren

Ik wil graag de dakgoten gerepareerd hebben en het schilderwerk gedaan hebben. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen

Daklekkage bij de lichtstraat repareren

Wij hebben lekkage aan onze lichtstaat. De lekkage is niet bij iedere bui, maar afhankelijk van de intensiteit of windrichting. Ook kan de lekkage een uur na de bui pas optreden. De kitranden zijn al gecontroleerd en/of vervangen, maar zonder succes. Ik laat graag iemand dit probleem verhelpen. De lichtstraat is 3 a 4 meter groot en de lekkage zit altijd op 1 punt.

Boeiboord repareren of vervangen

Huidig boeiboord van Red Cedar is op enkele plaatsen aan vervanging toe. Grootste deel is nog goed. Gaarne advies over hoe te handelen: slechte delen vervangen of alles en dan eventueel Keralit. Ook gaarne prijsopgave. Het betreft 60 meter van 50 cm hoog en 25 meter van 30 cm hoog.

Dak inclusief dakpannen vervangen

De klus betreft het vervangen van het gehele dak. De pannen en de asbestplaten die onder de pannen liggen. Het gaat om een dak van ongeveer 75 m2. Er is nog geen asbestrapport aanwezig. Het gaat om het woonhuis gedeelte.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Het gaat om een jaren '70 drive-in woning waarbij het balkon op de tweede verdieping boven de woonkamer op de eerste verdieping is geplaatst. In de hoek van het balkon is een overloop waardoor water van het naastgelegen balkon naar de regenpijp op ons balkon kan stromen. Beide zitten vlak bij elkaar. Er is daar een lekkage ontstaan die zichtbaar is in de ondergelegen hoek in de woonkamer. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van de kosten voor het onderzoeken om te bepalen waar de lekkage zit.