Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zonneboiler afsluiten en verwijderen:

Zonneboiler afsluiten en verwijderen

Ik wil graag mijn zonneboiler laten afsluiten en verwijderen van het dak en laten afvoeren. Huis heeft plat dak 3 etages.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler afsluiten en verwijderen uit heel Nederland:

Collectief onderhoudscontract CV-ketel en zonneboilersysteem

Voor onze nieuwbouwwoningen (de laatste werd opgeleverd in mei 2015) willen we graag een collectief, jaarlijks onderhoudscontract afsluiten voor onze CV-ketel en zonneboilersysteem. Potentieel zijn het 30 tot 40 huizen die mee kunnen/willen doen met dit contract. Ieder huis heeft een identieke installatie, bestaande uit: - CV-ketel: Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24, bouwjaar 2015; - Zonneboiler-systeem: HR Solar HRS 120 met water/glycol mengsel, bouwjaar 2014; - Zonnecollector: HR Solar HPC-2.5. Het onderhoud aan het zonnecollector-systeem behelst in ieder geval het meten van het druksysteem/expansievat en de beschermingsgraad van het glycol/water-mengsel (1 x per 2 jaar) en 1 x per 4 jaar het spoelen van de systeem en het vervangen glycol (m.b.v. een vulpomp). Graag een gedetailleerde offerte met beschrijving van de inbegrepen werkzaamheden/materialen en een prijsberekening per huis als er 40 huizen meedoen (ik neem aan dat de prijs lager wordt naarmate er meer huizen meedoen).