Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen:

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen, dit onder de zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen: 12 , 3 rijen van 4 hellend dak, tussen woning.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen uit heel Nederland:

Kauwennest verwijderen en dak repareren

Kauwen hebben een nest onder de dakpannen gemaakt. Ik heb nu de ingang geblokkeerd met gaas, waardoor ze niet meer bij het nest kunnen komen. Ik heb wel gelijk gezien dat ze een gat hebben gemaakt in het houtwerk onder de pannen waardoor ze naar binnen zijn gekomen. Ik zou graag willen dat het nest verwijderd word en het plaatselijk repareren van mijn dak. Ik zou hiervoor een vrijblijvende offerte willen. Ik hoor van u.

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Het is voor het eerst dat er op deze plaats een nest gemaakt werd door kauwen. Het gaat om een laaggeplaatste keukenschoorsteen in een 30-er jaren huis. De schoorsteen heeft een “luchtinlaat functie” voor toilet en kelderkast.

Vogelwering plaatsen bij de zonnepanelen

Ik zoek een partij die één kauwennest kan verwijderen en bij de zijpanelen vogelwering aanbrengen s.v.p. Ongeveer 25 a 30 meter rand zonnepaneel.

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb zelf al geprobeerd het meeste weg te halen. Verzoek is dus de resten verwijderen en te zorgen dat ze niet opnieuw beginnen. Vogelwering aan beide zijden van de dakkapel aanbrengen. De resten van de nest uit de dakgoot verwijderen. Ik heb een foto bijgevoegd van hoe de situatie nu is. Als gewenste 1e werkdag heb ik 'in onderling overleg' ingevuld, maar graag zo snel mogelijk.

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Wij hebben een kauwennest in onze dakgoot en onder onze dakpannen. Deze willen we graag laten verwijderen. Tevens willen we dat er nestwering geplaatst wordt, zodat ze niet meer terug komen. Het is een twee onder één kap huis.

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb een kauwennest onder mijn dakpannen. Ik denk dat het nest inmiddels leeg is en wil het laten verwijderen en alles daar goed schoon laten maken. Daarna wil ik aan de hele voorkant van het huis vogelwering laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Kauwennest verwijderen onder de dakrand

Er zit een nest onder de dakrand. Daardoor hebben we veel overlast van uitwerpselen. Ik zoek iemand die het nest kan verwijderen. Het schuine dak bevindt zich op de 2e etage. Ook vogelwering plaatsen om toekomstige nesten te voorkomen.

Kauwennest verwijderen uit de dakgoot

Er zit een kauwennest in de dakgoot. Deze wil ik verwijderd hebben en de goot ongeschikt maken voor het bouwen van nieuwe nesten. De goot zit boven de eerste verdieping. De goot is tussen de vijf en zes meter lang.

Nest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag dat er een kauwennest verwijderd wordt en dat er vogelwering geplaatst wordt zodat er geen nieuwe nesten gebouwd kunnen worden. Het gaat om een huurwoning en betreft de dakgoot op de 2e verdieping. Ik wil zowel aan de voor- als achterzijde vogelwering laten aanbrengen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius