Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorst pannen vastzetten:

Nokvorst pannen vastzetten

Hoekwoning 5 meter nokvorst pannen opnieuw vastzetten. De woning dateert uit 1967 en er liggen losse pannen.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorst pannen vastzetten uit heel Nederland:

Nokvorst vastzetten

De nokvorst pannen van onze hoekwoning liggen lossen. Gaat om ongeveer 5 meter. Goed bereikbaar.

Dak met pannen renoveren

Dak renovatie, 1 kant geheel nieuw beschot geheel achterzijde (wegens houtrot)voorzijde waar nodig is. Nok gedeelte, Folie aanbrengen. Nieuw tengel latten, nieuwe panlatten. Bekleding dakkapel geheel nieuw (2 bij 4 meter) Aanbrengen diverse lood dakkapel. Dak achterzijde hellend ongeveer 25 m2. Dak voorzijde ongeveer 30 m2. Graag ook een nieuw dakpan/nokvorst Monier OVH Zwart glazura eigen huisje (1200 stuks) met verlies bijberekend 25 stuks Monier Donker Glazura Halfronde vorst.

Afgewaaide dakpan terugleggen

Momenteel is er een dakpan net onder de nokvorst weggewaaid. Deze moet terug gelegd worden. Het dak zelf is zo'n 15-20 meter boven de grond, maar vanaf 1 kant kunnen de pannen verschoven worden om er te komen. Indien mogelijk deze week uitvoeren.

Pannendak vernieuwen

Ik heb, samen met mijn buren, een klein 2 onder 1 kap huis uit de jaren '30. De pannen zijn waarschijnlijk net zo oud. Ik ben benieuwd wat de kosten zullen bedragen om de pannen te laten verwijderen en nieuwe pannen te leggen. Het dakbeschot is nog goed. De panlatten zijn niet meer geschikt voor hergebruik. Er staat op het uiteinden van de woning een schoorsteen en er ligt een dakvenster in en er is 1 dakdoorvoer voor de CV aanwezig. Globale afmeting over de nok is 5 meter, de lengte van een dakvlak is ook ongeveer 5 meter. In totaal dus globaal 50 m2 dakvlak. Dakraam is 80 bij 110 cm. De schoorsteen is ongeveer 40 bij 50 cm en deze wil ik graag laten voorzien van nieuwe loodslabben. Kunt u mijn 2 prijsopgave doen. Een voor mijn woning en een voor als mijn buren meedoen, dus totaal 100 m2, ongeveer 10 nokvorst, 20 meter kantpan.

Renovatie van een zadeldak

Het betreft de volgende werkzaamheden: Zadeldak 80 m2 Verwijderen oude pannen / panlatten Isolatie aanbrengen, min 3,5 Rd ivm subsidie Nieuwe VH pannen glanzend zwart / blauw. Ook nokvorst e.d. ongeveer 20 meter. Langs de nokvorst is aan beide kanten ook snijwerk van dakpannen. Schoorsteen nieuw lood, rondom 3 meter. Dakkappel 2x nieuw dakleer, samen 4 m2.

Onderhoud aan een dakpannen dak

Het gaat om een onderhoudsklus. Vandaag is er iemand langs geweest om de dakgoten te reinigen en die zag dat er dakpannen niet helemaal recht lagen, er wat mos op groeide en dat de nokvorst los zat en dat er een beetje schimmel onder de nokpannen zat, hout is niet aangetast. Hij tilde het zo op en liet me een witte schimmelige onderkant van een nokpan zien. Ik ben benieuwd hoe erg dit is en hoe duur het ongeveer is om de pannen goed te leggen, vast te zetten, te reinigen en te impregneren. Hij heeft zelf ook wat aangeboden natuurlijk, maar ik zou graag vergelijken. Het betreft een rijtjeshuis van ongeveer 5,4 meter breed en 7,5 meter diep met normale schuine daken aan beide kanten, het dak begint precies waar de eerste etage eindigt.

Afdichting tussen de nokvorsten vervangen

Ik wil graag de afdichting tussen nokvorst en pannen vervangen. Het is een piramidedak met vier kanten en bovenaan, in het midden, staat de schoorsteen. De overgang tussen de nokvorsten en de gedeeltes met pannen moeten nagekeken worden. Het dak is 18 jaar oud. Wat zou het kosten om te repareren en wat kost het vervangen?

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 strekkende meter nokvorsten opnieuw laten vastzetten/aansmeren met Flexim. Eén nokvorst is vorige week kapot gevroren. Wellicht moeten er meer vervangen worden. En een aantal pannen herschikken.

Pannendak vervangen

Ik wil graag nieuwe pannen op mijn dak. Dak is 11 breed, 7 meter lang. Graag rondom kantpannen en boven over de breedte een nokvorst. Schuine dak ligt tegen het platdak aan.

Nokvorsten en goten vervangen

Vernieuwing nokvorst van een woonboerderij; controle en waar nodig herstel/goed leggen van pannendak; aanbrengen van een kunststof dakgoot aan één kant. Momenteel is er sprake van lekkage op 2 plekken. Het dak is ongeveer 20 meter lang en loopt licht af; in de breedte is er sprake van een knik aan beide zijden van de woning. Er zitten oud Hollandsche pannen.

Partners

Partners van Casius