Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Apeldoorn of directe omgeving.

1793 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Apeldoorn:

Zadeldak controleren en eventueel repareren

Ik zoek een partij die mijn dak kan controleren. Één raam in dit dak is deels verzakt en ook dakpannen zijn verzakt. Het gaat in eerste instantie om het controleren en aanpassen van het dak. Wel moeten sowieso de panlatten en dakpannen opnieuw gelegd worden. Dit betreft een stuk van ongeveer 4 meter over de breedte. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Polycarbonaat dak van serre vervangen

Bestaande inpandige serre met dak van 400 x 320 cm van polycarbonaat. Dit vervangen door geïsoleerd dak, met lichtstraat en warmtewerend glas. Afvoer oude materialen en afwerking binnen en buiten.

Dakpannen reinigen en impregneren of coaten

Ik wil mijn dak graag gereinigd hebben voordat er zonnepanelen op mijn dak gaan. Bij zeer hevige regen lekt het een klein beetje, dus wil ik er uiteraard ook achter komen waar dit vandaan komt. Oppervlakte is een schatting, 50 m2, rijtjeshuis, type dakpan weet ik niet.

Nokpannen vast laten leggen

Ik wil de nokpannen laten vast leggen. ca 5 meter. Het gaat om een rijtjeswoning welke goed bereikbaar is.

Dakgoot boven de overkapping schoonmaken

Onze dakgoot aan de achterzijde van de woning (zo'n 4 meter lang) moet schoon gemaakt worden. Vanwege de overkapping is het lastig om hier zelf bij te komen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een partij die dit voor ons uit handen kan nemen. Kunnen jullie helpen?

Bitumen dakbedekking en isolatie plaatsen

Het dak is schuin met kleine hellingshoek, circa 15 graden. Het betreft een hellend dak met bitumen, dit is reeds 20 jaar oud en eigenlijk wel aan vervanging toe. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om het dak aan de buitenzijde te laten isoleren en hier daarna een nieuwe laag bituum op te leggen. De woning is ongeveer 6.50 bij 8 meter groot.

PVC dakbedekking aanbrengen

Het dak van mijn veranda bestaat op dit moment uit houten dakplaten. Hier wil ik of EPDM of PVC op laten plaatsen. De afmeting is 5.20 bij 2.80 meter. Er zal ook een onder afvoer gemonteerd moeten worden, de dakrand zal ik zelf verzorgen. Graag ontvang ik van u wat advies over de verschillende mogelijkheden en een offerte van de kosten.

Dakramen verwijderen en dak dichten

Heb twee dakramen, wil deze laten verwijderen in verband met plaatsen extra zonnepanelen en weer dichtmaken met isolatie en sneldekpannen.

Dakplaten veranda vervangen

Het vervangen van 2 stuks 4 meter lange en een meter brede eloxaandakplaten die reeds ter plaatse zijn met het ook vastschroeven hiervan op de overkapping/veranda evenals het plaatsen van een rubberafdichtingsstrop, ook ter plaatse verbindingsmateriaal, afdeklijsten schroeven en geboorde gaten zijn aanwezig, bewoner kan gemakkelijk meewerken want heeft een en ander zelf geplaatst. Zonder afvoeren van de materialen.

Verwrongen daklijst herstellen

1 Nieuwe daklijst aan de rechterzijde van het dak.

Nieuw dak met isolatie aanbrengen

Bij een nieuwe aanbouw dient het dak onder afschot gelegd te worden en geïsoleerd. De oppervlakte is 70 m2 en de ondergrond is hout, osb platen. Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief daktrim afwerking, 2 doorvoeren en 1 x lichtstraat van 3 x 1 meter. Ik zou graag de kosten voor EPDM en voor bituum ontvangen.

Plat dak bedekken

De dakbedekking van de gang en het toilet aan de achterkant van ons huis moet worden vervangen aangezien het lekt. Het gaat om ongeveer 4 vierkante meter. Wellicht kan ook het keukendak van ongeveer 20 vierkante meter vervangen worden, dit even bekijken. Beide daken zijn goed toegankelijk.

Loodslab bij het beluchtingskanaal vervangen

In onze woning hebben wij een beluchtingskanaal die samen komt op het dak in een vierkante koker. Het lood rondom de koker ligt los. De volledige koker dit te worden verwijderd en vervangen door een nieuwe. Deze is al aanwezig.

Losgeraakte dakshingles repareren

Door de storm zijn een aantal daksingels losgeraakt

Dakpannen dak laten vervangen

Onze dakpannen liggen niet goed, niet gezien tijdens de bouwkundige keuring. Deze zijn toch oud en willen we gaan vervangen eventueel inclusief dakbeschot (er moet zeker folie komen) en waarschijnlijk dakisolatie. Ik heb reeds nagemeten hoeveel vierkante meter aan dakpannen ik nodig heb en dat is 108 m2 (vrijstaand huis). Graag kom ik met u in contact voor een offerte.

Dakgoot repareren of vernieuwen

De dakgoot, 19 jaar oud, is door de sneeuw kromgetrokken over 10 meter. Het betreft 2 woonhuizen. Tussen de huizen en aan iedere uiteinde is een afvoerpijp. Deze zinken of aluminium dakgoot is gemonteerd op houten planken. Houd er rekening mee dat een deel van deze houten planken vervangen moet worden.

Asbest platen van dak verwijderen

Onder de dakpannen hebben wij dunne asbestplaten. Huis uit 1906. Gebroken kap, typisch Apeldoorns huis. Ben benieuwd wat het kost dit te laten verwijderen, evt laten isoleren en weer de pannen erop.

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren, lekt rond de regenpijp verder geen lekkages. afvoerpijp lekt

Nokvorst pannen vastzetten

Hoekwoning 5 meter nokvorst pannen opnieuw vastzetten. De woning dateert uit 1967 en er liggen losse pannen.

Nokvorst vastzetten

De nokvorst pannen van onze hoekwoning liggen lossen. Gaat om ongeveer 5 meter. Goed bereikbaar.

Nieuwe dakpannen leggen

In onze straat worden de huurwoningen gerenoveerd. Graag willen wij voor onze koopwoning, 2 onder 1 kap, een offerte ontvangen voor het renoveren van het dak. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de dakpannen en panlatten en het plaatsen van nieuwe. Het gaat om 2 dakdelen van ongeveer 6 bij 4 meter, een afdakje van 3 bij 4 meter en een afdakje van 2 bij 3 meter.

Volledige renovatie van het dak

De opdracht betreft een renovatie van het dak. Dit is inclusief het dakbeschot en dakpannen. Graag willen wij aan één zijde een dakkapel en een dakraam. Het huis betreft een helft van dubbel en de kans is groot dat de buren niet meedoen. Het dakbeschot bestaat uit eternit. Graag willen wij ook de schuur laten doen.

Dakbedekking geheel vervangen

Het huidige PVC dak lekt via de randen. De dakranden zitten vol gaten door hagel en vogel schade. Plat dak van 66 m2. Het dak bestaat uit beton met isolatie (waarschijnlijk nat) daarover de pvc. Wil graag een offerte voor PVC en voor Bitumen. Er zal dan een aansluiten naar de buren gemaakt worden. Er zitten 2 pijpen op het dak. Regen en cv.

Plat dak opknappen

We zijn op dit moment bezig om te oriënteren wat het gaat kosten voor dak vervanging. Het gaat om een plat dak, met grind als bovenlaag en bituum, ongeveer 9.5 bij 5 meter groot. Ook zijn de buren, aangrenzend huis, geïnteresseerd om te vervangen, nog geen datum in de planning.

Dakrand van het terrasdak vervangen

Graag willen wij de loden randen van ons dakterras vervangen. Het totale dakterras is 15 m2. Het betreft een aangekocht huis per 1 november 2017. Offerte inclusief materialen alstublieft.