Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Apeldoorn of directe omgeving.

1812 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Apeldoorn:

Nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw

1 nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw (circa 17m2) per woning, met behoud van zink afwerking. Zowel voor mijn woning als voor beide buren (als één bulk opdracht uitvoeren).

Ondervorsten garage en woonhuis vervangen

Ondervorsten vervangen garage + woning ca.17 M1

Op 1e verdieping de lekkage aan zinken dakgoot herstellen en dakgoten reinigen

Zinken dakgoot begint ergens te lekken. (Totale lengte van dakgoot is circa 5,50 meter). Het is de de dakgoot van de 1e verdieping. Graag de lekkage herstellen en de dakgoten reinigen.

Zonneboiler afsluiten en verwijderen

Ik wil graag mijn zonneboiler laten afsluiten en verwijderen van het dak en laten afvoeren. Huis heeft plat dak 3 etages.

Plat dak serre vervangen door EPDM

Het platte dak van de serre van 14 m2 vervangen door EPDM (nu bitumen). Eventueel ook een all in prijs incl. het bedekken met groen dak. Planning najaar 2020.

Een garagedak voorzien van nieuw dakleer

Betreft het platte dak van de garage, oppervlak ca 40m2. Bouwjaar 1998. Ook moet er in datzelfde platte dak een oud rookgas kanaal worden verwijderd en het gat in het platte dak dicht gemaakt. Het is een houten dak bedekt met bitumen. Het nieuwe dakleer moet ook weer bitumen zijn.

Nieuwe dakgoten en regenpijpen

We willen graag een vrijblijvende offerte voor vervanging dakgoten en regenpijpen gaat ongeveer om 12 meter. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Dakgoten en dakraam vervangen

Dakgoten en 4 pans dakraam vervangen

Nieuwe mat onder ruiter op het dak plaatsen

Diverse ruiters op het dak (ongeveer 6 meter breed) lijken een beetje los te liggen, de mat onder de ruiters mist op allerlei plaatsen stukjes en er is ruimte tussen de mat en dakpannen. Ik denk eraan om de ruiters steviger vast te zetten en de mat over de volle breedte te vervangen. Wat is een redelijke prijs hiervoor, materialen en werktijd?

Dakleer vervangen en aanleggen groendak

Ik wil graag het dak van de aanbouw vervangen voor een vegetatiedak. Er zal gekeken moeten worden naar de dakconstructie. het opp is ongeveer 25m2

Vogelnest(en) verwijderen en nieuwe voorkomen

Onder ons zadeldak nestelen zich vogels. De aansluiting op de dakgoten zijn al beschermd tegen vogels en opspattend water d.m.v. dakprofielen, en om het dakraam heen is ook al bescherming toegepast. Het probleem is dat vogels via de zijkanten van het zadeldak (de dakranden tussen goot en nok aan de buitenkant van het huis) nog steeds onder het dak komen doordat de dakpannen boven de muur iets uitsteken en niet volledig afsluiten. De klus is om nesten te verwijderen en preventie toe te passen, zodat vogels ook via deze weg niet meer onder het dak kunnen komen. Dit betreft (alle lengtes geschat) 22 meter aan dakrand, waarvan 3x6m en 1x4m (wegens aansluiting van het hoekhuis met de buren). Let op dat de klus *niet* de rand van het dak bij de dakgoten betreft. Het plaatsen van dakprofielen daar is een veelgenoemde klus die bij ons al is uitgevoerd.

Dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn dakpannen kan vervangen. Het betreft hier 2 woonhuizen en 3 garages. Daken hebben een oppervlak van: 1 dak van: 50 m2; 1 dak met een dakkapel van: 53 m2; een garage van mij en mijn buren van (is 1 dak) van 28 m2, het andere andere is denk ik 16 m2. Geen panlatten vervangen. Wij willen gelakte zwarte keramische dakpannen hebben. Kom maar een keer langs voor het maken van een offerte.

Extra regenwaterafvoer op dakkapellen

Ik heb 2 dakkapellen, 1 van 2 meter breed en 1 van 5 meter breed. Afvoer van regenwater gaat niet goed . Lijkt of de afvoer te smal is. Wil dit graag laten beoordelen en verhelpen. Dakkapellen zijn 2,5 jaar oud

Dak vervangen en isoleren met dakpanplaten

Dak is belegt met + - 45m2 sneldekpannen. We hebben op 3 plekken lekkage die tijdelijk opgelost zijn. We denken daarom ook er aan het dak te vervangen. Onze voorkeur gaat uit naar dakpanplaten dit omdat het een strak uiterlijk heeft en gelijk een isolatie aanbrengt op het dak. Wij zouden hier graag een offerte voor ontvangen.

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen, dit onder de zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen: 12 , 3 rijen van 4 hellend dak, tussen woning.

Het van buitenaf isoleren van het dak en eventueel het dak vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis, het heeft een oud pannendak en is nauwelijks geïsoleerd. We zijn benieuwd naar de opties rond het isoleren van buitenaf, zodat we de kleine ruimte onder het dak niet nog kleiner maken. Het is een woning uit 1932, wij weten nog niet of het dak vervangen moet worden dit laten wij graag ook inspecteren. De begane grond is ongeveer 50m2, de hellingshoek zal ongeveer 50-60 graden.

Isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. De maten zijn zo 5 meter bij 9 meter lang. Het huisje is uit 1904 en heeft maar 1 verdieping, hout is nog goed volgens de vakman die de schoorsteen heeft geplaatst voor de houtkachel. Dakpannen zijn oud en een isolering is alleen van binnen een beetje aangebracht. Windveren moeten ook worden vervangen. Ik wil het dan graag van buitenaf laten isoleren. De dakpannen kan ik er zelf afhalen en voer ik dan ook af. Graag de kosten voor betonnen dakpannen en keramische dakpannen apart op de offerte vermelden als dat mogelijk is.

Dak reparatie

We hebben lekkage aan de dak, dakbedekking moet een stuk vervangen worden. door deze lekkage is het houdplaat wat er onder de dakbedekking verrot en moet vervangen worden. Maandag niemand aanwezig. vanaf dinsdag tot zondag altijd iemand aanwezig van 09:00 uur eerder dan deze tijd stip is mogelijk voor bezoek en maken van een offerte.

Mansarde kap dakpannen vervangen en mogelijk isoleren

Ik zou graag de dakpannen van mijn vrijstaande huis, mansarde kap van circa 100 m2 laten vervangen. Ik denk er over na om ook het dak te laten isoleren. Het zijn rechthoekige dakvlakken. 1 dakvlak heeft 3x velux ramen en 1 dakvlak heeft 2 gemetselde schoorstenen. Noklijn is circa 8,5 m. Inclusief nieuwe keramische dakpannen: b.v. vhv blauw gesmoord. Het dak is van binnenuit een deel geïsoleerd, tegen de dakspanten aan, er is een ruimte van ongeveer 15 cm tussen isolatie en dakbeschot. Afvoeren graag in overleg. Over isolatie materiaal wil ik advies. Het is een vrijstaande woning, een steiger kan rondom geplaatst worden. Een kant zou even overlegd moeten worden met de buren.

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.

Sedumdak aanleggen

Het betreft een sedumdak op een schuur. We hebben al ± 5 jaar last van lekkage. We willen weten of dit verholpen kan worden, of we willen een nieuw sedumdak aan laten leggen. Het is 9 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Zeer schuin dak dat al laag begint, punt met zij punt, ongeveer 150 m2, huis 1931/32. Ik ontvang graag een offerte.

Pannendak vervangen door panlatten of ander alternatief

Hellingshoek van slechts 15 graden maakt huidig pannendak minder geschikt, daarom dakpanplaten of ander alternatief gewenst. Het zou naar schatting een oppervlakte van 65-70m2 minus 2 dakramen. Boven de tweede verdieping begint het dak. Graag nodigen wij een partij uit om ons van advies te voorzien en een offerte voor de passende oplossing op te stellen.

Dakbedekking vernieuwen

ik wil graag oude dakbedekking en isolatie verwijderen en afvoeren. Ook weer graag en nieuwe epdm dakbedekking plaatsen inclusief isolatie. Gaat om 40 m2

Stukje omlijsting dakgoot vervangen

Stukje (75 cm) houten omlijsting dakgoot vervangen. Lage dakgoot op keukentraphoogte. Liefst voor 25 november want dan krijg ik een schilder over de vloer.