Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Apeldoorn of directe omgeving.

1809 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Apeldoorn:

Extra regenwaterafvoer op dakkapellen

Ik heb 2 dakkapellen, 1 van 2 meter breed en 1 van 5 meter breed. Afvoer van regenwater gaat niet goed . Lijkt of de afvoer te smal is. Wil dit graag laten beoordelen en verhelpen. Dakkapellen zijn 2,5 jaar oud

Dak vervangen en isoleren met dakpanplaten

Dak is belegt met + - 45m2 sneldekpannen. We hebben op 3 plekken lekkage die tijdelijk opgelost zijn. We denken daarom ook er aan het dak te vervangen. Onze voorkeur gaat uit naar dakpanplaten dit omdat het een strak uiterlijk heeft en gelijk een isolatie aanbrengt op het dak. Wij zouden hier graag een offerte voor ontvangen.

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen, dit onder de zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen: 12 , 3 rijen van 4 hellend dak, tussen woning.

Het van buitenaf isoleren van het dak en eventueel het dak vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis, het heeft een oud pannendak en is nauwelijks geïsoleerd. We zijn benieuwd naar de opties rond het isoleren van buitenaf, zodat we de kleine ruimte onder het dak niet nog kleiner maken. Het is een woning uit 1932, wij weten nog niet of het dak vervangen moet worden dit laten wij graag ook inspecteren. De begane grond is ongeveer 50m2, de hellingshoek zal ongeveer 50-60 graden.

Isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak en vernieuwen van de dakpannen. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. De maten zijn zo 5 meter bij 9 meter lang. Het huisje is uit 1904 en heeft maar 1 verdieping, hout is nog goed volgens de vakman die de schoorsteen heeft geplaatst voor de houtkachel. Dakpannen zijn oud en een isolering is alleen van binnen een beetje aangebracht. Windveren moeten ook worden vervangen. Ik wil het dan graag van buitenaf laten isoleren. De dakpannen kan ik er zelf afhalen en voer ik dan ook af. Graag de kosten voor betonnen dakpannen en keramische dakpannen apart op de offerte vermelden als dat mogelijk is.

Dak reparatie

We hebben lekkage aan de dak, dakbedekking moet een stuk vervangen worden. door deze lekkage is het houdplaat wat er onder de dakbedekking verrot en moet vervangen worden. Maandag niemand aanwezig. vanaf dinsdag tot zondag altijd iemand aanwezig van 09:00 uur eerder dan deze tijd stip is mogelijk voor bezoek en maken van een offerte.

Mansarde kap dakpannen vervangen en mogelijk isoleren

Ik zou graag de dakpannen van mijn vrijstaande huis, mansarde kap van circa 100 m2 laten vervangen. Ik denk er over na om ook het dak te laten isoleren. Het zijn rechthoekige dakvlakken. 1 dakvlak heeft 3x velux ramen en 1 dakvlak heeft 2 gemetselde schoorstenen. Noklijn is circa 8,5 m. Inclusief nieuwe keramische dakpannen: b.v. vhv blauw gesmoord. Het dak is van binnenuit een deel geïsoleerd, tegen de dakspanten aan, er is een ruimte van ongeveer 15 cm tussen isolatie en dakbeschot. Afvoeren graag in overleg. Over isolatie materiaal wil ik advies. Het is een vrijstaande woning, een steiger kan rondom geplaatst worden. Een kant zou even overlegd moeten worden met de buren.

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.

Sedumdak aanleggen

Het betreft een sedumdak op een schuur. We hebben al ± 5 jaar last van lekkage. We willen weten of dit verholpen kan worden, of we willen een nieuw sedumdak aan laten leggen. Het is 9 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Zeer schuin dak dat al laag begint, punt met zij punt, ongeveer 150 m2, huis 1931/32. Ik ontvang graag een offerte.

Pannendak vervangen door panlatten of ander alternatief

Hellingshoek van slechts 15 graden maakt huidig pannendak minder geschikt, daarom dakpanplaten of ander alternatief gewenst. Het zou naar schatting een oppervlakte van 65-70m2 minus 2 dakramen. Boven de tweede verdieping begint het dak. Graag nodigen wij een partij uit om ons van advies te voorzien en een offerte voor de passende oplossing op te stellen.

Dakbedekking vernieuwen

ik wil graag oude dakbedekking en isolatie verwijderen en afvoeren. Ook weer graag en nieuwe epdm dakbedekking plaatsen inclusief isolatie. Gaat om 40 m2

Stukje omlijsting dakgoot vervangen

Stukje (75 cm) houten omlijsting dakgoot vervangen. Lage dakgoot op keukentraphoogte. Liefst voor 25 november want dan krijg ik een schilder over de vloer.

PVC bedekking op dak

Graag een prijsopgave van pvc dakbedekking voor een nieuwbouwpand circa 607 m2.

607 m2 Nieuw te leggen dak op nieuwbouwpand

Graag een offerte van pvc dakbedekking incl montage. Het gaat om een nieuwbouwproject ( zie foto) het is ongeveer 607 m2.

Dakgoot en golfplaten van carport vervangen

Ik wil de 18 carport golfplaten laten vervangen, zonder asbest. Het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. De nieuwe golfplaten mogen iets breder worden. Ook de kunststof dakgoot moet vervangen worden. Gaat om ongeveer 6 meter.

Zonnepanelen en boiler van het dak verwijderen

We overwegen om zonnepanelen te nemen. Dan moeten eerst de bestaande 2 zonnecollectoren en boiler worden verwijderd (en afgevoerd). De panelen omvatten circa 10 m2. Hiervoor in de plaats moeten dakpannen komen. Sneldek grijs beton. Bouwjaar woning 1994. Het zolderdak is kleiner dan eerste verdieping en is dus met een 'gewone' huishoudtrap te betreden. Zie foto. Gaat om rechter woning schuine kap.

Dakpijpje verwijderen en sparing dichtmaken

Wij willen een nu ongebruikte ontluchtingspijp van ons dak verwijderen. Hij is ongeveer 20 cm doorsnede en 1 dakpan groot steekt hij uit het dak. We hebben reservepannen. Het ontstane gat weer kierdicht maken daarna, zodat de zolderisolatie goed blijft. Het pijpje zit aan de tuinzijde, goed bereikbaar met een ladder. Dak van een eensgezinswoning.

Dakpijp verwijderen en dak dichtmaken

Onze schoorsteen (doorsnede van 1 dakpan) is van een nu ongebruikt ventilatiekanaal. Aan de binnenzijde is de zolder in 2018 geïsoleerd. Graag wil ik de pijp laten verwijderen, 1 dakpan er op (jaren zeventig woning, we hebben reserve) en dakbeschot kierdicht maken. Bij het dak is makkelijk te komen via een ladder.

Een dak van een tussen-schuur vervangen/renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn tussen-garage kan vervangen. Momenteel ligt hier bitumen en grind op. Het dak is ongeveer 3 bij 6 meter groot. Momenteel heb ik lekkage aan dit dak. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden om het dak te renoveren. Wellicht dat meerdere garages onderhoud nodig hebben.

4 Pans dakraam verwijderen en dak dichten

Ik ben op zoek naar iemand die 1 dakraam kan verwijderen en het gat dicht kan maken en het dakraam aan de andere kant van mijn woning kan plaatsen. Het moet een 4 pans dakraam zijn.

Dak opnieuw bedekken met bitumen

Huidige bitumen platte dak (betreft uitbouw/garage) moet vervangen worden (door bitumen). Betreft 45m2. Betreft een normale woning.

Dak isoleren

Een bestaand hellend dak bij vrijstaande woning van Ongeveer 60/70 m2 willen we vanaf de buitenkant isoleren en daarna de bestaande pannen terug plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dak vervangen

Het gaat om het laten vervangen van ons dak. Het gaat om een zadeldak van ongeveer 100 m2. Twee zijkanten zijn muren. Ik wil de volledige constructie laten vervangen omdat deze verouderd is.

Sedum dakdekking plaatsen

Wij overwegen om de daken van onze uitbouw en garage te laten bedekken met sedum. In totaal gaat het om ongeveer 75 tot 80 m2. De daken zijn volledig vlak en zijn bedekt met wortelwerende dakbedekking.