Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1574 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

zondag 29 maart 2020

Nieuwe veranda van bitumen of epd dakbedekking voorzien

Ik ben een nieuwe veranda aan het bouwen, en ik wil hier graag bitumen of epdm op laten leggen. - Het is 3 x 6 m - Er zitten 4 daklichten in van 50 x 150 cm - En 2 regenwater afvoeren. - Aan 2 korte en 1 lange zijde komt een daktrim.
zaterdag 28 maart 2020

Dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen

Huis bj 1949 met oppervlakte 80m2 isolatie en nieuwe pannen en goten. Isolatie is glaswol. Dakconstructie is goed. Ik wil alle pannen er af en van buiten opnieuw opbouwen. Moeten dus nieuwe pannen worden. Gaat om 100m2. Er zit ten 2 kleine dakkappel op. Die moeten blijven. Er moet er nog 1 bij.
vrijdag 27 maart 2020

Dak reinigen en coaten

Ik ben op zoek naar iemand voor het reinigen en coating aanbrengen van het dak van een garage berging en het dak van een 2 onder een kap woning.
donderdag 26 maart 2020

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een nieuwe overkapping, plusminus 26 vierkante meter ,een afvoer en twee lichtstraten.
woensdag 25 maart 2020

Dakpan panelen monteren

Ik wil graag dakpan panelen laten monteren op schuur. Lengte van 1 dakpaneel 4.00 meter breedte 3.90. Het dak is nu voorzien van een bitumen daklaag. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Extra regenwaterafvoer op dakkapellen

Ik heb 2 dakkapellen, 1 van 2 meter breed en 1 van 5 meter breed. Afvoer van regenwater gaat niet goed . Lijkt of de afvoer te smal is. Wil dit graag laten beoordelen en verhelpen. Dakkapellen zijn 2,5 jaar oud
maandag 23 maart 2020

Dak vervangen en isoleren met dakpanplaten

Dak is belegt met + - 45m2 sneldekpannen. We hebben op 3 plekken lekkage die tijdelijk opgelost zijn. We denken daarom ook er aan het dak te vervangen. Onze voorkeur gaat uit naar dakpanplaten dit omdat het een strak uiterlijk heeft en gelijk een isolatie aanbrengt op het dak. Wij zouden hier graag een offerte voor ontvangen.
vrijdag 20 maart 2020

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen, onder zonnepanelen

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen, dit onder de zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen: 12 , 3 rijen van 4 hellend dak, tussen woning.
woensdag 18 maart 2020

Dakvervanging/vernieuwing garage

Ik wil het dak van de garage vervangen. Er lit nu beplating op. Deze willen we verwijderen en af laten voeren, en er daarna bitumen op laten leggen. Aan de zuidkant van het dak willen we zonnepanelen laten plaatsen. Het totale dak oppervlakte is 54 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Dakbedekking vervangen

Er ligt nu een bitumen dak op. Het is een plat hellend dak met een dakraam er in. Het dak is grofweg 10 bij 6.5 meter en ligt op een hoekwoning. Wij willen dit van de zomer laten uitvoeren en we willen graag een offerte met 6 cm dak isolatie en wat het kost zonder isolatie. Verder zit er een CV uitlaat op en een lucht kanaal doorvoer, en 2 regen doorvoeren onder aan de helling (links en rechts) alvast bedankt voor uw moeite (bellen mag ook).
woensdag 18 maart 2020

Hellend dak reinigen, eventueel impregneren

Het is midden wonning met 2 verdiepingen, er zitten wel zonnepanelen op. Wij willen graag ons dak laten reinigen, impregneren hangt van de prijs af. Gaat om ongeveer 80 à 100 m2. In mei willen wij beginnen.
woensdag 18 maart 2020

Boeiboorden vervangen door kunststof

Wij wonen op een hoekhuis en daar moet het boeiboord vervangen worden. Achter en voorzijde, is ongeveer 6.5 meter per kant en de nok is ongeveer 8 meter breed in een hoek van 45 graden zadeldak. Op de hoeken begint het te rotten dus dit zal geinspecteerd moeten worden om de mogelijkheden te bekijken. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en de kosten.
woensdag 18 maart 2020

Het platte dak van EPDM vervangen

Plat dak vervangen met EPDM, ongeveer 28 m². Oude dakleer wordt zelf verwijderd, gaat alleen maar om epdm aan te brengen. Gaat om het dak van de aanbouw.
zondag 15 maart 2020

Dakpanplaten voor chalet aanbrengen

Wij willen 80 m2 dakplanplaten laten leggen op ons chalet zwart. Dit wil ik ook met isolatiemateriaal van 7 cm steenwol. Graag specificatie.
zondag 15 maart 2020

Dakgoten opnieuw bekleden met EPDM of vloeibaar zink van 3 chalets

Bestaande dakgoten opnieuw bekleden,momenteel met teerpapier of rubberroid bekleed in houten goten. Hoogte van het pand ongeveer 3 meter en totaal lengte van de goten 25 meter, het gaat om 3 chalets dus 3 x.
zondag 15 maart 2020

Lekkage van serredak verhelpen

In onze serre heb ik een lekkage aan het einde van het dak ...dus bij de schuifdeuren zeg maar. Het water druipt tussen de naden door naar binnen ...zeer irritant. Wat kunt u voor ons betekenen?
zaterdag 14 maart 2020

Plat dak vervangen van woning met isolatie

Ik wil graag het platte dak met bitumen willen laten vervangen voor een nieuw geïsoleerd dak volgens de huidige isolatiewaarden. Het dak is ca. 80 - 85 m2. Tevens is er nog een dak/vloer een balkon wat vervangen moet worden. Deze is ca. 3 m2. (Heeft hekwerk wat verwijderd moet worden.)
zaterdag 14 maart 2020

Vervangen dakpannen schuur

Hallo, Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het vervangen van dakpannen van de schuur. Het dak heeft een lengte van 2,70 meter, een breedte van 6 meter en het dient aan beide zijden vervangen te worden. De nokvost is nog in orde en hoeft niet vervangen te worden. Het totale oppervlak is dus: 2,70 x 6 x 2 = 32,4 m2 Het gaat om het vervangen van ongeveer 350 pannnen. De dakgoot is op 2,5 meter hoogte. De nok is op circa 3,5 meter hoogte. Graag zou ik een gespecificeerde offerte ontvangen incl BTW en of u de oude ook afvoert.
maandag 9 maart 2020

EPDM aanbrengen op platte dak

Ik wil EPDM op mijn nieuwe platte dak laten plaatsen. Afmeting 4.5 x 8.5 2x waterafvoer. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 5 maart 2020

Schoorsteenpijp verwijderen en gaten en dak herstellen

Nu is een tijdje geleden een deel van onze schoorsteenpijp afgezwaaid en hebben wij onze open haard in de huiskamer eruit gesloopt. Nu willen wij de pijp laten verwijderen en het dak laten herstellen. Het liefst zo spoedig mogelijk.
dinsdag 3 maart 2020

Zinken felsdak realiseren op een tuinhuis/veranda

Het betreft het realiseren van een zinken felsdak op een te bouwen tuinhuis/veranda op project in aanbouw in Wijchen Zuid. Wij wensen een felsdak te monteren op een tuinhuis/veranda met de volgende maten: Maatvoering gebouw: lengte wand = 950 cm, breedte = 400 cm , hoogte zijwanden = 220 cm. nokhoogte = 300 cm centraal gepositioneerd in het midden op ( 2 - 2 meter ) van de breedte. Te beleggen dakvlak is volgens Pythagoras op basis van bovenstaande maatvoering circa 41 m². Tuinhuis wordt volgens planning in week 30 geplaatst met dakgoten en OSB dakbeschot platen zonder dakbedekking. In dezelfde week kan het felsdak erop. Tuinhuis prima bereikbaar. Rolsteiger en trappen beschikbaar. Met vriendelijke groeten.
maandag 2 maart 2020

Groendak aanleggen

Het gaat over onze aanbouw van 9 x 5 m2. Er liggen nu golfplaten op. Deze moeten verwijderd worden en daarna willen we een groendak aan laten leggen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
vrijdag 28 februari 2020

Kunstleien vervangen door dakpannen 270 m2

Onze kunstleien zijn versleten en wij willen dit vervangen door dakpannen. Oppervlakte hellend dak is 270 m2
woensdag 26 februari 2020

Dak isoleren

Graag een prijs voor een hellend puntdak van 50m2. Incl buitenlangs isoleren, plus vervangen pannen. Foto van huis/ dak is op te vragen via mail Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
dinsdag 25 februari 2020

Dakpannen vervangen

Wij willen graag ons pannendak van 1960 laten vervangen. Is een 2 onder 1 kap met dakkapellen. Denk dat het ongeveer 50 m2 is. Oude dakpannen ook graag afvoeren.

Partners

Partners van Casius