Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1585 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken, scharnier kap plaatsen, rieten dak vervangen door leiendak, dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw, dak renovatie, het vervangen van de gehele dakconstructie, een dak renoveren door middel van isolatie en vervangen dakpannen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, vervangen dakpannen door riet, plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage, sedum dak aanbrengen, sporenkap van de schuur vervangen, dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen, hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen, pannendak of zinken dak realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

dinsdag 21 januari 2020

Mansarde kap dakpannen vervangen en mogelijk isoleren

Ik zou graag de dakpannen van mijn vrijstaande huis, mansarde kap van circa 100 m2 laten vervangen. Ik denk er over na om ook het dak te laten isoleren. Het zijn rechthoekige dakvlakken. 1 dakvlak heeft 3x velux ramen en 1 dakvlak heeft 2 gemetselde schoorstenen. Noklijn is circa 8,5 m. Inclusief nieuwe keramische dakpannen: b.v. vhv blauw gesmoord. Het dak is van binnenuit een deel geïsoleerd, tegen de dakspanten aan, er is een ruimte van ongeveer 15 cm tussen isolatie en dakbeschot. Afvoeren graag in overleg. Over isolatie materiaal wil ik advies. Het is een vrijstaande woning, een steiger kan rondom geplaatst worden. Een kant zou even overlegd moeten worden met de buren.
maandag 20 januari 2020

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van onze schuur, particulier, met lessenaarsdak ca. 8,5 mtr. lang en 5,5 breed aan de lage zijde, hoog ca. 1,8 mtr. Te bereiken via pad ca. 1 mtr.
maandag 20 januari 2020

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 19 januari 2020

Oude zonneboiler installatie van het dak en zolder verwijderen en afvoeren

Warmwater zonnecollector op dak verwijderen (afm. ongeveer 1,8 m x 1,8 m), gat voor 2 pans dakraam dichtmaken, isoleren en panlatten aanbrengen. Open plek met de aanwezige dakpannen weer dichtleggen. Op zolderverdieping, zonneboiler (90 l) welke niet meer aan de cv aangesloten is verwijderen. Alle verwijderde spullen afvoeren. Woning: eengezinswoning, hoekhuis. Correspondentie per mail svp, kan overdag geen telefoon aannemen ivm werk.
vrijdag 17 januari 2020

Schilddak op nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil een nieuw schilddak van 260 m2 op een nieuwbouwwoning leggen. Ijzeren spanten worden waarschijnlijk geplaatst door een aannemer uit Winterswijk. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 11 januari 2020

Houten daklijsten vervangen

Wij willen de houten daklijsten van onze vrijstaande woning laten vervangen door trespa of kunststof. Mijn verzoek is of de vakman langs kan komen om het geheel op te meten. Graag willen wij hier voor offertes ontvangen waarbij het materiaal en het arbeidsloon apart wordt beschreven.
vrijdag 10 januari 2020

Dakbedekking vervangen van de woning en schuur

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning en garage kan renoveren. Het gaat om de Eternit dakplaten vervangen door nieuwe dakbedekking qua gewicht passend op de huidige dakconstructie (kunstleien?), incl. nieuwe isolatie. Volgens analyse rapport van Fibrecount bevatten de huidige Eternit dakplaten geen asbest. Het gaat ongeveer om 200 m2. De woning en garage zijn goed bereikbaar.
donderdag 9 januari 2020

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik heb 2 platte daken, in totaal ongeveer 32 m2. Er ligt nu bitumen op. Ik wil EPDM er op en ga het daarna zelf met sedum bedekken als dat mogelijk is.
woensdag 8 januari 2020

Dak renovatie

Op het dak liggen op het dakbeschot tengels en panlatten met rode pannen. de bedoeling is het geheel te isoleren. Nu bestaat de isolatie uit glaswol aan de binnenkant afgedekt met dampweelde folies. De vraag is of dat kan blijven zitten en of er dan gewoon overheen geïsoleerd kan worden. Ivm de subsidie is een RD waarde van 3,5 noodzakelijk. Ook moeten er nieuwe pannen op het dak komen, zwart normaal. Het dak is 80 m2.
maandag 6 januari 2020

Dakrenovatie

Isoleren aan de buitenzijde van onze (oude) woning ter vervanging en verbetering van de huidige na-isolatie van binnen (deze zal dan verwijderd worden). Waarschijnlijk vervangen van dakpannen achterzijde en hergebruiken voorzijde. Aan de achterzijde tijdelijk weghalen en daarna terugplaatsen van zonnepanelen. Aan de voorzijde vervangen van een dakkapel (1,5 m breed), aanbrengen 4 x dakraam (100 x 80 cm) vervangen dakgoot voorzijde. Afmeting: dakvlak: achter ca. 6 x 7, voor ca 7 x 7 (totaal ca 90 m2).
donderdag 2 januari 2020

Bitumen vervangen door kunststof dakpannen

Wij willen ons bitumen dak vervangen door nieuwe bitumen of door kunststoffen dakpannen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvangen we voor beide opties een prijsopgaaf. Daarnaast moet er over een oppervlakte van ongeveer 15 m2 een nieuwe laag Derbigum worden aangebracht. Tot slot willen we graag weten wat de meerprijs is, als we het gehele dak (ongeveer 70 m2) laten isoleren.
donderdag 2 januari 2020

Het van buiten isoleren van een groot dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning van buiten af zou kunnen isoleren. Het betreft een woonboerderij, omstreeks 1900 gebouwd. Hierbij is in het voorhuis dakbeschot geplaatst, in het achterhuis kijk je op de sporen en op de dakpannen. Deel van de dakconstructie heeft wat aandacht nodig. Het is een pannendak van ongeveer 250-300 m2. Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig. Eventueel zou ik ook de buitengevels geïsoleerd willen hebben, maar dit bespreek ik graag met de vakman.
donderdag 2 januari 2020

Vervangen dakpannen door riet

Graag een prijsopgave voor het vervangen van een dakpannen dak door een rieten dak. Is 634 m3 en 144 m2. Het huis is 12 meter breed en 8,5 lang. Waarschijnlijk ook vervangen goten en boeien.
dinsdag 31 december 2019

Sedumdak aanleggen

Het betreft een sedumdak op een schuur. We hebben al ± 5 jaar last van lekkage. We willen weten of dit verholpen kan worden, of we willen een nieuw sedumdak aan laten leggen. Het is 9 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 31 december 2019

Vervangen PVC dakbedekking door EPDM

Wij hebben een verouderd PVC schuurdak (platdak) wat lekt. We zouden dit graag laten vervangen door EPDM. De onderplaten moeten deels ook vervangen worden. Het gaat om een dak van ca. 12 x 2,8m.
maandag 30 december 2019

Een lichthellend dak van een stacaravan voorzien van dakpannen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn stacaravan kan renoveren. Het gaat om een caravan van 10 bij 3,6 meter. Ik wil graag dat het bestaande dak wordt voorzien van isolatiemateriaal en dakpannen. De caravan is goed bereikbaar.
zondag 29 december 2019

Dak isoleren

Bestaand dak van voorhuis deugdelijk isoleren. Gaat om een puntdak van 70 m2. Graag aan de buitenkant isoleren.
zondag 29 december 2019

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik heb een rieten dak waar mos op zit. Dit wil ik laten verwijderen en daarna wil ik het laten coaten. Het gaat om een deel van 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 december 2019

Het vervangen van de gehele dakconstructie

Ik zoek een dakdekker of aannemer die mijn dak kan renoveren. Ons huis is ongeveer 17.5m diep en 6.7m breed, met hellend dak. Schatting 240m2 dakoppervlak. We zijn op zoek naar een nieuwe dakconstructie met isolatie, dakbedekking en regenwater afvoer. Een prijs voor traditionele bouw is een goed uitgangspunt, maar we zijn ook geïnteresseerd in moderne bouwmethoden, wellicht met paneelbouw of uitwendige isolatie. Qua uitstraling zoeken we iets dat goed past tussen de omliggende huizen met gewone dakpannen. Ook hebben we een dakkapel van 4m breed die we graag zouden willen vervangen.
vrijdag 27 december 2019

Dak renoveren

Ik zoek iemand voor renovatie van een pannendak, daarbij is het dak ongeveer 40 m2 . Het oude dak onder de pannen liggen grijze asbest houdende platen die moeten nog verwijderd worden . Voor het nieuwe dak graag ook isoleren met unidek platen compleet met nieuwe dakpannen van een geglazuurde kleipan
donderdag 26 december 2019

Dak vernieuwen

Huidige situatie: Ik heb een hoekwoning met aan 1 kant buren. Momenteel ligt er PVC op het dak, wat nu lekt. Het huidige PVC dak is door gelegd naar de buren. De afwatering ligt op de grens met de buren. Gewenste situatie: In het midden van het dak ligt grind, waarbij de randen dus 'bloot' liggen. Ik schat dat mijn dak ongeveer 50 m2 is. Ik zou graag een groendak willen. Aangezien mijn huidige dak van PVC is, verwacht ik dat het gehele dak vervangen moet worden met EPDM?
donderdag 19 december 2019

Groene dakbedekking

We hebben een plat dak van 30 m2 waar nu bitumen op ligt, en we willen hier een groendak op laten leggen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 december 2019

Groen dak realiseren op het dak van de veranda

Ik wil graag een groen dak boven mijn veranda, het dak is sterk genoeg. Het formaat is 3,7 m X 6,2 m. Het afschot is nu niet goed. Er zit hu iets van dakleer op. De bedoeling is om met dit groen dak het hemelwaterprobleem ook op te lossen. Graag een mooie aanbieding hiervoor.
maandag 16 december 2019

Dak isoleren

Ik wil het dak isoleren, en daarna de huidige dakpannen terugplaatsen. Het dak heeft ook 2 dakkapellen met plat dak. Voor- en achterzijde van het dak zijn afgeschuind. Breedtematen van het huis: 12,75 x 11.27 meter.
donderdag 12 december 2019

Dak isoleren

We hebben een lichthellend dak van ongeveer 12 m² en een groot dakraam. Het is een pannendak. Omdat het niet of slecht geïsoleerd is willen wij het laten isoleren en omdat de helling eigenlijk te weinig is voor pannen willen wij ook een andere dakbekleding. Groen als het kan (gewicht?) en anders dakplaten oid.

Partners

Partners van Casius