Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1604 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

vrijdag 10 juli 2020

Dakramen vervangen eerste verdieping

Wij willen een kapotte dakraam laten vervangen (ik denk 78×140 cm), maar eventueel gelijk alle dakramen op de eerste verdieping. Deze bestaan uit 3x een GPL M08 dakraam (dus denk 78×140 cm) en 1x een een dakraam waarbij de code er niet opstaat (ik denk 134×140 cm). Graag willen wij een offerte ontvangen wat het kost om alles te vervangen en/of het ene kapotte dakraam van 78×140 cm
dinsdag 7 juli 2020

Dakgoten vervangen

Ik wou graag een offerte voor het vervangen van de dakgoten. Het gaat om een twee onder een kap van bouwjaar 1974. Wil graag kunststof goten van het zelfde type als de buurman dus hij moet er ook op aansluiten, dacht dat het type bak goot was. Het gaat om de voor en achterkant van het huis , en allebeide zijden ongeveer 6.5 meter.
zondag 5 juli 2020

Vogelnest verwijderen

We hebben een vogelnest onder ons dakpannen. We willen het laten verwijderen. Het betreft een hoekwoning. Het dak zelf is 6 meter lang ongeveer.
donderdag 2 juli 2020

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen van bitumen En daktrim op plat dak van 5 x 4 meter met 2 dakramen van 80 x 165cm. Inclusief vastschroeven isolatie (pir 14cm)
donderdag 2 juli 2020

Dakgoot vervangen

Huidige zinken dakgoten voor en achter zijn dun en lek. Voorzijde makkelijk berijkbaar, aan de achterzijde staat een serre.
donderdag 2 juli 2020

Nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw

1 nieuwe laag rubber (EPDM) of Bitumen over bestaande dakbedekking van uitbouw (circa 17m2) per woning, met behoud van zink afwerking. Zowel voor mijn woning als voor beide buren (als één bulk opdracht uitvoeren).
donderdag 2 juli 2020

Dakgootherstel aan chalet

Reparatie dakgoot van mijn chalet aan de linker voorzijde De regenpijp is verzakt waardoor lekkage aan de onderzijde in de omlijsting. Een aantal Canexel schotjes zijn aan de onderzijde verrot . Tevens controle van de overige regenpijpen. Het dak is bedekt met dakpannen en aan de binnenzijde is geen sprake van lekkage.
woensdag 1 juli 2020

Dak isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Huidige platte dak van bijkeuken, garage (en carport) heeft een bitumen dakbedekking. Graag isoleren met isolatieplaten van 3 cm dikte en afdekken met nieuwe bitumen. Het gaat om ongeveer 50 m2 dakoppervlakte maar dit is inclusief de carport.
dinsdag 30 juni 2020

Dak isoleren en nieuwe pannen en goten plaatsen

Wij willen ons dak ongeveer 70m2 van buiten af laten isoleren en pannen vervangen voor keramische nieuwe bijvoorkeur kunstofgoten en windveer. Staat nu een dakkapel van 3.5mtr
dinsdag 30 juni 2020

Plaatsen nieuw dak 90 m2

Ik wil mijn chalet voorzien van een nieuw dak van stalen dakplaten of dakpanplaten. De oppervlakte is ongeveer 90 m2.
maandag 29 juni 2020

250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter

Van een vrijstaand woonhuis het dak (circa 250 m2), de betonnen sneldek-dakpannen vervangen voor bijvoorbeeld lichtere metalen geisoleerde dakpanplaten. De huidige betonnen sneldekkers verwijderen wij zelf. Graag willen wij bijvoorbeeld metalen dakpanplaten op geïsoleerd antraciet en het liefst met leislag. Graag ook advies van de dakdekker. Momenteel hangt de achterzijde van het dak (16 meter breed) iets door, vermoedelijk omdat de betonnen sneldekkers eigenlijk te zwaar waren voor de constructie. Dit moet hersteld worden en we willen meteen aan de achterzijde in hetzelfde dak een kunststof dakkapel van circa 13 meter breed met meerdere draai-kiep-ramen. De zoldervloer is van hout dus mogelijk versterking noodzakelijk.
maandag 29 juni 2020

boeidelen/boeiboorden vernieuwen

Mijn aanbouw met plat dak heeft een flinke boeiboord rand. Lengte: 24,60 m. Hoogte: 34 cm Het boeiboord moet vervangen worden. Eventueel ook dakbedekking controleren en mogelijk vervangen. Oppervlakte 49 m2. Op dit dak liggen nu zonnepanelen. Wil graag mogelijkheden omtrent boeiboord horen van vakman.
vrijdag 26 juni 2020

Dakpannen vervangen en evt dakisolatie

Bij onze woning uit 1974 willen we de dakpannen in zijn geheel laten vervangen. Het gaat om een vrijstaande bungalow. Ook wil ik graag de optie voor dakisolatie bespreken. Onze overburen (dezelfde type woning) hebben precies dezelfde vraag. Wellicht kunnen we samen de opdracht laten uitvoeren. Het dak is 140 m2.
donderdag 25 juni 2020

Groendak incl. hemelwaterafvoer aanleggen tuinhuis

Ik heb een tuinhuis/ schuurtje in mijn tuin met een dak van golfplaten. In de zomer gloeiend heet, in de winter ijskoud en vochtig. Ook is de afvoer van ( veel) regenwater niet goed geregeld. Daarom zit ik nu serieus na te denken over een aanpassing van het dak, liefst in een uitvoering met groen/sedum. De afmeting is ca. 5 m2. Dat zou ook erg mooi uitkomen in de tuin. Ik hoop dat het mogelijk is om te realiseren.
donderdag 25 juni 2020

Dakgoot met epdm laten bekleden

Ik wil 38 meter dakgoot laten bekleden met EPDM van goede kwaliteit door een vakman.
donderdag 25 juni 2020

PVC dakbedekking aanleggen

Plat dak met van 1140x289, dus ong 33m2. Met daarin 2 open vlakken: - 439x220 voor lamellen (wordt geplaatst na dakdekking) - 175x114 voor lichtstraat (wordt komende week geplaatst, dakdekking kan daar tegenaan worden bevestigd) Staat met 2 kanten tegen schuur, op 1 stukje van 210 na. Materiaal liefst PVC, anders EPDM. Neuslijst (zie foto) liefst met kraal afwerken. Alles is al klaar, dus snelle plaatsing wordt gewaardeerd.
donderdag 25 juni 2020

Plat dak / bitumen / renovatie

Wij willen nieuwe dakbedekking op ons garagedak. Dubbele garage samen met buren. Afmeting lxb 760x600 cm. Dubbele hemelwaterafvoer. In midden van het dak gedeeltelijk een verhoging. Op moment van uitvoering is het dak vrij van obstakels.
maandag 22 juni 2020

Golfplaten dak vervangen

Het dak is ongeveer 8 x 8 meter groot. Het zijn geen asbest houdende platen maar ze zijn wel beschadigd.
zondag 21 juni 2020

Vogelnest(en) verwijderen en nieuwe nestbouw voorkomen

Ondanks afsluiten schoorsteen met 2 platen dit jaar toch weer een kauwennest. Graag schoorsteen schoonmaken en een afdoende oplossing tegen nestenbouw.
zaterdag 20 juni 2020

Boeiboorden vervangen

We willen graag de boeiboorden vóór en achterzijde vervangen door kunststof-boeiboorden. Ook de houten omlijsting van de dakkapellen, van de uitbouw voorzijde en van de uitbouw tuinzijde. Afmetingen: Voorzijde: boeiboord breed 6 mtr. 30cm diep, uitbouw 120x330, dakkapel 280x130 Achterzijde: boeiboordbreed 6 mtr. 30 cm diep, uitbouw 400x285, dakkapellen 120x550
woensdag 17 juni 2020

Bitumen dak van erker vervangen

Wij willen het bitumen dak van een erker(ongeveer 330cm x230cm x 230 cm) vervangen door glas.
woensdag 17 juni 2020

Sedumdakbedekking op plat dak leggen

Het gaat om een plat dak op een schuur, ongeveer 20 m2. Hier wil ik graag een groendak op hebben. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 16 juni 2020

Plat dak isoleren

Het gaat om een bungalow met een plat dak van 78 m2. Ik wil het laten isoleren dmv isolatieplaten, en het daarna met bitumen laten bedekken. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 16 juni 2020

Nest van kauwen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Verwijderen vogelnestjes. Ze zitten aan de voor- en achterzijde van het huis, onder de eerste dakpan(nen). Twee nestjes dus. Graag ook dichtmaken daarna.
maandag 15 juni 2020

Dak van buitenaf isoleren

Het huidige bitumen ligt momenteel zo'n 20 jaar op het dak. Gezien de isolatie dus ook zo oud is, lijkt het mij een goed plan om dit gelijk te gaan vernieuwen als we er in trekken. Het oppervlak van het dak is 35 - 40 m2. Hieronder zit de woonkeuken, keuken en badkamer. Boven de badkamer willen we ook een lichtkoepel laten plaatsen gezien er geen mogelijkheid is om een raam in de muur te laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius