Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1455 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

zondag 17 december 2017

Vervangen dakpannen

Ivm lekkage vervangen 45m2 dakpannen
zaterdag 16 december 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen totaal ca 60 m2
zaterdag 16 december 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen en aan de binnenkant van het dak isoleren
donderdag 14 december 2017

Schuin dak bedekken met dakpanplaten

Dakpanplaten aanbrengen op dak standaard vakantiechalet met licht hellend dak. Er is ongeveer 50 vierkante meter dakpanplaten nodig, een nok en twee gootjes. Eventueel windveren.
donderdag 14 december 2017

Dakbedekking vervangen op een schuurtje

Wij hebben bij onze tussenwoning een schuurtje van 550 x 200 cm met bitumen dakbedekking. Er is momenteel lekkage via het dak en we laten daarom de dakbedekking graag vervangen. Er ligt geen grindballast op. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
woensdag 13 december 2017

Daklekkage repareren

In de goot een lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een dak van 8 meter breed.
maandag 11 december 2017

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.
maandag 11 december 2017

Dakgoot herstellen

Wij hebben onder de dakgoot aan de voorzijde van ons huis een erg natte buitenmuur. Ik denk dat de zinken dakgoot lek is en wil die graag laten herstellen. Ik laat de goot daarbij ook graag reinigen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Lekkende dakgoten vervangen

De dakgoot lekt op meerdere plaatsen. Mag vervangen worden. Momenteel zink, mag eventueel ook kunststof worden. Graag een offerte voor beide opties. Dakgoot moet gekoppeld worden aan die van de buren (tussenwoning). Boeiborden zullen ook rot zijn. Is trespa een optie bij het vervangen?
zondag 10 december 2017

Lekkage bij de lichtkoepel repareren

Langs 1 zijde langs de naad van de lichtkoepel hebben wij lekkage. De koepel is ongeveer 40 bij 40 cm groot.
zaterdag 9 december 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren, lekt rond de regenpijp verder geen lekkages. afvoerpijp lekt
zaterdag 9 december 2017

Dakreparatie met dakleer

Wij hebben plat dak met een koepel dichtbij de koepel is waarschijnlijk de lekkage
donderdag 7 december 2017

Nokvorst pannen vastzetten

Hoekwoning 5 meter nokvorst pannen opnieuw vastzetten. De woning dateert uit 1967 en er liggen losse pannen.
dinsdag 5 december 2017

Golfplaten verwijderen

Ongeveer 480 m2 golfplaat verwijderen.
maandag 4 december 2017

Nieuw dak met geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Op dit moment liggen er op mijn woonhuis cementplaten met asbest, deze laat ik een asbestpaneerbedrijf eraf halen. Dan moet er uiteraard een nieuw dak op. Ik zit zelf te denken aan geïsoleerde dakpanplaten, als dit mogelijk is. De oppervlakte bedraagt ongeveer 100 m2. Ik hoop dat jullie mij kunnen/willen helpen. Een en ander moet afgestemd worden met de saneerder. De planning is het voorjaar.
maandag 4 december 2017

Lekkage verhelpen aan uitbouw

Wij hebben sinds kort lekkage aan onze uitbouw. Het betreft een zadeldak met pannen. Ik vermoed dat de aansluiting met ons huis niet goed meer dicht is. Waarschijnlijk een paar dakpannen. Kan er iemand komen kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken? Ik hoor graag van u.
maandag 4 december 2017

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.
zondag 3 december 2017

Dakplaat en pannen vernieuwen

Dakplaat en dakpannen vervangen woning. Aangekocht per 1 december klus moet met spoed uitgevoerd worden. Graag offerte. Woning is nog te zien op internet op funda. Dit zodat u een indruk kunt krijgen
vrijdag 1 december 2017

Nokpannen herstellen

Graag zou ik een offerte willen van het herstellen van de nokpannen, zodat het waterdicht is. Op 1 plek is er nu lekkage aanwezig. Daarnaast zou ik graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van het gehele dak. Het gaat om een tussenwoning uit 1954. De pannen en de asbest platen die hieronder liggen dienen te worden verwijderd. Hierna zullen er nieuwe pannen en latten geplaatst moeten worden. Eventueel zal er ook geïsoleerd moeten worden.
vrijdag 1 december 2017

Dakpannen vervangen op een garagedak

Ik wil graag uw prijsopgave ontvangen voor de vervanging van 26 m² dakpannen op een garagedak.
donderdag 30 november 2017

Puntdak plaatsen op een stacaravan

Wij hebben een 6 jaar oude stacaravan op een recreatiepark staan. De caravan meet 10 x 3 meter en heeft een dak met een lichte ronding. Ik wil op dat dak graag een puntdak met metalen dakpanprofielplaten laten maken in de kleur bordeaux rood RAL 3004. Er moet eerst een onderstel of frame van gegalvaniseerd materiaal worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 30 november 2017

Asbest verwijderen van daken

Asbest op vier daken, van twee daken ook platen terug plaatsen anderen twee daken worden gesloopt.
woensdag 29 november 2017

Rieten dak beoordelen voor onderhoud

Ik heb een rieten dak die traditioneel gelegd is. 2 jaar geleden hadden wij onderhoud uitgevoerd maar tegenwoordig vertoont het weer gaten, Waarschijnlijk door volgens. Mijn vraag is om een offerte te maken voor een onderhoudsbeurt en eventueel vervanging. Daarnaast wil ik ook advies voor het gebruik van mijn eigen Japans riet uit de tuin. Het dak is zelf 6 meter hoog ongeveer en ongeveer 30 bij 24 m2.
dinsdag 28 november 2017

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Wij hebben aan onze tussenwoning een zinken dakgoot met beugels. De dakgoot is 6 meter lang en is lek. Ik laat deze graag repareren of vervangen. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 28 november 2017

PVC dakgoten vervangen door zinken goten

Wij hebben nu aan de voor- en achterzijde van onze vrijstaande woning een pvc dakgoot hangen van elk 8 meter lang. Ik wil die dakgoten laten vervangen door zinken goten. Ook de beugels moeten vervangen worden. Per goot is er 1 uitloop naar een HWA. Er is hier en daar sprake van lekkage, daarom wil ik de vervanging niet te lang meer uitstellen. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius