Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1553 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakbedekkingen vervangen van garages en carports, dakrenovatie of nieuw dak, dakrenovatie en plaatsen zonnepanelen, bij positief advies zonnepanelen plaatsen op grote schuur, nieuwe dakbedekking en isolatie, schuurdak met asbest vervangen, betonnen dakpannen vernieuwen en dak isoleren, vernieuwen van dak, dakconstructie aanpassen, dak renovatie, shingles door dakpannen en isolatie vervangen, hellend dak isoleren en shingles vervangen, het inspecteren/renoveren van mijn dak, dak renovatie, dakpannen, zink erkers en dakgoot vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

donderdag 18 april 2019

Dakrenovatie inclusief isolatie bij chalet

Het chalet is bedekt met shingles maar heeft last van enige lekkage ook is rondom de houten goot op een aantal plekken kapot door lekkage. Gevraagd wordt een offerte voor het vervangen van de shingles en het renoveren van de dakgoot. Tevens het aanbrengen van isolatie op het dak. Het mag ook uitgevoerd met dakpanplaten inclusief isolatie en herstel van de goot. Het dak is ongeveer 80 m2. Het chalet op het vakantiepark is goed te bereiken.
donderdag 11 april 2019

Dakrenovatie of nieuw dak

De oude Mulden pannen op de woonboerderij wil ik graag laten vervangen. Tevens dient er ook een nieuw dakbeschot met nieuwe panlatten geplaatst te worden. Het dak zal ik van binnenuit laten isoleren. De oppervlakte van het dak zal 290 m2 zijn.
woensdag 3 april 2019

Sedumdak aanbrengen

Het dak is 3 bij 4,20 meter. Er komt een lichtkoepel in en daarom heen wil ik sedum laten plaatsen. Graag wil ik een totaal prijs en een vierkante meter prijs. Zodat ik kan bepalen hoe groot de licht koepel gaat worden.
maandag 1 april 2019

Solatube daglichtbuis plaatsen

Ik wil een Solatube daglichtbuis laten installeren via pannendak, door ca 40 cm dakisolatie.
zondag 31 maart 2019

Serre dakplaten vervangen inclusief nieuwe rubbers

Rubbers zijn verweerd, polycarbonaat platen hebben hagelschade. Dit wil ik graag laten herstellen.
vrijdag 29 maart 2019

Vernieuwen van dak

Wij hebben op ons woonhuis een groot hellend dak (plus minus 13 meter lang en - per dakdeel - 5 meter breed, dus bij elkaar ongeveer 130 vierkante meters) met nu shingles. We willen het dak vernieuwen, waarschijnlijk met geïsoleerde dakplaten. Graag willen we daarover advies, over de mogelijkheden, en vrijblijvend een opgave van kosten van vernieuwing van de dakbedekking.
dinsdag 26 maart 2019

Dakinspectie en onderhoudswerkzaamheden

Het opschudden van dakpannen dak en het vervangen van enkele (+-10 stuks) beschadigde pannen op +-35 m2 dak. Daarnaast het opnieuw vastmaken van nokvorsten (4 meter). Materialen en pannen door dakdekker te leveren bij marktconforme prijzen.
maandag 25 maart 2019

Bitumen dak vervangen

Ik wil mijn bitumen dak van 25 m2 laten vervangen. Er moet nieuw bitumen op komen.
maandag 18 maart 2019

Dak bedekken en isoleren

Betreft bijgebouw met dak oppervlakte van ca 55m2. Huidige situatie is dak singels van ca 20 jaar oud. Interesse in geïsoleerde dakpanplaten. Materiaal nader te bepalen. Betreft aanvraag offerte voor levering en plaatsing dakpanplaten.
maandag 18 maart 2019

Dak isoleren

Een bestaand hellend dak bij vrijstaande woning van Ongeveer 60/70 m2 willen we vanaf de buitenkant isoleren en daarna de bestaande pannen terug plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
woensdag 13 maart 2019

Schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning

Het betreft een nieuwbouwwoning en willen hier graag een schildkap op hebben. De breedte van het huis is 9 meter en de lengte is 13 meter. Goothoogte is 3 meter en nokhoogte 8 meter en bij goot 1 meter overstek. Ik laat mij graag goed adviseren over de mogelijkheden.
dinsdag 12 maart 2019

Loodwerk vervangen en aanpassen schoorstenen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en aanpassen van het lood bij de schoorstenen. De gedeelde schoorsteen aan de linker zijde dient maar half te gebeuren (alleen mijn deel) de buurvrouw wenst niet mee te doen, helaas.
zondag 10 maart 2019

Dakgoot met EPDM bekleden

Ik wil mijn oude zinken bakgoot laten bekleden met epdm. De totale lengte van de goten is 28 meter lang (2 x 14) en er zijn 4 hoekstukken en vier regenpijpen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
donderdag 7 maart 2019

Dak vervangen

Het gaat om het laten vervangen van ons dak. Het gaat om een zadeldak van ongeveer 100 m2. Twee zijkanten zijn muren. Ik wil de volledige constructie laten vervangen omdat deze verouderd is.
maandag 4 maart 2019

Sedum dakdekking plaatsen

Wij overwegen om de daken van onze uitbouw en garage te laten bedekken met sedum. In totaal gaat het om ongeveer 75 tot 80 m2. De daken zijn volledig vlak en zijn bedekt met wortelwerende dakbedekking.
zaterdag 2 maart 2019

Dak bedekken met EPDM

Ik wil graag mijn platte dak laten bedekken. Het is ongeveer 3,5 bij 4 meter. Graag Oude laag eraf halen en nieuw EPDM erop. Afwerking in overleg. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
zaterdag 2 maart 2019

Dak vervangen en misschien isoleren

Het betreft een vrijstaande woning met een gebroken kap. De woning is 8 bij 8 meter groot en heeft 4 dakkapellen en 2 dakramen. Graag wil ik keramische pannen laten leggen en het dak eventueel laten isoleren.
woensdag 27 februari 2019

Dak, muur en vloerisolatie

Het gaat hier om een oude molenaarswoning uit 1890 dat rond 1980 een nieuwe plat dak heeft gekregen zonder isolatie. Wij zoeken een bedrijf dat ons een voorstel kan doen voor het isoleren op het dak en daarna afdekken. Daarnaast zijn we ook geïnteresseerd in muurisolatie (platen binnenmuur) en vloerisolatie (huidige betonvloer verwijderen om vervolgens te isoleren om daarna vloerverwarming te plaatsen. De benedenverdieping is 165 en de bovenverdieping is 135 m2.
woensdag 27 februari 2019

Dakbedekking dakkapels vervangen

De dakbedekking van beide dakkapellen, geschat 3 x 2 meter, is verouderd. We willen deze vervangen door wit pvc. Graag ontvangen we uw advies en prijsindicatie.
maandag 25 februari 2019

Dakrenovatie uitvoeren

De dakpannen moeten worden vervangen. Een goed moment om ook de isolatie via buiten aan te pakken. Er zit op dit moment een dunne isolatie laag onder het dak, jaren '70, volgens de man die de bouwkundige keuring deed. Gewenste werken is het verwijderen van de huidige dakpannen en panlatten, isolatie materiaal aanbrengen en opnieuw panlatten en dakpannen aanbrengen. Onze tussenwoning is 11 meter lang en 5 meter breed. Aan de voorzijde is er een dakkapel aanwezig, aan de zij- en achterkant Velux dakramen. De daken van de buren zijn plat, ons dak is dus goed te bereiken.
zondag 24 februari 2019

Dakpannen dak volledig vervangen

Ik heb een vrijstaand huis, bedekt met Oud Hollandse pannen, ongeveer 150m2, ongeveer 16m nokpannen. Graag vervangen door Verbeterde Hollandse pannen.
vrijdag 22 februari 2019

Serre naar vaste uitbouw

Ik wil van mijn niet geïsoleerde enkelsteens serre een vaste aanbouw (5 bij 3 meter) maken. Hierin moeten, of een schuifpui of openslaande deuren komen. Ik weet nog niet zeker of er een fundering in moet dus dat moet nog nagekeken worden, graag compleet opleveren met elektra, verwarming en een lichtkoepel. Er moet ook nog gemetseld worden aan de buitenkant en stukken in overleg. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik heb graag dat de vakman mij hier advies over kan geven. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
vrijdag 22 februari 2019

Dak onderhoud en renovatie

Wij zijn op zoek naar een vakman die ons platte dak (op de dakkapel) kan renoveren. Het dak is 4x2 meter breed. De werkzaamheden zijn: - Vervangen OSB platen - Dakrollen aanbrengen
woensdag 20 februari 2019

Overkapping lekt

Het gaat hier om een overkapping van 3. 5 bij 3. 5 meter. Deze lekt aan een kant en er blijft altijd water op staan.
woensdag 20 februari 2019

Lekkend dak repareren of gehele dak vernieuwen

Ik heb gaten in het dak ontdekt. Waarschijnlijk vorig jaar al door eksters in het dak geprikt. Deze gaten zijn dicht gesmeerd. Nu tot de ontdekking gekomen dat er op 2 slaapkamers langs het raam op het plafond vochtplekken te zien zijn. Wij willen eerst bekijken of het alleen de tand is die lek is, maar overwegen denk ik om het gehele dak te vernieuwen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen), Ik laat mij adviseren door de vakman 50m2

Partners

Partners van Casius