Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1504 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, woningen nieuw daken geven, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, dak renovatie oude woning, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen, vervangen van het dak, bitumen op een plat dak vervangen, oud dak vervangen en renoveren, nieuw dak aanbrengen en isoleren, dakpannen dak repareren/vernieuwen, hellend Sarkingdak renoveren en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

vrijdag 16 februari 2018

Nieuw hellend dak op chalet plaatsen

Ik zou graag een overzetdak van 12 bij 5 meter (Stalen dakplaten / dakpanplaten) plaatsen over een bitumen dak op een chalet met 1 woonlaag.
dinsdag 13 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Het betreft het platte dak van de woning. Hier ligt 30 jaar oude bituum op met kiezel. Er zal een nieuwe laag bituum of EPDM gelegd moeten worden en het dak wil ik graag van buitenaf laten isoleren. Het dak dient gereed gemaakt te worden voor zonnepanelen. Daarnaast is er nog een carport van 20 m2. Hier wil ik nieuwe bituum of EPDM op laten plaatsen.
maandag 12 februari 2018

Verwrongen daklijst herstellen

1 Nieuwe daklijst aan de rechterzijde van het dak.
zondag 11 februari 2018

Dakbedekking op een houten dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor aanbrengen van dakbedekking op een houten dak van ca 12mx3. 50m. Het soort dakbedekking waar ik aan denk is gebrand dakleer. Bij de afgelopen storm is het bestaande dakleer eraf gewaaid. Het dakleer moet aangebracht worden op kaal hout. In deze offerte zou ook de afvoer van het afgewaaide dakleer opgenomen moeten worden. Het betreft een (plat)dak van twee tuinhuisjes met daartussen een overkapping. Hoogte van het bouwwerk is ca. 2.30 boven maaiveld en goed bereikbaar.
zondag 11 februari 2018

Daklood laten vervangen

Graag zou ik het oude daklood van mijn woning in Zutphen laten vervangen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 2 meter breedte aan de achterzijde en één van ongeveer 1 meter breedte aan de voorzijde van de woning. Woning is aan de voor- en achterzijde goed te bereiken. Vrij parkeren. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de klus, inclusief materiaal. Aanvaarding per direct.
zondag 11 februari 2018

Hellend dak laten renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Circa 100 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Pannen verwijderen, dakbeschot verwijderen, vanaf de gordingen nieuwe geïsoleerde panelen leggen met daarop weer de bestaande pannen, bungalow model woning, ca 10 mtr breed, dakhelling ca 4 mtr, hierin 3 dakkapellen.
zaterdag 10 februari 2018

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Wij hebben een kauwennest in onze dakgoot en onder onze dakpannen. Deze willen we graag laten verwijderen. Tevens willen we dat er nestwering geplaatst wordt, zodat ze niet meer terug komen. Het is een twee onder één kap huis.
donderdag 8 februari 2018

Reparatie/vervanging onderste deel kilgoot

In verband met een lekkage bij de voordeur hebben we een lekdetectie laten uitvoeren. Hieruit bleek dat de oorzaak lag in een te smalle kilgoot met te lage waterkeringen. Het advies is om de kilgoot +/- 1 meter uit de goot te verbreden en de waterkeringen te verhogen opdat deze meer water kan verwerken. Ook willen we het driehoekige zinken gootgedeelte waar de kilgoot in eindigt vervangen door een nieuw deel. De dakgoot waarin de kilgoot eindigt zit op een hoogte van circa. 2. 60 meter en kan via een ladder bereikt worden (foto's zijn beschikbaar).
donderdag 8 februari 2018

Stalen dak(pan)platen en isolatie aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Er moeten 2 volledige daken vernieuwd worden. Het eerste (achterhuis) is ongeveer 70 m2 Het tweede (de schuur) is ongeveer 110 m2 Afhankelijk van de kosten zouden we er (ook) zonnepanelen (schuurzijde ongeveer 50 m2) op moeten komen. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De asbest golfplaten worden separaat verwijderd. Er komt een geheel nieuwe dakconstructie op het 'achterhuis'. De dakconstructie van de schuur blijft bestaan.
woensdag 7 februari 2018

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 38 M2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dak van tuinhuis heeft nu singels (bitumen) deze blijven liggen en ik wil dakpanplaten, zwart 6,65 meter breed en hoogte 2. 75 meter (x2)
woensdag 7 februari 2018

Dak van stacaravan repareren

Dak van onze stacaravan heeft stormschade en heeft nu een scheur van circa 15 cm lang bij 3 cm breed. Wat kost het bij u om het te laten repareren?
dinsdag 6 februari 2018

Dakpannen vervangen op zadeldak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude pannen en het aanvoeren van de nieuwe pannen. Onze tussen woning heeft een zadeldak van totaal 60 m2. Ook de nokvorsten en alle bijkomende kosten zou ik graag willen zien op de offerte. Het dak dient te worden vervangen voor het plaatsen van zonnepanelen.
dinsdag 6 februari 2018

Nieuwe dakbedekking op tuinhuisje

In de achtertuin staat een tuinhuisje van 3 bij 4 meter met een overstek van 50 cm. Hier zou ik graag het dakleer van willen laten vervangen. Het huisje is goed bereikbaar.
maandag 5 februari 2018

Nieuw dak met isolatie aanbrengen

Bij een nieuwe aanbouw dient het dak onder afschot gelegd te worden en geïsoleerd. De oppervlakte is 70 m2 en de ondergrond is hout, osb platen. Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief daktrim afwerking, 2 doorvoeren en 1 x lichtstraat van 3 x 1 meter. Ik zou graag de kosten voor EPDM en voor bituum ontvangen.
zaterdag 3 februari 2018

Nieuwe dakgoten monteren

De zinken dakgoten bij onze vrijstaande woning wil ik graag laten vervangen. De breedte van de goot is 60 cm en de totale lengte 45 meter. Daarbij zijn er 4 hoeken en 4 afvoeren. De goten zijn goed bereikbaar.
zaterdag 3 februari 2018

Plat dak bedekken

De dakbedekking van de gang en het toilet aan de achterkant van ons huis moet worden vervangen aangezien het lekt. Het gaat om ongeveer 4 vierkante meter. Wellicht kan ook het keukendak van ongeveer 20 vierkante meter vervangen worden, dit even bekijken. Beide daken zijn goed toegankelijk.
donderdag 1 februari 2018

EPDM op tuinhuis/schuur leggen

Ik wil voor mijn tuinhuis van 30 m2 een EPDM dakbedekking laten leggen. Nu ligt dat er ook op maar dat is kapotgegaan door de storm.
donderdag 1 februari 2018

Dakpannen vervangen door keramische pannen

Ik wil de dakpannen vervangen van mijn woning. Het gaat om een dak van 175 m2. Ik wil hiervoor in de plaats keramische dakpannen geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 6 meter hoog.
donderdag 1 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Het gaat om het isoleren van circa 40,42 vierkante meter dakoppervlakte. Ik ben geadviseerd over een omgekeerd dak op basis van isolerende platen van geëxtrudeerd polystyreen (XPS), van 10 of 8 centimeter dik. Daarna afdekken met grind om wegwaaien te voorkomen. Graag een advies over de juiste materialen en plaatsing (inclusief een gefundeerde check op de belastbaarheid van de dakconstructie) en offerte voor uitvoering. Ik ben benieuwd of het draagvermogen voldoende is en of de juiste condities met betrekking tot de dakconstructie aanwezig zijn. Dit wil ik zeker hebben.
woensdag 31 januari 2018

Dakpannen vervangen alsmede nokvorsten

Pannendak (tuille du tord) vervangen (± 1700 pannen) op mansarde dak. Tevens panlatten vervangen. Windveren zijn bedekt met zink dus in orde. Kap is van binnen uit al geïsoleerd met steenwol, maar wil graag ook weten wat aanbrengen van isolatiefolie (SF19BB Superfoil) extra kost.
dinsdag 30 januari 2018

Kunststof afwerking dakgoot vervangen

Door de storm is een kunststof afwerkpaneel kapot gegaan. Deze zouden we graag willen laten vervangen. De kleur is Gelders Blauw en het gaat om een paneel van 12 cm breed en 5 meter lang. Er moet weer een nieuw paneel aan de dakgoot gemonteerd worden. Lastig bereikbare achtertuin, moet door het huis heen gedaan worden.
zondag 28 januari 2018

Schoorsteen verwijderen en dakbeschot en pannen herstellen

In verband lekkage van schoorsteen in slaapkamer zou ik graag het bovenste gedeelte van onze schoorsteen willen laten verwijderen. Het is er schoorsteen van naar schatting 70×70×70 en het herstellen van dakbeschot en pannen.
vrijdag 26 januari 2018

Caravandak voorzien van nieuwe bitumen

Oude laag moet eraf, nieuw bituum met steenslag erop, ongeveer 35 m2. De caravan staat in Nunspeet.
vrijdag 26 januari 2018

Daklood en nokpan herstellen

Herstel dakpan en daklood.
vrijdag 26 januari 2018

Pannendak op de schuur vervangen

We hebben een lekkage aan ons pannen-puntdak van 4 meter lang en 6 pannen hoog op onze schuur. We weten dat er een balk rot is. We zouden graag willen dat er iemand langskomt om te kijken wat het gaat kosten dit te herstellen.

Partners

Partners van Casius