Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1582 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

dinsdag 10 september 2019

Dakreparatie na inzakking in verband met structuur rot

Een gedeelte van het dak van een bijgebouw is doorgezakt. Het is een hoekdak met een garage, de structuur lijkt rot te zijn. Een lengte van ongeveer 2 meter breed. Eenmaal op het dak zit er een lek aan de niet weerszijde waardoor lekkage niet eerder gemeld kon worden. Met spoed reparatie nodig.
dinsdag 10 september 2019

Dak vernieuwen

Goedemiddag, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor de renovatie van een platdak met de volgende kenmerken: - oppervlakte: 65 m2 - gewenste dakdekking VB470k24 (ingebrand) inclusief kantstroken - zinken deklijsten omtrek 24 m - montage tweetal loden HWA (afvoer) - inclusief plaatsen licht koepel 150 bij 100 cm dubbelglas helder waarbij er herstelwerk nodig is om de nieuwe afmeting aan de laten sluiten op de oude uitsparing. - inclusief schoonmaken huidige dak, - inclusief slopen oude licht opbouw - Het dak kan via een ladder op het terras bereikt worden, Indien nodig kan een hoogwerker voor het huis geplaatst worden. Graag oud materiaal afvoeren.
zondag 8 september 2019

Dakgoot vervangen door zink of aluminium

Ik zoek iemand voor het vervangen van mijn dakgoot zonder beugels,12 meter 2 onder 1 kap achterzijde woning. Vervangen door zink of aluminium. Dakgoot van 12 meter.
dinsdag 3 september 2019

Nokvorsten met flexim vastzetten

Ik wil graag een offerte voor het aansmeren van de nokvorsten (waarvan er een aantal wat loslaten) over een lengte van circa 7 meter. Het betreft de helft van een twee-onder-een-kapwoning. Er hoeft niets vervangen te worden. VIa een dakkapel kan er op het dak gekomen worden. Het betreft een woning met 2 verdiepingen en een zolder.
maandag 2 september 2019

Dak vervangen

Wij hebben een woning gekocht waarvan het gehele dak vervangen dient te worden met nieuwe dakpannen, inclusief geïsoleerd dakbeschot. Het dak is 130 m2.
zaterdag 31 augustus 2019

Dakpannen vervangen

Wij willen nieuwe dakpannen, latten en folie. De oude dakpannen moeten afgevoerd worden. Ik weet niet wat de oppervlakte van mijn dak is maar het gaat om een hoekwoning/2 onder 1 kap.
zaterdag 31 augustus 2019

Zink-look dakbekleding

Graag een offerte voor het bekleden van een dak garage / bijgebouw. Dak is +- 100m. Dakkapel is hier in meegenomen maar niet de zijbekleding hiervoor. ( max 12 m2) Graag afgewerkt met nok, windveer en mogelijk goot. Later worden zonnepanelen geplaatst.
zaterdag 31 augustus 2019

Pvc dakbedekking op plat dak

We zijn chalet bouwers. Ik zou graag van u een prijsopgave willen hebben voor PVC op een dak van 88 m2. Het dak heeft 4 afvoeren en 2 dak doorvoeren. Het dak heeft ook spaanplaat v313.
donderdag 29 augustus 2019

Het isoleren van een schuin pannendak onder de dakpannen

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn vrijstaande woning kan isoleren. Het gaat om een dak van 130 m2. De dakpannen dienen hergebruikt te worden. Het gaat om een dak boven de 2e verdieping van de woning. Het dak is goed bereikbaar.
woensdag 28 augustus 2019

Dak isoleren

Nieuwbouw van een berging van 220 m2 vloer (circa 240 m2 dakoppervlak) Lengte is 22 meter, linker vlak is circa 4,25 m1 rechts is circa 6,5 meter. Er moet een geïsoleerd dak op komen met dak(pan)platen.
dinsdag 27 augustus 2019

Dak chalet vervangen

Nieuw dak chalet 4 x 11 meter en klompenhok ca. 3 m2. Betreft iets hellend dak van bitumen in leivorm. Nieuw dak mag eventueel over het oude geplaatst worden. Kleur iets van grijs antraciet. Chalet is houtbouw red ceder Plaats Harskamp. Camping midden Veluwe. Moet netjes worden afgewerkt (goten, daklijsten etc). Ik denk zelf aan metalen dakplaten in pannenkoek Of misschien is iets anders wel beter.
dinsdag 27 augustus 2019

Overzetdak dakpanplaten chalet

Ik zoek een vakman voor een enkel chalet met een dakoppervlak van ongeveer 32 m2. Het dak is hellend en bedekt met bitumen die niet lekken maar zeer verouderd zijn. Ik wil een offerte voor het plaatsen van een overzetdak met dakpanplaten over het bestaande dak. Er is geen sprake van lekkage, en dak is nog in orde, mogelijk ook een isolatielaag (tegen condens onder de dakpanplaten) aanbrengen indien nodig.
maandag 26 augustus 2019

Zonnecollectoren verwijderen en dakpannen (terug) plaatsen

Opdracht: - verwijderen van 2 zonnecollectoren; - (terug) plaatsen van dakpannen incl. aanbrengen van bijhorende panlatten e.d. Situatie: - collectoren bevinden zich aan de achterzijde van de woning op een pannendak (situatie foto's bijgevoegd); - doorgang naar de achterzijde van de woningen is 109 cm breed; - collectoren maakten onderdeel uit van een Luigjes zonneboiler systeem uit 2001; - collectoren zijn aan de binnenzijde volledig ontkoppeld, binnen is de installatie reeds enkele jaren geleden volledig weg genomen. Reeds beschikbare materialen: - dakpannen (nieuw). Een schaarhoogwerker (Lemerij Verhuur) kan aanvullend door ons geregeld worden. Overige hulpmaterialen en bouwmaterialen zijn voor de uitvoerder.
maandag 26 augustus 2019

Drie lichtkoepels realiseren in dubbelwandig plat dak van metalen loods

Loods met metalen dubbelwandig plat dak waar ik 3 lichtkoepels wil laten plaatsen. De koepels moeten licht gebogen zodat het regenwater er af loopt en van kunststof.
maandag 26 augustus 2019

Dakpijpje verwijderen en sparing dichtmaken

Wij willen een nu ongebruikte ontluchtingspijp van ons dak verwijderen. Hij is ongeveer 20 cm doorsnede en 1 dakpan groot steekt hij uit het dak. We hebben reservepannen. Het ontstane gat weer kierdicht maken daarna, zodat de zolderisolatie goed blijft. Het pijpje zit aan de tuinzijde, goed bereikbaar met een ladder. Dak van een eensgezinswoning.
zaterdag 24 augustus 2019

Nieuw dak

Ik zoek iemand voor het slopen en afvoeren van een oud dak. Aanbrengen nieuw geïsoleerd dak inclusief compleet nieuwe dakconstructie en 4 openingen voor dakramen. De oude pannen hergebruiken. Circa 100 m2.
vrijdag 23 augustus 2019

Dak van asbesthoudende golfplaten repareren

Door een storm is er een gat in het dak van onze loods gekomen. Er liggen asbest golfplaten op het dak, maar wij gaan dit dak nog niet vervangen. Kan dit met andere golfplaten gerepareerd worden? belangrijk is dat de golfplaten op de oude passen, maar natuurlijk wel van een ander materiaal. Het is nu zolang met platen en zeil gedicht, maar de verzekering wil dat het goed gerepareerd wordt. Graag een offerte hiervan. Het gat is ongeveer 3 x 4 meter. Bij het dak is makkelijk te komen, de zijkant is geheel vrij.
woensdag 21 augustus 2019

Nokpannen vast metselen en bijlveren

Jaren 30 woning, Over ca. 5 meter liggen her en der de nokpannen los of is het cement weg. Ook ontbreken er enkele (daar ligt nu loodf over). Wil dit graag voor de winter in orde hebben. Nog enkele nokvorsten in reserve (5 stuks) Wellicht willen de buren mee doen.
dinsdag 20 augustus 2019

PVC vervangen

Ik heb een plat dak waarop nu PVC ligt. Dat is langs randen gaan scheuren of staat strak. Ik denk dat het geheel vervangen moet worden. Het gaat om ongeveer 50 m2 verspreid over 2 hoogtes, maar beide volledig vlak. een deel van grofweg 35 m2 op de derde woonlaag en 15 m2 op de tweede woonplaats. Waarschijnlijk bitumen
maandag 19 augustus 2019

Dak van de uitbouw vervangen door sedum dak met epdm en nieuwe dakramen plaatsen

ivm een lekkage moet er bij ons het ea veranderd en vernieuwd worden aan het dak van de uitbouw. De dakgoot moet vernieuwd worden, de underlayment platen, dakpannen eraf (deze passen niet goed) en hier voor in de plaats willen wij een sedum dak met epdm eronder. Daarnaast willen wij 3 nieuwe Veluw dakramen van kunststof. Graag ontvangen wij een offerte met specificatie.
maandag 19 augustus 2019

Pannendak van buitenaf laten isoleren

Ik wil het dak van mijn huis van buitenaf isoleren, Het betreft een deels onbeschoten kap met dakpannen. Ivm het aangezicht wil ik de bestaande pannen zoveel mogelijk hergebruiken. Het betreft een dak van ongeveer 260 m2.
zondag 18 augustus 2019

Groen dak realiseren

Wij hebben een uitbouw in de keuken en denken erover om een groen dak aan te leggen op het platte dak. Het dak is 20 m2.
zaterdag 17 augustus 2019

Reparatie lekkage kunstriet dakdeel

Ik heb een chalet inclusief een schuurtje in Vierhouten. Ze zijn beide gedekt met kunstriet. Het schuurtje is 3 x 2 mtr met een punt dak erop. De nok ligt in de lengte van het langste deel van 3 mtr en aan 1 kant zit een lekkage in het dak. Ik wil graag weten of u dit kunt repareren en wat de kosten zijn
zaterdag 17 augustus 2019

Isoleren van dak

Ik heb momenteel een puntdak uitgevoerd met betonnen dakpannen. Wil het graag via buiten isoleren. Oppervlakte is 240 m2. Wij ontvangen graag 2 offertes, 1e offerte nieuwe isolatie met de bestaande dakpannen. 2e nieuwe isolatie met nieuwe dakpan.
vrijdag 16 augustus 2019

Dakpannen vervangen van vrijstaand huis

Ik wil de dakpannen vervangen. Liggen nu betonnen rode op. Vervanging voor zwarte keramische evt met een glans. Gaat om een vrijstaand huis met wolfskap en 1 dakkapel. Evt ook plaatsen dakraam. Totaal 100 m2 ongeveer.

Partners

Partners van Casius