Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1520 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, isoleren van een dak, dak met asbest vervangen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

woensdag 18 april 2018

Caravandak renoveren

Caravan dak, schilddak met singeltjes van bitumen, caravan is vlak hellend en is zo'n 50 vierkante meter, dakpanplaten moeten rood gekleurd zijn. Platen mogen indien mogelijk over de bestaande dakbedekking.
dinsdag 17 april 2018

Dakdoorvoer voor gashaard in pvc dak plakken

Wij zijn bezig met het plaatsen van een dakdoorvoer voor onze nieuwe gashaard. Echter blijkt dit platte dak van PVC gemaakt te zijn en kan ik niemand vinden die hierbij kan helpen. De plakplaat en doorvoer heb ik reeds in mijn bezit. Het gaat dus enkel om een stukje PVC van 1 m2 en de montage hiervan rondom de plakplaat.
maandag 16 april 2018

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij willen het asbest dakbeschot van de boerderij verwijderd hebben. Het gaat om in totaal circa 200 m². De pannen kan ik zelf verwijderen. Nadat het asbest verwijderd is, betimmer ik het spanten dak zelf weer.
maandag 16 april 2018

Dakbedekking op klein schuurtje maken

Tijdens de storm is het kleine dakje van doorzichtige platen eraf gewaaid. Klus is: nieuwe platen monteren van ander materiaal ik dacht aan aquaplan dakplaat rood. Bijkomend nog planken aan de zijkant en nieuwe latten dakje nakijken/maken. Het geheel niet te duur is maar klein dakje. Kan zelf niet het dak op. Ongeveer 3 a 5 vierkante meter.
zondag 15 april 2018

Dakgootreparatie jaren '30 woning

Ik wil graag een offerte voor dakgoot reparatie met EPDM de lengte van de dakgoot is: 1 x ongeveer 8 meter met 1 regenpijp; 1 x ongeveer 4 meter met 1 regenpijp. Het is een vierkante (jaren '30 huis) goot dus geen ronde.
zaterdag 14 april 2018

Solartube daglichtkoepel plaatsen

Plaatsen van solartubes
zaterdag 14 april 2018

Kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen

Het verwijderen van een kraaiennest in de schoorsteen.
vrijdag 13 april 2018

Bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak

Het betreft het leggen/aanbrengen van 370 m2 Bourgondische tegelpannen in Nunspeet (Gld.) in de maand juni/juli 2018. De woning heeft op dit moment nog geen dak.
maandag 9 april 2018

Nieuwe platte daken

Wij hebben een 5-tal huizen met plat dak in de wijk Stadshagen in Zwolle. Deze zijn rond de 15 tot ruim 20 jaar oud. We moeten voor de eerste van de huizen het platte dak vervangen. Het betreft een hoekhuis, 21 jaar oud, met een dak van circa 40 m². Kunt u hiervoor een prijsopgave (EPDM) doen voor het vernieuwen van het dak en aangeven op welke termijn u dit eventueel zou kunnen doen?
maandag 9 april 2018

Dakbedekking beoordelen en eventueel vernieuwen

De huidige dakbedekking ligt 22 jaar op het platte dak van 120 m2 groot. Daar wij voornemens zijn om zonnepanelen te laten monteren willen wij graag eerst weten of het dak in een goede staat is. Op dit moment ligt er bituum op met een grindlaag.
zondag 8 april 2018

Dak tuinhuisje bedekken met zwarte shingles

Het dak van het tuinhuisje is aan vervanging toe. Het gaat om vervanging van zwarte shingles en de vervanging van de dakplaten (op meerdere plekken vochtig of wit uitgeslagen). De steunbalken lijken nog goed. Afmeting van het vierkant tuinhuisje is 3 meter x 3 meter. Dakhoogte is 1. 70 meter. Graag gespecificeerde offerte.
zaterdag 7 april 2018

Zinken dak aanbrengen

Hellend zinken dak aanbrengen. Er is nog geen dak aanwezig. Ik ga een eiken houten bijgebouwtje realiseren van 35-40 m2 met daarop een gebogen dak. Dit dak zal bestaan uit 4 gebogen zijden met een hoogte van 180 cm. en een plat middengedeelte van 280x180 cm. De gebogen zijden moeten bekleed worden met zink.
donderdag 5 april 2018

Daklekkage en verzakking verhelpen en isoleren garagedak

Traditioneel plat dak op twee aaneengesloten garages ongeveer 70 m2. Ik heb een lekkage voor en kennelijk ook een verzakking op het dak. Deze wil ik graag verholpen hebben en daarnaast zou ik het dak willen laten isoleren.
woensdag 4 april 2018

Dakfolie en dakpannen aanbrengen

Momenteel liggen er dakpannen op het dak. Er zit isolatie aan de binnenzijde. maar vanwege luchtlekken zal er vanaf de buitenzijde geïsoleerd moeten worden, nieuwe folie en dakpannen aangebracht. Het pand is 12 x 10 meter en de oppervlakte van het dak circa 130 m2 (5.50 hoogste punt).
woensdag 4 april 2018

Dak isoleren en pannen vervangen

Oud huis uit de '60 er jaren. Het dak moet geïsoleerd en de pannen vernieuwd. Ik ben nog aan het twijfelen over het soort pan. Graag passend advies. De oppervlakte is bij elkaar circa 80 m2 minus de dakkapel (3 meter breed).
woensdag 4 april 2018

Dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen

Het betreft hier een dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de dakpannen, eventueel wanneer nodig mét het vergroten van ruimte tussen dakbeschot en de pannen om een betere isolatie te verkrijgen (momenteel 4 cm steenwol laag). Huis uit 1928, gebroken kap. Oppervlakte circa 165 m2.
dinsdag 3 april 2018

Etherniet verwijderen en dakkapel plaatsen

Op het moment liggen er etherniet platen met asbest op het dak. Deze wil ik graag laten vervangen voor sandwichplaten. Daarbij wil ik ook graag een dakkapel (4.50 meter breed) met een verhoogde nok laten plaatsen. De kapel komt 2 hoog aan de achterzijde op het dak te staan.
maandag 2 april 2018

Dakisolatie aanbrengen

De woning is gebouwd in de jaren '70. Schuin dak voorzien van dakpannen. Bestaande dakpannen inspecteren, tevens dakbedekking van dakkapel inspecteren. Vervolgens dakisolatie aanbrengen. Het is een tussenwoning (van mijn zoon), ik weet niet precies de oppervlakte van het dak. Het dak bestaat uit 2 delen, een hoog en een laag deel.
zondag 1 april 2018

Dakisolatie en nieuwe dakpannen aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning uit 1925 waar er ongeveer 80-90 m2 oude pannen afgevoerd moet worden, dakisolatie platen op dakbeschot aangebracht en panlatten met nieuwe simpele pannen geplaatst. Het dak heeft 5 kleine dakkappeletjes maar deze zijn te verwaarlozen.
vrijdag 30 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een goede nieuwe folie isolatie, nieuwe panlatten , nieuwe dakpannen. En renovatie schoorsteen . Het is een tussen woning uit de jaren 65 .
vrijdag 30 maart 2018

Dakramen verwijderen en dak dichten

Heb twee dakramen, wil deze laten verwijderen in verband met plaatsen extra zonnepanelen en weer dichtmaken met isolatie en sneldekpannen.
donderdag 29 maart 2018

Plat dak repareren

Ik heb op twee plekken in mijn plafond vochtproblemen dus waarschijnlijk heeft mijn platte dak lekkage. Ik zou graag willen dat de vakman het dak komt repareren. Het dak is van EPDM.
donderdag 29 maart 2018

Zwarte dakpannen leggen

Dak met zwarte pannen bekleden. Weet niet hoe groot het dak precies is. U kunt het best even contact opnemen en goed uitleggen wie u bent.
woensdag 28 maart 2018

Nieuw hellend dak

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken bij gebouw, 15x6 meter hellingshoek 35 tot 40 graden. Voorbereiden op zonnecellen.
dinsdag 27 maart 2018

Dak van buiten isoleren

Op dit moment heb ik een (plat) licht hellend dak met bitumen dakbedekking. Graag wil ik het dak van buiten (warmdak) laten isoleren. Het dak is ongeveer 49 m2. Het dak staat op de 2e verdieping.

Partners

Partners van Casius