Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gelderland.

1442 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gelderland:

zaterdag 21 oktober 2017

Plat dak schuurtje lekt.

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ca 2x3 meter
vrijdag 20 oktober 2017

Dakgoten vervangen

Aan onze garage zit aan beide kanten een grijze PVC dakgoot van 150 mm en van ruim 6 meter lengte. Wij willen die graag laten vervangen, liefst op korte termijn. Eventueel de pijpen meenemen. Graag een prijsopgave hiervoor.
vrijdag 20 oktober 2017

Gevelpannen vervangen

Het betreft het vervangen van circa 14 gevelpannen aan de achterzijde van het huis. Daarnaast moeten waarschijnlijk een of meerdere nok pannen beter bevestigd/gelegd worden.
vrijdag 20 oktober 2017

Lood vervangen rond de dakkapel

We hebben lekkage en er is net geconstateerd dat er 12 meter nieuw lood rondom de dakkapel geplaatst moet worden. Wat zijn de totale kosten hiervan?
donderdag 19 oktober 2017

Schuin pannendak vernieuwen

Het gaat om 200 m2 pannendak (schuin) vernieuwen
donderdag 19 oktober 2017

Asbest dakbeschot saneren en isoleren

Ik wil het asbest dakbeschot verwijderd hebben en vervolgens nieuw dakbeschot geplaatst hebben met isolatiefolie om het dak waterdicht te maken. Het gaat om 170 m2 oppervlak. Ik wil eventueel dezelfde pannen gebruiken die er nu al op zitten.
woensdag 18 oktober 2017

Daklekkage repareren

Er is een lekkage waargenomen ter plaatse van de dakkapel. De lekkage dient nader destructief onderzocht te worden aan de buitenzijde. In het ergste geval dienen er loodslabben aangebracht te worden rondom de dakkapel.
dinsdag 17 oktober 2017

Diverse dakonderhoudswerkzaamheden voor de VvE

Namens de VvE van enkele woningen ben ik op zoek naar een bedrijf voor enkele onderhoudswerkzaamheden aan de panden. Er is een zinken regenpijp die moet worden hersteld of vernieuwd. Verder willen we graag het dak laten inspecteren en waar nodig reparaties laten uitvoeren. Ook willen we de dakgoten laten schoonmaken en nazien. We maken graag even een afspraak en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.
maandag 16 oktober 2017

Dakgootlekkage verhelpen

Waar het precies lekt is bekend. De dakgoot moet opnieuw aan elkaar worden 'gemaakt'.
maandag 16 oktober 2017

Boeiboord vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen. Het gaat om het stuk hout van 6 meter aan de achterzijde van de bovenwoning. Deze is bereikbaar via het dakterras. Het is een plat dak. Moet de bedekking weer teruggeplaatst worden?
maandag 16 oktober 2017

Nieuwe pannen leggen

Het betreft een tussenwoning met een dakoppervlakte van 60 m2. Hier dienen de oude pannen verwijderd en afgevoerd te worden. Daarna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. Separaat wil ik graag weten wat de extra kosten zullen zijn.
zondag 15 oktober 2017

Nest met kauwen verwijderen en gaas plaatsen

Ik wil graag een nest met kauwen laten verwijderen en gaas laten plaatsen om herhaling te voorkomen.
vrijdag 13 oktober 2017

Nieuw dakleer leggen

Nieuwe dakleer leggen op een plat dak van 8x4 met ongeveer de helft nieuwe plafondplaten !
vrijdag 13 oktober 2017

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.
woensdag 11 oktober 2017

Dakpannen moderniseren

Het huis heeft na de verbouwing een moderne uitstraling gekregen. Wij willen daarop een modernere vlakke antraciet of matzwarte dakpan. Het oppervlak is 80 m2. De zonnepanelen moet worden geïntegreerd. Het gaat om 24 panelen van 1 bij 1,65 meter, wat totaal op zo'n 40 m2 uitkomt.
woensdag 11 oktober 2017

Nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen

Wij hebben twee rechthoekige lichtstraten, dagmaten houten bak: 45 x 146 cm. Op deze houten bakken zitten gebogen plexiglas koepels. Wij willen deze plexiglas koepels graag vervangen met glazen ramen. Ook willen we het schuin naar binnenlopende houten framewerk rondom deze ramen weg hebben waardoor we een groter raam oppervlak krijgen. De uitdaging is dan natuurlijk een goede oplossing te verzinnen zodat het geheel waterdicht is. Zie bijlage voor huidige situatie. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan achter het huis worden geplaatst.
woensdag 11 oktober 2017

Lekkage verschoven dakpan herstellen

Lekkage door verschoven dakpan met pijp centraleafvoer.
woensdag 11 oktober 2017

Lasnaad van de dakgoot repareren

Volgens een schoonmaakbedrijf van dakgoten is een lasnaad op de hoek van de dakgoot aan het wijken en aan reparatie toe. De werkplek is goed bereikbaar. De keuken heeft een plat dak en vanaf daar valt de dakgoot te bereiken. De werkplek is goed bereikbaar met de auto.
dinsdag 10 oktober 2017

Dak van complex vervangen en isoleren

Ik wil het huidige dak van het appartementencomplex vervangen omdat deze lekt. Gezien de leeftijd is deze ook aan vervanging toe. Ik wil graag twee verschillende offertes. De ene voor het vervangen van de dakbedekking en de ander voor het isoleren van de buitenkant van het dak en het voorzien van nieuwe dakbedekking. Het dak is 150 m2.
dinsdag 10 oktober 2017

Dak helemaal vervangen

Wij willen ons dak in het geheel laten vervangen, 30 vierkante meter in totaal.
dinsdag 10 oktober 2017

Dakconstructie vernieuwen en pannen leggen

Dakconstructie vernieuwen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten. 30 vierkante meter in totaal.
dinsdag 10 oktober 2017

Asbest golfplaten dak vernieuwen

Paardenstal asbest golfplaten dak vernieuwen. Het grondoppervlak is 15-20 meter. Vervangen met golfplaten of eventueel lichtplaten. Er is geen saneringsrapport aanwezig.
maandag 9 oktober 2017

Boeiboorden en zinken dakgoten vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor de vervanging van mijn zinken dakgoten. 2 maal 6 meter hoekhuis. Exacte maat weet ik niet, wel dat het geen standaard maat is. Beugels kunnen blijven zitten. Tevens graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden of het bedekken er van met Trespa o.i.d. in de kleur Ral9001.
zondag 8 oktober 2017

Nieuwe shinles op een schuurdak aanbrengen

Wij hebben 5 maanden geleden een chalet gekocht op een camping en ik ben daar nu wat aan het klussen. Er staat daar een vrijstaand schuurtje van 250 x 300 cm met een flauw zadeldakje met oude shingles. Ik ga de boeidelen vernieuwen en de oude shingles er af halen. Ik voer alles af. Ik zoek een vakman die er nieuwe zwarte of rode shingles op kan plaatsen en ook de nieuwe boeidelen kan monteren. De boeidelen liggen hier al klaar, geschilderd en wel. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met de klus, het dak is niet lek.
zondag 8 oktober 2017

Vervangen zadeldak

Vervangen van een zadeldak van ongeveer 100 m2 vanaf de dakspanten met geïsoleerde dakpanelen. Graag apart in de offerte ook een kostenindicatie voor nieuwe dakpannen, Tuile du nord blauw.

Partners

Partners van Casius