Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Surhuizum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Surhuizum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Surhuizum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Surhuizum of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Surhuizum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Surhuizum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Surhuizum:

Dakpannen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen en de panlatten. De oude pannen en latten moeten worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 70 m2 en de vrijstaande woning is goed bereikbaar.

Nokvorsten met Flexim aanbrengen

Gaarne indicatie van kosten inclusief BTW /voorrijkosten/ materiaal/arbeidsloon voor het vullen van de openingen aan de nokvorsten en randen (zie afbeelding).

Riet vervangen door dakpannen

Wij willen op onze traditioneel rietgedekte schuur zonnepanelen gaan aanbrengen. Voordat wij dit kunnen gaan doen zoeken wij een bedrijf die het riet aan de Oost en West kant kan verwijderen en vervangen voor pannen. Op de kopse kanten willen wij het riet behouden. Er zal twee keer 12 x 3.5 meter aan riet vervangen moeten worden voor dakpannen. Graag ook uw inbreng op de mogelijke dakpannen.