Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Steggerda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Steggerda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Steggerda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Steggerda of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Steggerda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Steggerda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Steggerda:

Vogelwering aanbrengen in de dakgoten

Wij willen graag op korte termijn vogelwering laten aanbrengen onder de dakpannen van onze vrijstaande woning. Het huis heeft een zadeldak dat begint op de 1e verdieping en vrij te bereiken is De goten zijn 2 x 10 meter lang. We ontvangen graag uw offerte en laten de klus dan uitvoeren voordat er nesten zijn gemaakt.

Dak opnieuw bekleden

Heb een plat dak van 10 bij 11 meter en daar moet nieuw dakbedekking op. Er zitten 2 dakramen in het dak en 4 afvoerpijpen en 4x waterafvoer. Waarschijnlijk bitumen met grind erop.

Graag ontvang ik een offerte voor het ...

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van dakpannen, tengels en panlatten (welke al in ons bezit zijn) en het plaatsen van damp-open folie. Het gaat om zo'n 60m2 dak. Ook moeten de twee schoorsteentjes die op ons huis staan verwijderd worden. De kans bestaat dat er ook een deel dakbeschot vervangen moet worden ivm rotting. We zitten op de grens van Friesland en Drenthe.