Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groen dak realiseren op een serre:

Groen dak realiseren op een serre

Dag, ik zou mijn serre (met glazen dak) graag willen bedekken met een groen dak. Het is een hout constructie die in een betonnen fundering staat, het is dus een constructie die veel gewicht kan houden. Het liefst zie ik een groen dak met vetplanten ivm het onderhoud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 16 m2.
Onze klant uit Spannum (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groen dak realiseren op een serre uit heel Nederland:

Groendak realiseren op schuur

Het betreft een schuurdak van bijna 10m2, waar op dit moment dakleer met grind op ligt. Het dak lekt licht! We willen het dak laten herstellen met een groen dak !

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

garage dak groen en nieuw

Ik wil graag weten wat het kost om mijn garage dak te vernieuwen en groen te maken. Gaat om 6,2 bij 3m.

Dakbedekking vervangen en groen dak aanleggen

Wil graag een groen dak willen aanleggen op mijn uitbouw achter. Dit is op het noord-oosten. Het dak is ong 2.5m bij 5,5m. Ik weet niet of de constructie op het extra gewicht berekend is, maar het is mogelijk om extra ondersteuning aan te brengen. de toplaag die er momenteel op zit zal wel gelijk vervangen moeten worden. Graag zou ik een offerte willen van het plaatsen van een groen dak.

Groen dak (sedum) op garage

We willen graag op onze garage en op onze uitbouw een sedum dak. Het dak is plat. We zijn nieuwsgierig naar de kosten. Het gaat om een totaaloppervlakte van 20m2. Wij denken aan extensief. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.

Sedum dak garage (30m2)

Van ons nieuwe huis in Driebergen is het dak van de garage (plat 30m2) verouderd en moet daarom opnieuw gedekt. Wij zouden graag een groen (sedum) dak willen en willen daarom graag weten wat dit zou kosten. Bij voorbaat dank!

Groen dak realiseren

Graag willen wij onderzoeken of het mogelijk is ons 45 m2 dak te vervangen voor een groen dak. Ik kan eventueel aanvullende foto's sturen van binnen en buiten.

Aanleggen groen dak en vervanging dak

Het gaat om een groen dak voor drie schuurtjes voor drie buren. Nu golfplaat. In totaal hebben de schuurtjes 20m2, het zijn nu 3 aangrenzende daken. Ons plan is om het dak te laten vervangen en vervolgens een simpel groen dak te realiseren. Wij willen graag een partij uitnodigen om te beoordelen of dit tot de mogelijkheden behoort.

Sedum dak, dakpannen reinigen, dakraam vervangen en houten kozijnen vervangen door kunststof

Wij zijn net verhuisd en willen op onze aanbouw (plat dak, ongeveer 20 m²) graag een sedum dak bedekking. We hebben nu bitumen. Dus we zouden graag een offerte ontvangen, ik hoor graag of/wanneer u daar een afspraak voor wilt maken. De aanleiding om u te benaderen was het groen dak. Maar ons schuine dak is ook aan reiniging/herstel toe, dakpannen moeten recht gelegd worden en we hebben veel mosvorming. Coating is niet nodig. We zouden in de toekomst zonnepanelen willen hebben, dus we zouden ons dak daar ook paraat voor willen hebben. Dak is ongeveer 3 x 4 en dit aan twee kanten. We hebben ook nog een dakraam dat vervangen moet worden. Deze is ongeveer 80 x 80 cm, en we willen dezelfde maat behouden. Afvoeren doen we zelf. Dan hebben we nog twee houtenkozijnen die we voor kunststof kozijnen willen vervangen met dubbel glas. Mogelijk zou dit allemaal meegenomen kunnen worden? We hebben een hoekwoning. Ik ben in juni uitgerekend, dus het zou heel fijn zijn als het rond begin mei klaar is. Anders zou het later in het jaar gedaan moeten worden.

Dakbedekking vervangen en eventueel groendak realiseren

Graag zouden wij onze dakbedekking laten vervangen. Huidig dak bestaat uit 2 delen die ieder 15 graden dakhelling hebben. Een deel beslaat 72 m2, het andere deel 114 m2. Huidige dakbedekking: leien. Wij hebben een lekkage, maar wij weten niet waar deze vandaan komt. Hier laten wij graag naar kijken. Gevraagd wordt om twee soorten offertes te sturen: 1) voor kunstleien en 2) voor een plat groen dak. Graag advies wat er mogelijk is.

Partners

Partners van Casius