Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groen dak realiseren op een serre:

Groen dak realiseren op een serre

Dag, ik zou mijn serre (met glazen dak) graag willen bedekken met een groen dak. Het is een hout constructie die in een betonnen fundering staat, het is dus een constructie die veel gewicht kan houden. Het liefst zie ik een groen dak met vetplanten ivm het onderhoud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 16 m2.
Onze klant uit Spannum (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groen dak realiseren op een serre uit heel Nederland:

Aanleggen groen dak

Wij zijn ons aan het oriënteren om een deel van ons platte dak te veranderen in een groen dak die aantrekkelijk is voor vlinders/bijen. Het gaat om ongeveer 15 tot maximaal 20 m2. Kunt u aangeven wat de kosten (inspectie, aanleg en btw) zijn? Hoor graag van u. Wordt er ook een inspectie uitgevoerd of de constructie van huis het groene dak houdt?

Het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak

Het gebouw heeft een plat dak van om en nabij 702 vierkante meter. Nu willen wij als VvE verduurzamen door een groen dak aan te laten leggen in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen. In lijn met subsidieregelingen natuurlijk. Wij zijn geïnteresseerd in een onderhoudsvrije oplossing.

Dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages

Graag wil ik voor 11 garages de dakdekking vervangen en er een groen dak opleggen. Het dak is nog niet beoordeeld of het sterk genoeg is. Er ligt nu bitumen op. De afmeting van een garage is 18 m2. Dit keer elf. De garages staan allemaal naast elkaar. Ik heb iets vernomen over een subsidie regeling. Hier ontvang ik graag advies en de mogelijkheden over. Graag zou ik offerte willen zien.

Groen dak aanleggen

Graag een offerte voor 20 m2 groen dak met sedum plantjes. Het is een plat dak waar nu dakleer en grind op ligt.

Groen dak laten aanleggen

Wij willen ons platte dak van de uitbouw voorzien van nieuwe dakbekleding en met sedum. Huidige staat is goed, maar we willen een vernieuwd groen plat dak. Het dak is 24m2 groot en voorzien van 3 lichtkoepels van in totaal 4m2. Wij zitten te denken aan standaard groene daken met weinig onderhoud. De uitbouw lijkt met een metselskelet te zijn gerealiseerd.

Dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel

De dakbedekking is economisch afgeschreven. Betreft circa 60 m2 aan bitumen 446K14. Graag laten vervangen door eventueel een groen dak. De lichtkoepel (ca. 1 m2) op het platte dak heeft schade, deze willen we ook graat vervangen. Zinken bedekking van de goot willen wij ook graag laten verwijderen, het heeft een breedte van 5 meter. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Uitbouw zijkant

Wij willen graag de eetkamer uitbouwen, waar groen is geacceerd. Dus een deel bij de eetkamer trekken en daaraan een bijkeuken. De bestaande buitenmuur van de eetkamer uitbreken, een wand tussen uitbouw eetkamer en bijkeuken, 1 tussendeur en 1 buitendeur. De achterzijde zoveel als mogelijk voorzien van glas en een lichtkoepel in het dak. Maat 6 mtr lang en 2 mtr breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag een offerte hiervoor.

Intensief of extensief groen dak realiseren

Graag ontvang ik een offerte voor zowel een intensief als een extensief groen dak voor 40 m2. Grotendeels is dit dak plat, echter bestaat 8 m2 uit een dak met een hellingshoek van 35 graden. Dit dak willen wij in lijn met de subsidie eisen realiseren. Graag ontvang ik de offerte ook per e-mail.

Epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken

Wij willen met 6 gezinnen in onze straat een groen dak aanleggen op onze garage daken. Voor minimaal 4 van de 6 (misschien wel alle) daken is het nodig om ook de bestaande bedekking te laten vervangen door EPDM. In totaal gaat het om 3 daken van ieder ongeveer 6 bij 8 m (3 x 2 geschakelde garages). Graag de oude bekleding afvoeren. Het zijn twee-onder-een-kap-woningen met platte daken uit 1970. De 3 daken verschillen daardoor van elkaar, omdat iedereen in de loop der jaren wat aanpassingen hebben gemaakt. Graag zouden wij willen dat er iemand langskomt om te kijken.

Deel huidig dak vergroenen

We willen op een deel van onze aanbouw een groen dak aan laten leggen. Hellingsgraad ongeveer 30 graden. Andere kant van de nok wordt niet gedaan. Het gaat om 15 tot 20 m2.

Partners

Partners van Casius