Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sneek of directe omgeving.

168 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sneek:

Sedum dak aanbrengen

Plat dak, 6 x 4 mtr. Uitbouw van een keuken gemaakt in 2006. Het is onbekend of er een sedum dakbedekking op kan vanwege het gewicht, dat moet dus worden uitgezocht. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²

Groen dak + epdm aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van een groen dak op mijn garage. Dit betreft 21 m3. Het bitumen dak wat er nu op ligt zal ook vervangen moeten worden omdat deze in slechte staat is.

Groen dak aanleggen

Wij willen graag een offerte voor een groendak voor ons huis. Er liggen dakpannen en het is deels een plat dak op een uitbouw.

Nieuw dak of dakpannen vervangen

Nav lekkage een nieuw dak (68 m2) of vervangen van pannen als wegnemen oorzaak lekkage.

Regenpijp verplaatsen

De regenpijp dient verplaatst te worden van de voorzijde van het huis naar de zijkant van het huis.

Lekkage aan dakplaat verhelpen

Het dak heeft op een enkele plaats nog wel een timmerman nodig. Een van de dakplaten is ter hoogte van het aangrenzende huis verrot op de rand. Dit wil ik laten herstellen.

Dak isoleren

Graag willen wij het dak van onze 2 onder 1 kap woning van buitenaf laten isoleren. Het is een woning uit 1934 en volgens onze buren is hun dak van buitenaf al geïsoleerd. Misschien dat we het daarna opnieuw willen bedekken met dakpannen, maar dat overleg ik graag eerst met de dakdekker. De afmetingen weet ik niet uit mijn hoofd.

Kunststof serredak repareren

Wij hebben een serre met polycarbonaat dak. 1 van de panelen van dit dak is gescheurd en lek. Het formaat hiervan is ± 220 x 125 x 3.2 cm. Wat gaat het kosten om dit te vervangen.

Opnieuw isoleren van het dak

Bestaande situatie is een woning uit begin jaren '80 waar een gespoten isolatie op aangebracht is van circa 5 cm. De isolatie is door vogels erg aangetast en op veel plekken compleet weggehaald. Er is een klein gedeelte houtwerk ter hoogte van de dakgoot wat compleet verrot is. Dit zou eventueel ook aangepakt moeten worden. Het meest ideale zou isolatie zijn welke niet door vogels weggepikt kan worden. Met name Kauwen vernielen de huidige isolatie. De huidige isolatie is inmiddels al meer als 30 jaar oud. Het dak oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2.

Daklekages verhelpen

In ons huis hebben wij op verschillende plekken lekkage: - in 1 slaap kamer, hier lekt het meestal na dat het regent heeft. - bij de overloop, hier lekt het wanneer het ook regent - in de badkamer, hier lekt het alleen als het hard regent Ik ben benieuwd naar de geschatte kosten van het totale plaatje. Ook ben ik benieuwd naar de geschatte kosten voor 1 reparatie, alleen de slaapkamer. Graag hoor ik van U.

Boeideel vervangen

Boeideel vervangen door een boeideel van Trespa. De maat is 590 bij 21 centimeter.

Dak op het tuinhuis repareren of vervangen

Ik wil het dak van mijn tuinhuis (planken + dakleer) repareren/vervangen omdat het leer op enkele plaatsen beschadigd is en de planken daardoor beginnen te rotten. Zie de bijgevoegde foto. Afmeting schuur 3 x 3 meter. Het is een puntdak met een kleine helling aan beide kanten.

Dakreparatie vanwege lekkage

Het platte dak van 4 bij 4 meter heeft bij de afvoer een lekkage. Graag laat ik de lekkage verhelpen en daarna nieuwe bituum leggen. Tevens dient de afvoer van het hemelwater vervangen moeten worden.

Solatube plaatsen in het badkamerdak

Ik wil een solatube laten plaatsen in het dak van de badkamer. In de badkamer, met klein dakkapelletje, op het oosten en met buren pal tegenover, komt weinig daglicht binnen. Via een tube door het schuine dak, boven de dakkapel, wil ik graag in het plafond van de badkamer meer daglicht opvangen. Het gaat dan om een wat grotere diameter, ongeveer 30 cm. De badkamer is ongeveer 2.70 bij 3 meter. De sleutel van het huis krijg ik 3 juni. Graag eerst een prijsindicatie per mail.

Openslaande dakterraskoepel monteren

Ik heb een koepel in het dak van ongeveer 80 cm x 120 cm, en ik wil deze graag laten vervangen door een koepel die open en dicht kan voor mijn dakterras. Wat kost dit?

Bitumen dakbedekking op de aanbouw aanbrengen

Plaatsen bitumen dakbedekking bovenop aanbouw. Circa 12 m2. Inclusief het huidig grind verwijderen.

Aquaplan dakbedekking aanbrengen

Wij zijn in het bezit van een woonark waarvan het platte dak aan vervanging toe is. Door een kennis werden wij geattendeerd op Aquaplan, een kunststof folie dat over het bestaande mastiek gelegd zou kunnen worden. Het betreft een woonark met een dakoppervlak van circa 3,5 x 13 meter; op het dak een schoorsteen, ontluchtingspijpje keukentje en een doorvoer voor bedrading van de zonnepanelen. De huidige bitumen bedekking is rond de 40 jaar oud, mastiek met grind, grind kunnen we zelf weghalen. Wilt u ons een indicatie geven wat het aanbrengen van het folie op het dak gaat kosten? Wij willen de klus uitbesteden, dus zowel het opmeten als het leggen.

Weggewaaide dakpannen vervangen

Vandaag zijn er 3 pannen van mijn dak gewaaid en die zou ik graag vervangen hebben

Lekkage goot

Bij de dakgoot voor en achter is lekkage. Het is een hele strook waar het lekt en wat verrot. Beide goten zijn 7 meter lang. Wellicht een nieuwe strook met dakleer? Graag komen kijken - inspectie en reparatie.

Mijn dak van de keuken is lek, is bedekt ...

Mijn dak van de keuken is lek, is bedekt met dakleer, ongeveer 20 vierkante meter.

Het aanbrengen van vogelschroot aan de ...

Het aanbrengen van vogelschroot aan de voorkant van rijtjes woning ( +/- 5 meter lengte)

het aanbrengen van vogelschroot op ...

het aanbrengen van vogelschroot op bestaande dak met dakpannen wegen mussen overlast in voorjaar.

dakpannen + panlatten vervangen

dakpannen + panlatten vervangen

hallo ik ben op zoek naar iemand die ...

hallo ik ben op zoek naar iemand die verstand heeft van lekkage dak het komt naar mijn inziens uit de nok maar heb hoogtevrees wie zou er voor mij naar kunnen zien waar het lekt en te verhelpen en wat het gaat kosten om op het dak te zien wat er aan mankeert zitten sneldekkers op

de dakkapel van ons huis moet voorzien ...

de dakkapel van ons huis moet voorzien worden van 1 nieuw zijschot, en vervolgens moet het geheel voorzien worden van een nieuw verfje.