Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oosterwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oosterwolde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oosterwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oosterwolde of directe omgeving.

90 klanten uit Oosterwolde bevelen een bij Casius in Oosterwolde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oosterwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Oosterwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oosterwolde:

Zinken dakgoot herstellen

Ik zou graag de zinken dakgoot van mijn rijtjeshuis laten repareren. De naad van de dakgoot lekt. Ik ben zelf de veroorzaker door een paar gaten te hebben geboord in een dubbelwandig schot in de goot (om problemen met overstromen van een deel van de dakgoot te voorkomen doordat de buren hun goot niet afdoende reinigen). Het is een rechthoekige zinken dakgoot opgehangen in stalen beugels direct boven de 1e verdieping. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Koepelramen in het dak plaatsen

Ik heb reeds 2 dakramen van 60 x 70 cm in mijn platte dak. De gaten mogen en kunnen vrij gemakkelijk groter gemaakt worden. Het betreft een houten dak. Ik wil graag een prijs voor 2 koepels, deze wil ik graag laten inbouwen. Op het dak zit bitumen.

Dakgoot met een lek repareren

Aan de voorzijde lekt een gedeelte van de zinken dakgoot. De lek zit in het midden van de goot. Bij slecht weer komt het binnen bij de slaapkamers. De goot is nog van de bouw uit de jaren 1970. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping. Tevens moet er wat onderhoud aan de goten van het blok van vier huizen gedaan worden.

Stuk dakgoot vervangen

Vervangen stuk dakgoot

Dakpan door de wind weggewaaid

Door de harde wind van gisteren is er 1 dakpan los geraakt en naar beneden gevallen. Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die voor ons 1 dakpan terug kan plaatsen. Ik heb het nog niet bij daglicht kunnen bekijken, maar er ligt 1 dakpan kapot op de oprit, Ik heb geen reserve pannen op voorraad. In afwachting op iemands reactie.

Dakgoten laten repareren

Ik wil graag de dakgoten laten repareren en mogelijk laten vervangen en ook het hout dat eromheen zit.

Dak van dakkapellen vervangen

Ik wil graag de dakbedekking van mijn dakkapel laten vervangen in verband met lekkage. De vogels pikken de huidige dakbedekking lek, dus dit wil ik laten vervangen door iets sterkers zoals bijvoorbeeld bitumen. De dakkapel is 7 x 2.5 meter groot.

Pannendak en plat dak vervangen

De woning is ongeveer 50 jaar oud. Enkele dakpannen hebben een scheur en er zijn geen reserve pannen meer, alle pannen dienen vervangen te worden. Vorig jaar is het dak aan de binnenzijde geïsoleerd. De oppervlakte van het pannendak is ongeveer 76 m2. Eventueel ook nog een plat dak te vervangen van ongeveer 22 m2.

Dakgoot repareren of vervangen

Onze dakgoot is al eens gerepareerd. Hij lekt nu weer op 2 plaatsen en ik wil weten of het gerepareerd kan worden f dat hij vervangen moet worden en wat daar de kosten van zijn. De dakgoot is een betimmerde bak en is 9,5 meter lang.

Nokvorsten repareren en vervangen

Er zijn een paar nokvorsten kapot en daardoor verwachten we lekkage. Wie kan deze pannen vervangen? De nokvorsten zijn met specie vastgezet. Het gaat in ieder geval om 2 nokvorsten die kapot zijn, nieuwe nokvorsten wil ik door u laten leveren. Het zijn gebakken pannen, antraciet kleurig.

Nieuw dak branden en randen afwerken

Dak van de keuken van ongeveer 21 m2 vernieuwen. Materiaal is aanwezig, het gaat alleen om het branden en de afwerking van de randen. Het betreft een bitumen dak.

Nieuwe dakbedekking plaatsen

Nieuw dakleer plaatsen en vervangen houten rand van een tuinschuurtje. Schuurtje is 2,5 bij 2 meter.

Dakgoot reparatie

Er is een opening ontstaan in de lasnaad van de dakgoot, het is in een van het huis. Inspectie en reparatie is makkelijk toegankelijk. Dakgoot is van zink.

Reparatie dak garage i.v.m. lekkage. Dak ...

Reparatie dak garage i.v.m. lekkage. Dak voorzien van nieuwe asfaltlaag.