Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Minnertsga te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Minnertsga heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Minnertsga u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Minnertsga of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Minnertsga bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Minnertsga staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Minnertsga:

Dakgoot vervangen

Wat kost het om de zinken dakgoot boven te vervangen? Het gaat om ongeveer 6 meter in een tussen woning.

Het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen

Ik zoek een specialist voor het renoveren van het dak van een vrijstaande boerderij. Het is momenteel een pannendak met daaronder riet en een houten dakconstructie. Ik zou graag willen dat het dak wordt gerenoveerd door middel van Unidek dakplaten. Het dat is ongeveer 400 m2. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de dakenspecialist.

Schuin dak moet plat dak worden 13 x 3 meter

Ik heb op dit moment een aanbouw achter het huis van ongeveer 13 meter bij ongeveer 3 meter breed, met daar op een schuin aflopend asbest dak. Ik wil daar zelf het asbest wel afhalen maar heb niet de kunde om een plat dak aan te leggen, dus zoek bij deze een dakdekker die dit voor mij kan doen. De muren zullen dus ook op 1 hoogte moeten worden gemaakt. Maar zou daar graag met iemand met goed inzicht daar over willen overleggen wat de beste opties zijn.