Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mantgum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Mantgum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Mantgum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Mantgum of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Mantgum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Mantgum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Mantgum:

Dakshingles op het dak aanbrengen

Voor ons dak willen we 75 m2 dakshingles laten aanbrengen: wat voor kleuren zijn mogelijk, verschillende kwaliteiten en soorten. Moet gelegd worden. Er liggen nog shingles op, ze zijn 20 jaar oud. Optioneel deze verwijderen, anders de nieuwe erop aanbrengen. Het is een bungalow met een flauw hellend dak, de nok is 1 meter hoger dan de onderzijde van het dak.

Zinken dakgoot repareren

Wij hebben op de 1e verdieping van onze twee-onder-een-kapwoning een houten goot met zink erin. We zien dat er aan de onderzijde van de houten goot water lekt en denken dat het zink op een lasnaad kapot is gegaan. We willen dit graag op korte termijn laten solderen.

Dak laten isoleren

Mijn buurman en ik willen ons dak van buitenaf isoleren. De totale lengte is 14 meter, de diepte van de woningen zijn 7 meter en de helingshoek is 40 graden. Er zitten 2 dakramen per woning in. Graag ontvangen wij ene offerte voor het leveren en plaatsen van de isolatie.