Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lemmer of directe omgeving.

39 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lemmer:

Golfplaten vervangen op een tuinoverkapping

Ik wil graag de golfplaten vervangen op mijn tuinoverkapping. Er zit geen asbest in de golfplaten (kunststof). De overkapping is ongeveer 3 bij 4.50 meter.

EPDM aanbrengen op plat dak schuur

Ik wil graag nieuwe EPDM dakbedekking laten aanbrengen over de oude dakbedekking van een schuur van ongeveer 9,5 m2. Graag inclusief afwerking van de dakranden. Er ligt geen grind op het dak en ik krijg naar verwachting eind mei de sleutel van de woning.

Windveren vervangen

Wij willen windveren van onze woning vervangen door onderhoudsvrije materialen. Er zit nu hout. Graag ontvangen wij hierover een gratis offerte.

Mastiek dak vervangen door EPDM

Mijn buurman en ik willen beide het oude mastiek dak van de bijkeuken vervangen. Omdat het 1 dak is willen we dit samen laten doen. Het dak is ongeveer 5 bij 6 meter. Totale oppervlak van de buurman en mij samen en goed bereikbaar via deuren op de slaapkamers. Er zitten 2 ontluchtingspijpen op de afzuigkappen en 2 stadsuitlopen. De afwerking willen we graag met zinken lijsten. Omdat de hoogte van de opstaande rand maar ongeveer 9 cm is. Is het waarschijnlijk geen optie om er ook isolatie op te doen.

Daklekkage nok verhelpen

Wij hebben lekkage vanuit de nok van het dak. De nokpannen liggen ook over 1 kant, wellicht heeft het daar mee te maken, dat misschien ook het loot wat omhoog gekomen is (of zit dat niet op de nok). Lekt alleen als de regen van een bepaalde kant komt. Het betreft een tussen/rijtjes woning jaren '70. Circa 6 a 7 meter.

Hemelwaterafvoer naar de waterkant maken

Wij wonen aan de waterkant en hebben bij heel veel regen last van de hoge waterstand in het kanaal. Dat zorgt voor water in de kruipruimte. Er moet een waterafvoer worden gelegd vanonder de fundering naar de waterkant om overtollig water af te voeren.

dakrenovatie

vervangen/renoveren dak en nieuwe dakkapellen

Dakgoot

Vervangen van houten bakgoot

Vervangen huidige dakbedekking,komt ...

Vervangen huidige dakbedekking,komt alleen nog een dakkappel van ongeveer 2mtr breeden 1.50 hoog op. Waarschijnlijk wel kompleet met zeil en nieuwe pan latten.Type dakpan wat bij het huisje past

Lekkage in: • Garage, • Keuken, ...

Lekkage in: • Garage, • Keuken, • Bijkeuken, • Zolder Vocht komt vanaf boven af, het is een plat dak, en daardoor werkt waarschijnlijk ventilatiesysteem waarschijnlijk ook niet meer. Ook in keuken lekkage vanaf boven en daar zit centrale punt voor ventilatie. Huisventilatiesysteem werkt niet meer! Muren waar kabels zitten zijn allemaal nat.

We hebben een lekkage van het dak die ...

We hebben een lekkage van het dak die verholpen moet worden. Er ligt een kapotte dakpan waardoor regen nu ook het hout op zolder aantast.