Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren:

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Ik heb een plat dak met grind en vermoedelijk bitumen, deze heeft een paar kleine lekkages. Het dak moet eerst gedicht worden en daarna wil ik het mogelijk ook van buitenaf geïsoleerd hebben. Het gaat om ongeveer 60 m2. De woning heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Met een ladder is op het dak te komen.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren uit heel Nederland:

Werkzaamheden dak

We hebben nu een plat zinken dak op onze uitbouw. Deze is gaan lekken, is nu dichtgesmeerd dus de lekkage is tijdelijk opgelost maar willen het dak graag volledig vervangen. Daarnaast hebben we ook nog een boeideel en loodwerk wat vervangen moet worden. Ik laat mij adviseren door de vakman over de bedekking. Het is een dak met een oppervlakte van minder dan 10 m2.

Nieuw afschot en dakbedekking maken

Ik heb een lekkage op een klein plat dak. 4.7m x 1.6m. Graag nieuw afschot maken en afwerken met dakbedekking.

Lekkage plat dak verhelpen

De lekkage lijkt zich te bevinden rondom de dakafvoer van een plat garagedak en dit wil ik graag verholpen hebben. Het volledige oppervlak is 24 m2. Het lek bevindt zich op een plat dak.

Dak deels vervangen en lekkage verhelpen

Het betreft stalen golfplaten op berging met plat dak van 8 m2. Ik wil het misschien gedeeltelijk vervangen hebben en de lekkage verholpen hebben.

Daklekkage plat dak herstellen en groendak aanleggen

Ik wil het platte dak van mijn keuken inspecteren en herstellen i.v.m. lekkage en meteen een sedum/groen-dak aanleggen. De huidige dakbedekking ligt er al zeker 20 jaar en lekt nu. Het dak is circa 17 m2. Het is een tussenwoning met een achterom.

Herstel plat dak

Lekkage in roofing plat dak 12 X 2 m, drainage tegels waarvan de noppen vastgeplakt zijn aan de roofing. Indien vervanging nodig: EPDM.

Dakbedekking vervangen

Heb een plat dak van ongeveer 140 m² .het dak is belegd met kunststof folie ! Na een flinke hagelbui heb ik rond de 40 kleine gaatjes op het dak , met een lekkage tot gevolg ! Bedoeling is om over de oude laag een nieuwe laag aan te brengen van EPDM of anders weer kunststof folie .

Lekkage reparatie en alternatieve dakbedekking

Ik wil graag een offerte voor het repareren van ons dak met eventueel een dakbedekkings-alternatief zoals een dak met groen materiaal. Bij veel regen hebben wij vochtplekken op de muur dat grenst met de buren. We weten niet waar de lekkage zich bevindt en willen dit graag weten. Het gaat om een plat dak met kiezels.Afmetingen van het dak zijn 5,5 bij 8 vierkante meter.

Dakbedekking vervangen

Van de garage (plat dak), het vervangen (verwijderen en vernieuwen) van de bitumen dakbedekking door EPDM, totale oppervlakte 9 mtr bij 6 mtr. Rekening houden met 4 aansluitingen HWA afvoer en 1 doorvoering voor zonnepanelen. Deze verwijder en plaats ik zelf terug. Thermisch verzinkte rand met kraag rondom blijft intact houden, moet wel over lengte van ca 20 mtr weer vastgezet worden (stormschade). Als optie toevoegen: Vervangen underlayment houtplaten ivm lekkage (weet niet hoe toestand is), ga uit van 5 platen.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn lichtkoepel en bij mijn afzuigkap waarvan de afvoer op het platte dak uitkomt. Beide lekkage zitten op het plat dak van de aanbouw welke z’n 12 jaar geleden gedaan is. Het is een PVC dak van 4 x 10 meter.

Partners

Partners van Casius