Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakdoorvoer 125 mm aanbrengen tbv ventilatie:

Dakdoorvoer 125 mm aanbrengen tbv ventilatie

Ik wil op mijn zolder een dakdoorvoer creëren van 125 mm. De dakdoorvoer gaat gebruikt worden om ventilatie (afzuiging) uit de badkamer op aan te sluiten. Het dak bestaat uit houten dakbeschot met betonnen sneldekkers. Het dak is van alle kanten goed bereikbaar.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakdoorvoer 125 mm aanbrengen tbv ventilatie uit heel Nederland:

Vervangen dakdoorvoer

Mijn huidige mechanische afzuiging doet het niet meer goed. Hier heb ik een nieuwe voor gekocht. Echter blijkt nu dat de dakdoorvoer niet aan de maatstelling voldoet. Deze dient 150/160 mm te zijn met een min. van 125 mm. De huidige die er zit is 120 inwendig. Hier dient een nieuwe voor geplaatst te worden of een compleet nieuwe. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor deze klus.

Dakdoorvoer plaatsen

Ik wil graag in mijn appartement op de bovenste verdieping (2) een dakdoorvoer laten plaatsen voor mijn afzuigkap. De diameter moet minimaal 125 mm zijn. Het dak bestaat uit betonnen kanaalplaten, waarschijnlijk een stortvloertje en daarbovenop bitumineuze dakbedekking. Het dak is bereikbaar door middel van een trap op het balkon.

Dakdoorvoer vervangen

De huidige 125 mm dakdoorvoer dient te worden vervangen door 150 mm dakdoorvoer op het plat dak van de garage. De oude 125 mm dakdoorvoer verwijderen, dan het gat groter maken, nieuwe dubbelwandige 150 mm dakdoorvoer installeren, inclusief het dak waterdicht maken. En, graag extra kosten aangeven van het aansluiten van de dakdoorvoer op flex buis afzuigkap. Gat van garage naar keuken is er al.

Dakdoorvoer voor de afzuigkap aanbrengen

Er zijn drie ingekorte pijpjes op ons dak en daar moeten de verluchtingspannen op. Ze zitten in een knik en verlopen van 125 naar 110 en vv Wie kan mij komen helpen? Korte termijn graag, goede verdiensten.

Rookkanaal en kachel installeren

Rookkanaal aanleggen en kachel aansluiten: hoogte kachel 85, achter aansluiting,125mm, 2x 45 graden bocht 1 T-stuk en 2 m enkelwandige, 2mm , dikke pijp, aansluitstuk ew/dw 125 naar 150 mm, rvs flexibele dw pijp voor in de bestaande schoorsteen, 150 mm, 4 meter dw pijp , dakondersteuning, verdiepingsondersteuning, brandseparatie plaatsen, dakdoorvoerset rubber, stormkraag, dakdoorvoer 40-60 graden, diameter 150 mm, trekkap incl. topsectie plus montage van alles. Graag de kosten gespecificeerd en het type pijp e.d.

Rookkanaal voor een houtkachel aanleggen

We willen een rookkanaal laten aanleggen voor onze houtkachel. Kachel is al aanwezig. Heeft een achteruitgang, 125 mm. Rookkanaal op de begane grond, circa 2.80 m hoog, graag enkelwandig, vanaf verdiepingsvloer en op eerste verdieping en zolder dubbelwandig. De pijp kan recht omhoog. Het is een stenen hoekhuis van circa 7 meter hoog. De verdiepingsvloer en zoldervloer zijn beide van hout en gemakkelijk toegankelijk. Er moet ook nog een dakdoorvoer gemaakt worden.

RVS rookkanaal aanleggen

RVS 125 MM rookkanaal aanleggen. 2 bochten 30 graden, 3 meter pijp, dakdoorvoer door schuin dak.

Rookkanaal aanleggen

Vanaf de zolder ongeveer 3 meter dubbelwandige pijp van 125 dan een dakdoorvoer en een dakplaat met stormkraag en een kap er bovenop. eventueel een beugel om de pijp vast te zetten op de zolder en een verloopstuk van 100 naar 125.

Het maken van een dakdoorvoer 125 mm ...

Het maken van een dakdoorvoer 125 mm voor het afvoeren van lucht uit een afzuigkap boven gasfornuis. Het fornuis staat onder een platdak van beton met daarop dakleer. De doorvoer dien waterdicht opgeleverd te worden. Voor de binnenafwerking zorg ik zelf.