Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kraaiennest verwijderen uit de dakgoot:

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Wij zijn er vanochtend achter gekomen dat er een kraaiennest in de aanbouw van onze dakgoot zit. Graag zouden we deze laten verwijderen.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraaiennest verwijderen uit de dakgoot uit heel Nederland:

Kraaiennest verwijderen onder pannen

Wij willen graag een kraaien nest laten verwijderen uit de dakgoot/onder de pannen (Graag contact via mail)

Kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen

Het verwijderen van een kraaiennest in de schoorsteen.

Op kraaiennest controleren en eventueel verwijderen

Aan de voorzijden van de woning dakgoot of onder de pannen misschien een nest wat zijn de kosten voor verwijderen en wat zijn de kosten controleren

Vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen

Afgelopen week een kraaiennest laten verwijderen en een strip laten plaatsen. Helaas lieten de kraaien zich daar niet door weerhouden en het nest zat er 2 dagen later weer. In mei laten wij het huis schilderen en wij vrezen voor eieren tegen die tijd, waardoor wij het huis niet kunnen laten schilderen. Graag zouden wij het nest laten verwijderen en eventueel iets van vogelwering laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte. Zal om ongeveer 7 meter aan vogelwering gaan. Geven jullie ook garantie?

Dakgoten met nestmateriaal schoonmaken

Wij zouden graag een kraaiennest willen laten verwijderen uit onze dakgoot. Tevens alle dakgoten laten schoonmaken. Het betreft een 2 onder 1 kapwoning.

Kraaien in de dakgoot en onder de pannen verwijderen

Afgelopen jaar hebben we een kraaiennest onder de dakpannen gehad wat in huis geluidoverlast veroorzaakt. Ook nu beginnen ze weer met een nest te bouwen. Wat is hier tegen te doen ? Hoor graag wat de opties zijn.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering monteren

Wij hebben een huis, waarin 2 daken als het ware dwars op elkaar staan en in de hoek daarvan zit een kraaiennest. Het zou kunnen dat dit nest deels binnen op onze vliering zit. Ik wil graag het nest verwijderd hebben en dat dat hoekje ontoegankelijk gemaakt wordt voor nieuwe vogels.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering plaatsen in 2 dakgoten

Ik wil graag een vermoedelijke kraaiennest laten verwijderen en vogelwering laten plaatsten in of boven mijn dakgoten. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning, 2 dakgoten van 6 meter lengte. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vogelnest van Kauwen of Kraaien verwijderen

Ik heb een kauwen/kraaiennest in schoorsteenkanaal zitten. Kraaienkap eraf gewaaid en nu nest erin. De onderkant rookkanalyse is afgesloten.. afzuigkap op aangesloten. Werkt dan ook niet of nauwelijks meer.

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Op vier plaatsen in de dakgoot kraaiennesten gevonden, die zich onder de dakpannen uitspreiden. Veel takken zelf verwijderd, maar onder de dakpannen kan ik er niet bij. Schoonmaken en zorgen dat dit niet meer kan. Graag vrijblijvende offerte.

Partners

Partners van Casius