Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leeuwarden of directe omgeving.

930 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leeuwarden:

Dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken

Wij hebben een aantal werkzaamheden die wij willen verrichten aan ons dak. Het gaat om een stukje isolatiewerk aan de voor- en achterkant van het huis (schuine gedeelte van het dak), we willen onze dakpannen vervangen, boeidelen laten aanbrengen en ik wil me graag laten adviseren over de mogelijkheden voor zonnepannelen en dit wellicht ook laten uitvoeren. Huis is 12 meter breed totaal, en 21 pannen hoog aan de voorkant en aan de achterkant 5 pannen hoog. Het gaat om een woning uit 1927. Ook de dakpannen zouden moeten worden vervangen. Mogelijk icm plaatsen van een aantal zonnepanelen. Er moet een 'overgangsgoot' komen tussen ons dak en dat van de buren. Ook moeten boeidelen worden aangebracht. Achterkant is klein deel schuin (alleen op hoogte van vliering) verdieping is daar nl voorzien van plat dak, reeds geïsoleerd. Gaat om twee woningen (70 en 68) die zijn samengevoegd tot 1 woning (70) De straat is lastig bereikbaar met een vrachtwagen, smalle straat. Dit is wel te regelen met de buurt mochten wij tijdig op de hoogte zijn.

Boeidelen vervangen

Boeidelen achtergevel verrot. Vervangen met hout. Gaat om ongeveer 8 meter lang, 1,8 cm dik en 25 breed. Betreft jaren 30 woning.

Dakisolatie aanbrengen

Ik wil graag dakisolatie laten aanbrengen.Het betreft een schuin dak van 42.7 m2. RD van 3.5 is voldoende. Ik laat me graag adviseren over het soort dakisolatie.

Dak bedekken met groen

Ongeveer 20m2 plat dak aan de uitbouw aan achterzijde woning aanleggen met een groen dak.

Dakbedekking vervangen

I.v.m lekkage een klein dakje voorzien van nieuwe laag app. Over de oude laag heen. Losliggend grind kan er af geveegd worden en op een ander dakdeel worden gebracht. Ca. 20 m2 dak en ca. 20 m1 opstaande rand van dakbedekking materiaal aanbrengen. Overhangende lood is nog prima

Sedumdak aanleggen

Het betreft een plat dak op de aanbouw van een nieuwbouw woning. Er ligt al EPDM en is goed toegankelijk. De hoogte is ongeveer 2.60 meter.

Dakkoepel vervangen

Ik wil een bestaande vaste kunststof dakkoepel van ca 90 x 100 cm laten vervangen voor een exemplaar dat open kan tbv ventilatie boven het trapgat. Betreft een huis met twee verdiepingen. Materiaal eventueel van opaal uitvoering om ‘inbranden’ van fel licht tegen te gaan.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van buiten uit. Dak heeft geen onderdak en matige (piepschuimplaten) van binnenuit. Dak is geschat 40-50 m2 bedekt met dakpannen en 2 dakkapellen waarop plat dak zit. Graag een offerte voor het aanbrengen van een onderdak, en de mogelijkheid voor een groen dak op de dakkapellen. Ook een offerte voor het volledig isoleren van buiten af. Liefst compleet isoleren van het dak. Betreft een twee onder een kap woning.

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Ik heb een plat dak met grind en vermoedelijk bitumen, deze heeft een paar kleine lekkages. Het dak moet eerst gedicht worden en daarna wil ik het mogelijk ook van buitenaf geïsoleerd hebben. Het gaat om ongeveer 60 m2. De woning heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Met een ladder is op het dak te komen.

Dak vernieuwen

Vervangen dak jaren 30 woning en verwijderen en terugplaatsen zonnepanelen

Woning isoleren

Het is een rijtjeswoning, goed bereikbaar ongeveer 80 m2 geheel nieuw dak met pannen en isolatie Afvoeren van oud materiaal optioneel.

Verwijderen van een schoorsteen

Ik heb een schoorsteen en deze lekt. ik zou deze graag willen laten verwijderen. Ik heb 2 scenario's: 1. verwijdering van de schoorsteen tot het dak + afwerking dak (nokvorsten en pannen beschikbaar). 2. verwijdering schoorsteen tot de zoldervloer indien schoorsteen niet dragend is (vast te stellen bij 1.) Ik vermoed dat de schoorsteen niet dragend is. De nok is ongeveer 9,5 meter hoog. Het is een vrijstaande woning en een steiger plaatsen is mogelijk. De woning heeft een begane grond, een verdieping en een zolder. Afvoeren is een beetje afhankelijk van de situatie. Er zou eventueel ook een container kunnen komen. Vanaf zolder afvoeren is vrij lastig omdat er maar en klein raampje zit. Met een slurf naar beneden zou het wel kunnen, maar dan zal het waarschijnlijk steen voor steen gedaan moeten worden. De afmeting van de schoorsteen is bijna 3 meter hoog vanaf de zoldervloer tot aan het dak x 80 cm x 44 cm. Het heeft twee rookkanalen (geen ronde pijpen, maar rechthoekig). Ik kan een hoop foto's sturen. Graag ontvang ik offertes voor optie 1 en voor optie 1 + 2.

Het vervangen van bitumen dak en purplaten isolatie

Bestaand oud bitumen dak van ongeveer 7,5 x 11 meter. Drie lichtkoepels aanwezig. Nieuwe dakbedekking en isolatie. Van buitenaf met purplaten, Het dak ligt op 8 meter hoogte.

Dakpannen vervangen

Ik wil de oude dakpannen van mijn dak (6 x 9 meter) verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe + laten en eventueel isolatie. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e

Het realiseren van een nieuwe laag EPDM op garage

Het gaat om nieuwe dakbedekking op een garage van ongeveer 600cmX300cm. De garage is nu voorzien van een kunststof dakbedekking met daarop een laag kiezels. Langs de buitenranden zijn/ontstaan scheuren/gaatjes. Het bouwjaar van de garage is het jaar 2000. Graag gespecificeerde offerte voor nieuw te lijmen EPDM dak met nieuwe antraciet dakranden. Ook graag een apart gespecificeerde offerte aangevuld zoals hierboven beschreven maar dan met isolatieplaten. Om kosten te besparen zorgen we zelf dat de kiezels voor aanvang van het werk opgeruimd zijn. De buitenkant is van hout, vandaar geen bitumen. Het is de bedoeling dat het EPDM naadloos terecht zijn.

Daklekkage verhelpen en van buitenaf isoleren

Het betreft een jaren 30 woning. Tussenwoning. We hebben bij bepaalde windsnelheid en hoeveelheid regen last van lekkage in huis. Dit zou eerst verholpen moeten worden. Dan willen we het dak aan de buitenzijde laten isoleren met geïsoleerde dakplaten minimum waarde 3,5 RD. Het gaat om een hellend dak, met dakpannen. Als het mogelijk is graag de huidige dakpannen opnieuw beginnen. De oppervlakte van het huis is ongeveer 5 x 10 meter en het dak is van gevel tot nok ongeveer 5 meter hoog. Aan de binnenkant hebben we soort van isolatie, maar niet echt. Graag ontvangen we een offerte.

Vervangen boeidelen platdak 21 oktober

Oude boeidelen zijn verrot en moeten worden vervangen door trespa. Het gaat om deel in de steeg en deel aan achterzijde huis, samen circa 10 meter. Omdat op 21 oktober ochtend de spouwmuren worden geïsoleerd heb ik geregeld dat deze blijft staan, zodat 's middags de steiger beschikbaar is voor deze klus.

Gat van afvoer in dak dichten

Im verband met de verplaatsing van de CV afvoerpijp is er een gat ontstaan. Deze is gedicht met een dakpan. Wat niet voldoende is bij hevige regenval waardoor er lekkage ontstaat. Graag zou ik dit gat dicht willen hebben voor 16 aug ivm zonnepanelen extra op het dak van mij.

Groen dak plaatsen

Ik wil graag mijn platte dak laten vervangen met een groendak. Dit wordt in Leeuwarden gesubsidieerd met 30/35 euro per m2. Nu liggen en wel zonnepanelen op mijn dak. Het dak wat er nu ligt zal aan vervanging toe zijn. Het is 54 m2. Wat gaat dit kosten? Ik hoor het graag.

Groen dak aanleggen

Wij willen graag een groen dak laten aanleggen, boven op de aangebouwde keuken. Het dak is ongeveer 30 a 40 m2. Ik hoor graag van u.

Gipsplaten monteren onder schuin dak

Ons dak is geïsoleerd en moet nog worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 65 m2 dat bekleed moet worden met gipsplaat tegen een schuin dak.

Sedumdak op half ronde woning realiseren

Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een sedum dak op een circulaire tiny-house (concept ontwerp) . Dit is inclusief ondergrond, drainage et cetera Het gaat om circa 75 m2. Wij zien graag jullie reactie tegemoet.

Dakdoorvoer 125 mm aanbrengen tbv ventilatie

Ik wil op mijn zolder een dakdoorvoer creëren van 125 mm. De dakdoorvoer gaat gebruikt worden om ventilatie (afzuiging) uit de badkamer op aan te sluiten. Het dak bestaat uit houten dakbeschot met betonnen sneldekkers. Het dak is van alle kanten goed bereikbaar.

Groen dak plaatsen

Ik zoek een dakdekker die in eerste instantie het platte dak van mijn woning kan inspecteren en daar waar nodig is kan aanpassen. Het gaat om een tussenwoning met een dak oppervlakte van 55 m2.