Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leeuwarden of directe omgeving.

962 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leeuwarden:

Gat van afvoer in dak dichten

Im verband met de verplaatsing van de CV afvoerpijp is er een gat ontstaan. Deze is gedicht met een dakpan. Wat niet voldoende is bij hevige regenval waardoor er lekkage ontstaat. Graag zou ik dit gat dicht willen hebben voor 16 aug ivm zonnepanelen extra op het dak van mij.

Groen dak plaatsen

Ik wil graag mijn platte dak laten vervangen met een groendak. Dit wordt in Leeuwarden gesubsidieerd met 30/35 euro per m2. Nu liggen en wel zonnepanelen op mijn dak. Het dak wat er nu ligt zal aan vervanging toe zijn. Het is 54 m2. Wat gaat dit kosten? Ik hoor het graag.

Groen dak aanleggen

Wij willen graag een groen dak laten aanleggen, boven op de aangebouwde keuken. Het dak is ongeveer 30 a 40 m2. Ik hoor graag van u.

Gipsplaten monteren onder schuin dak

Ons dak is geïsoleerd en moet nog worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 65 m2 dat bekleed moet worden met gipsplaat tegen een schuin dak.

Sedumdak op half ronde woning realiseren

Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een sedum dak op een circulaire tiny-house (concept ontwerp) . Dit is inclusief ondergrond, drainage et cetera Het gaat om circa 75 m2. Wij zien graag jullie reactie tegemoet.

Dakdoorvoer 125 mm aanbrengen tbv ventilatie

Ik wil op mijn zolder een dakdoorvoer creëren van 125 mm. De dakdoorvoer gaat gebruikt worden om ventilatie (afzuiging) uit de badkamer op aan te sluiten. Het dak bestaat uit houten dakbeschot met betonnen sneldekkers. Het dak is van alle kanten goed bereikbaar.

Groen dak plaatsen

Ik zoek een dakdekker die in eerste instantie het platte dak van mijn woning kan inspecteren en daar waar nodig is kan aanpassen. Het gaat om een tussenwoning met een dak oppervlakte van 55 m2.

Panlatten en dakbeschot vervangen

Ik zoek een dakenspecialist die mijn dak kan renoveren. Het gaat om het vervangen het dakbeschot en de panlatten. Zowel aan de voor- en achterzijde van het dak zit een dakkapel. Het gehele dak dient ook geïsoleerd te worden. De totale oppervlakte van het dat ik ongeveer 85 m2. Het betreft een hoekwoning.

EPDM op dak plaatsen

Ik zou hierbij graag een vrijblijvende offerte willen opvragen voor het plaatsen van EPDM. Het dak is ruim 60 m2. Is nu voorzien van bitumenlaag met grind als ballast. Grint en ballast is eventueel zelf af te halen en af te voeren.

Plat schuurdak bedekken

Ik wil mijn plat schuurdakje laten bedekken. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 8 m2. De schuur is simpel te bereiken. Ik wil een bitumen dak hebben. Dat zit er nu ook op.

Bitumen plat dak isoleren en vernieuwen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte in verband met het platte dak. Het dak dient van buitenaf geïsoleerd te worden en daarna zal er een nieuwe bituum laag geplaatst moeten worden. Verder is er een gemetselde schoorsteen aanwezig waarbij het rookkanaal niet meer gebruikt wordt De schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog mag afgebroken worden en het puin afgevoerd. Een andere bedrijf zal na deze werkzaamheden zonnepanelen plaatsen. Het dak is ongeveer 37 m2 groot.

Garagedak met een daklekkage vervangen

Garagedak vernieuwen i.v.m. lekkage. Nieuwe platen en waterdicht maken met kunststof dakbedekking. Betreft een dak van 3 bij 6,80 meter.

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Wij zijn er vanochtend achter gekomen dat er een kraaiennest in de aanbouw van onze dakgoot zit. Graag zouden we deze laten verwijderen.

Plat dak renoveren met EPDM of bitumen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een plat dak isoleren en renoveren. Grindbed moet worden verwijderd. PIR platen moeten geplaatst worden. Het gaat om een oppervlak van 6 bij 8 meter. Ik twijfel nog even tussen bitumen of EPDM.

Daklekkage repareren

Opsporen en repareren dakpannen dak ongeveer 40 m2.

Nieuwe dakbedekking aanbrengen op plat dak

Plat dak garage 14 bij 2. 40 vierkante m

Dakhout en panlatten vervangen

Het dakhout plus panlatten vervangen, dat wat rot is. Het gaat om een stuk van 1 meter breed en ongeveer 7 meter schuin omhoog. Het dak start aan de bovenkant van de begane grond.

Dakbeschot vervangen

Tot aan het dakkapel met plaat en daklatten

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft dakpannen van een schuin dak. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Daklekkage repareren

Dak bestaat uit geisoleerde doosconstructie waarop dakleer tengels en panlatten. Het betreft een licht hellend dak. Waarschijnlijk is het hout onder het dakleer aangetast /verrot. Oorzaak is dat enkele dakpannen door verzakking horizontaal zijn komen te liggen.

Daklekkage op een pannendak repareren

Daklekkage repareren aan een dakpannendak.

Pannendak op kajuit herstellen

Het gaat om een pannendak van ongeveer 12 m2 op een kajuit. Er is op het oog geen zichtbare schade aan de pannen, misschien een scheurtje ofzo. Wel hebben wij lichte lekkage na hevige stortbui. Graag laten wij het dak controleren en daar waar nog repareren.

Lekkende dakgoot met spoed repareren

Het houtwerk onderaan de dakgoot voorkant huis is beschadigd en laat bij regen water door. Vermoedelijk is één van de naden van de dakgoot stuk en verantwoordelijk voor de lekkage. De beschadiging zit aan de voorkant van ons huis, boven een klein sierbalkon. De hoogte van het beschadigde deel/dakgoot ligt op ongeveer 5 of 6 meter. Bij voorkeur zoeken wij een vakman die in staat is om zowel de beschadiging van het zink in de dakgoot, alsook de beschadiging van het hout kan repareren.

Dakgoot vervangen en vernieuwen

Ik wil graag dat mijn. Dakgoot die een houten bekasting heeft met een aluminium en lodn goot herft word gerepareerd en weer netjes eruit ziet. Tevens moeten er twee regenpijpen vervangrn worden . De dakgoot is ongeveer 5 meter lang.

Platte daken isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Ik wil dat mijn dak geïsoleerd wordt en nieuwe bitumen aangebracht worden. Ook wil ik dat de dakbedekking vernieuwd wordt. Plat dak met daarin waterafvoer (inpandig, dus doorvoer in dak), doorvoer ketel en centrale afvoer lucht. Pand is in Leeuwarden. Dak moet geïsoleerd en nieuwe dakbedekking, ongedierte moet geen toegang (meer) hebben tot huis via kieren of gaten vlak bij of in het dak. Graag offerte waarin duidelijk is wie subsidie aanvraagt en of dat wel of niet in de prijs is verrekend, hoe garantie is geregeld en hoelang die is, wanneer zou project kunnen aanvangen en wanneer is het klaar.