Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kollumerzwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Kollumerzwaag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Kollumerzwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Kollumerzwaag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Kollumerzwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Kollumerzwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Kollumerzwaag:

Asbest inventariseren en verwijderen

Ik heb een woning met garage uit bouwjaar 1992. Op de garage van 6 x 4 meter ligt een schuin dak met golfplaten. Er ontstaan scheurtjes in de golfplaten en ze brokkelen af. Ik vermoed dat het asbesthoudende platen zijn. Ik wil dit even laten beoordelen en dan ook een offerte ontvangen voor de vervanging daarvan.

Groen dak plaatsen met Sedum

Een plat dak dat nu bekleed is met bitumen van 16 jaar oud willen we laten aanpassen naar een groendak met Sedum. Het dak is circa 30 vierkante meter. Het garagedak is goed bereikbaar. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

maken en plaatsen van nieuwe goten.

maken en plaatsen van nieuwe goten.

Het gaat om het vervangen en uitbreiden ...

Het gaat om het vervangen en uitbreiden van een dakkapel. Daarnaast ook meteen het gehele dak isoleren met dakplaten en eventueel spanten vervangen. Dit in overleg met het bedrijf welke de klus gaat uitvoeren.