Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Katlijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Katlijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Katlijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Katlijk of directe omgeving.

28 klanten uit Katlijk bevelen een bij Casius in Katlijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Katlijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Katlijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Katlijk:

Plat dak opknappen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Indien mogelijk wil ik een omgekeerd dak isolatie laten uitvoeren. Dus van buitenaf moet de isolatie komen en daarbovenop EPDM of bitumen. Ik wil graag voor beide als het kan een offerte. Het gaat om 100 m2.

Dakdoorvoer verwijderen

Ik heb een aluminium schoorsteenpijp op het dak. Deze pijp is sinds de bouw in de jaren 80 nooit gebruikt. Deze wil ik laten weghalen. Isolatie moet worden aangebracht op de plaats waar de doorvoer door het dak gaat (een dakplaat moet dus worden verzaagd, cirkel uitzagen), en dan worden ingelijmd. Panlatten aanbrengen en vier pannen (die hebben wij wel) moeten worden aangebracht. Verder een windwijzer met slijptol van schorsteen halen.

Bitumen op balkonvloer aanbrengen

De balkonvloer van ongeveer 1.5 m2 wil ik graag vernieuwen. De oude bitumen laag dient te worden verwijderd en een nieuwe laag geplaatst. In de hoek zit een water doorvoer. Het is 30 jaar oud, verder nog goed maar tijd voor preventief onderhoud.

serredak aanbrengen Polycarbonaat

op aluminium serre een polycarbonaat dak aanbrengen 300x600cm evt incl. levering, in overleg