Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Joure te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Joure heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Joure u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Joure of directe omgeving.

50 klanten uit Joure bevelen een bij Casius in Joure aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Joure bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Joure staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Joure:

Dakpannen vervangen (1500 stuks)

De woning is gebouwd in 1988 en het dak (helling van 45 graden) is met betonnen dakpannen belegd. Deze hebben een levensduur garantie van ca. 30 jaar en daarom overweeg ik om deze te laten vervangen. Graag een prijs voor het verwijderen/afvoeren en leggen van de pannen. De woning heeft een zinken beugelgoot dus kan er geen ladder tegen aan staan. Het type dakpan heb ik bijgevoegd. Deze dakpannen / vorsten en hoekpannen e.d. (alles eerste klas) regel ik zelf wel. Het is de bedoeling dat de nieuwe pan op de bestaande latten wordt gelegd. Ik heb een paar pannen gelicht en het ziet er allemaal nog heel fris uit, latten liggen ca. 33 cm (hart op hart) van elkaar. Op een paar plekken zit een mussennest en die hebben wat van dat roze pur uitgepikt, maar dat vinden wij niet zo'n groot probleem. Het zal in totaal om zo'n 145 vierkante meter gaan en ongeveer 1500 pannen.

Dakpannen op het pannendak vervangen

Graag een offerte voor dakpanvervanging (kermische dakpan, zwart) voor ca. 91 m2. Mogelijk kan het werk worden gedaan in combi met de buurman.

Losse dakpannen goed leggen en vastmaken

1 dakpan bovenin wat naar beneden geschoven, enkel anderen liggen wat los. Graag goedleggen/vastmaken.

Narvik Modula dakpannen aanbrengen

Graag offerte voor het vervangen van betonnen sneldek dakpannen voor Narvik Modula zwart edel engobe pannen. De nieuwe pannen hebben dezelfde maat als de huidige. Het is een vrijstaande woning met wolfskap. Lengte van het huis is een kleine 10 meter, breedte is 6.30 meter en met dus aan de voor- en achterzijde en punt van ongeveer 1.5 meter vanaf de nok. Concreet: huidige pannen verwijderen en afvoeren. Panlatten en dergelijke nakijken. Pannen leveren en leggen.

Renovatie plat dak

Vernieuwen van bestaand bitumen plat dak dat inmiddels lekkage vertoont en 26 jaar oud is. Gegevens • oppervlak: (10,20 x 6,70) - (1,80 x 5,70) = 58 m2 • 2 ventilatiedoorvoeren • 1 cv doorvoer • 2 hemelwater afvoeren • werkhoogte 2,5 m • gedeeltelijk voorzien van daktegels met hekwerk eromheen o opp: (7,00x2,80)-(1,80x1,80)=16m2 (161 tegels) Deze tegels dienen ook vernieuwd te worden, hekwerk blijft staan. Apart offreren.

Demonteren van de bestaande dakgoten en ...

Demonteren van de bestaande dakgoten en leveren en monteren van nieuwe kunststof dakgoten. Voorkant huis L = 12 meter met 2 regenpijpen, achterkant huis L = 6 meter met 1 regenpijp. hoogte is 3,5 meter Offerte inclusief materialen.