Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Holwerd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Holwerd heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Holwerd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Holwerd of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Holwerd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Holwerd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Holwerd:

Asbest van een kaal dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die mijn dak asbestvrij kan maken tijdens de renovatie. Onder de dakpannen zitten asbestplaatjes van circa 3 mm dik. Die liggen op het gehele dak van circa 65 m2. Het dak wordt gerenoveerd en er komen nieuwe dakpannen en panlatten op. Bij de offerte mag rekening worden gehouden met dat de dakpannen eraf zijn gehaald en er een steiger om het huis aanwezig is, die is opgebouwd door het bedrijf dat de dakrenovatie uitvoert.

Asbest verwijderen, dakpannen vernieuwen en twee dakramen vervangen

Het betreft een oud zadeldak waar asbest onder de dakpannen zit. Het dak is aan een zijde ongeveer 6 x 6 meter en dit dan keer twee. Onder de pannen liggen asbest platen geschroefd van ongeveer 1 cm. Dit graag afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. De pannen moeten ook vervangen worden, ik denk dat het keramische zijn. Dezelfde moeten ervoor terug. De binnenkant is netjes afgewerkt met hout. Wat ons betreft is er geen isolatie nodig, maar hier willen we graag advies over. Dan moeten er twee dakramen worden vervangen.

Dak renoveren

Ik ben sinds deze zomer eigenaar van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948. Bij het plaatsen van de rekken voor zonnepanelen op het pannendak werd gezien dat de panlatten in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik wil graag een vakman uitnodigen om het dak hier te beoordelen. Ik overweeg totale renovatie van 65 m². Daarbij wil ik dan nieuwe dakpannen en panlatten en mogelijk ook nieuw dakbeschot. Isolatie is daarbij niet nodig. Er is geen asbesthoudend materiaal in het dak aanwezig. De zonnepanelen zitten nog niet op de rekken. Ik wil ze wel graag op redelijke termijn gaan plaatsen. Daarom zoek ik een vakman die vanaf begin januari tijd heeft voor deze klus. Ik ontvang graag uw advies, plan van aanpak en offerte.

Verwijderen oud riet (niet ...

Verwijderen oud riet (niet afvoeren Dakplaten (uitvlakken), slechte juffers vervangen Panlatten Dakpannen leggen (worden aangeleverd) ruim 400m2