Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor scharnierkap aanbrengen op de woning:

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil graag een nieuw dak op mijn woning. Bijvoorbeeld een prefab scharnierkap (hout) in punt. Aan 1 kant moet een dakkapel komen van rond de 5 meter. Het huis is 11 meter lang en 6 meter breed (exclusief aanbouw).
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scharnierkap aanbrengen op de woning uit heel Nederland:

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Betreft een woning in Ypenburg. Prefab kunststof dakkapel aanbrengen, 2 meter breed en een hoogte van circa 1.5 meter. Liever niet wit, maar bijvoorbeeld grijs, met draai-kiep raam inclusief beslag. Dak is een sandwich dak met een scharnierkap, bedekt met leien. Inclusief plaatsen. Afwerken binnenzijde alleen optioneel meenemen.

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil een scharnierkap aan laten brengen op mijn woning. De woning zal 10 meter breed worden, 8 meter diep met het nok op c.a. 9 meter. De platen moeten dan rond de 7 meter worden. Graag wil ik in deze scharnierkap 6 dakkapellen (3 aan beide zijden). De ramen van de dakkapellen zullen rond de 80 x 140 cm worden. Graag ontvang ik een offerte voor deze volledige aanvraag, één met alleen het raamwerk dat ik ze zelf bekleed en één met alleen de gaten in het dak. De woning zelf is nog niet gebouwd.

Scharnierkap maken en aanbrengen op woning

Wij zijn een nieuwe woning (type notaris woning) aan het bouwen en zoeken iemand die ons een vrijblijvende offerte kan maken voor de scharnierkap. Wij kunnen de tekeningen digitaal toesturen. Reactie graag via mail.

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Graag wil ik weten of het mogelijk is en wat een globaal kostenplaatje is voor het plaatsen van een scharnierkap op de woning in de bijlage. Meer informatie hebben we niet gezien de woning te koop staat en we er nu niet wonen. Op funda zijn evt fotos te zien.

Scharnierkap aanbrengen op woning

Wij zijn ons aan het oriënteren over het vervangen van het dak en hebben zelf het idee dat een scharnierkap de oplossing bied. Het gaat om een huis uit 1896. Het huis is ongeveer 9 meter lang en 5 meter breed. De oppervlakte van het dak is ongeveer 80 m2. Wij willen dan ook graag meteen de bestaande dakkapellen vervangen en iets groter maken. We hebben zelf het idee om er één van 4 en één van 5 meter te plaatsen. Er zijn geen bouwtekeningen aanwezig. Wel is de binnenkant van het huis deels leeg gehaald en zijn de huidige spanten, muren en dakkapellen zichtbaar. Wij willen het dak voor komende winter vervangen hebben.

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil graag het dak van een (nog te kopen) woning laten vervangen. Het huidige dak bevat asbest eterniet platen en is te laag om de zolder als leefruimte te laten fungeren. De pannen moeten ook vervangen worden. Er is een houten zoldervloer. Ik verwacht met het laten plaatsen van een scharnierkap wat hoogte te winnen, zodat de ruimte bruikbaar wordt als leefruimte. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1970 met bakstenen muren. Het huis is ongeveer 7.50 meter breed met ongeveer 80 m2 aan dakoppervlak. Wellicht moet de centrale balk bovenin de nok ook vervangen worden. Ik ben op zoek naar een ruwe richtprijs.

Scharnierkap aanbrengen op woning

Wij zijn een nieuwe woning aan het bouwen en zouden graag een offerte willen ontvangen voor het laten maken van een scharnierkap. Wij hebben tekeningen digitaal om toe te mailen. Het betreft een vrijstaande notaris-woning.