Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heerenveen of directe omgeving.

235 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heerenveen:

Dakinspectie naar aanleiding van lekkage

Plat dak, afvoer van regenwater blijft in dit gedeelte staan, muur wordt nat daar water naar beneden drupt. Het dakbeschot lijkt in order te zijn, ik ben opzoek naar een dakdekker die dit kan inspecteren en een oplossing kan vinden.

Dak vervangen met isolatie

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan vervangen en isolatie kan plaatsen ivm het dak dat nog van oorspronkelijke bouw is (1972) en hierdoor gaten inzitten en nauwelijks geisoleerd is. Daarom willen wij ons dak laten vernieuwen en gelijk de isolatie van buitenaf laten plaatsen. De dakconstructie zelf is nog goed. Het betreft een vrijstaande villa, met een (symmetrisch) hoekdak. Aan beide zijden zit een dakkapel. De lengte van het dak/huis is ~15 m, de breedte is (geschat) ~6m. Het dak laagste punt is 2.50 m en hoogste punt is 8 meter

Dakbedekking vervangen

Bitum platdak 20 jaar oud ongeveer niet duidelijk of geïsoleerd is. Dak is in prima staat maar door de aanschaf van zonnepanelen nu vervangen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? 50 m2

2 Dakkapellen, dakbedekking vervangen en sedum plaatsen

Ik wil de dakbedekking van onze 2 dakkapellen vervangen en tevens verduurzamen door er sedum op aan te leggen. Het dakappel is aan de achterkant 3 meter breed. Aan de voorkant van de woning wordt het dakappel gedeeld met de buren. Mijn kant van dit dakappel is ongeveer 3.5 meter. Bij de achterkant wil ik een onderhoudsvrij sedumdak realiseren, aan de voorkant de dakbedekking, en als mogelijk aan mijn deel van dit dak een onderhoudsvrij sedumdak. Het dakappel aan de achterkant begint lekkage te vertonen, deze vereist wel matige spoed.

Het renoveren van een groot zadeldak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een zadeldak met een oppervlakte van 160 m2 en een hellingshoek van ongeveer 45 graden. Het gaat om het verwijderen van de bestaande pannen, nieuw dakfolie plaatsen en vervolgens keramische glanzende dakpannen plaatsen op het dak.

Sarkingdak isoleren, schoorstenen verwijderen en dakgoten vervangen

Er wordt binnenkort een nieuw Sarkingdak met nieuwe dakkapellen geplaatst. 140 mm tot 209 mm isolatie. Na het plaatsen wil ik het dak laten isoleren. 140 mm tot 209 mm isolatie. En 2 kleine schoorstenen laten verwijderen. Inclusief nieuwe bredere zinken dakgoten. 2 x 8 m.

Golfplaten vervangen op veranda

Ik heb nu golfplaten op mijn veranda,die moeten eraf en er moet een nieuw waterdicht dak op,het dak is vlak . Het dak is 5,29 x 3,10

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Onze buurman heeft twee kraaiennesten onder zijn dak. De kauwen hebben de boeidelen weggepikt en komen binnen via de gaten in de rotte boeidelen aan de voorzijde van het huis. De kauwen wonen hier het gehele jaar. Ieder jaar wordt het aantal kauwen groter. De kauwen zorgen voor veel overlast. Buurman heeft problemen in omgang met mensen, vandaar dat wij deze offerte voor hem aanvragen. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van twee kauwennesten?

Dakbedekking plaatsen

Over de dakbedekking gaan wij PIR isolatie laten plaatsen. Hierover heen zal er dan een nieuwe bedekking moeten komen van PVC of EPDM. Graag zouden wij hier advies over willen ontvangen. Het platte dak is 150 m2 groot en goed bereikbaar.

Daklekkage repareren

Ik wil graag een daklekkage laten opsporen en repareren. Het lijkt er op dat het probleem zich bevind rondom de schoorsteen. Aan de binnenzijde is er 1 plek zichtbaar. Ons rijtjeswoning is goed bereikbaar.

Dakgoten voor en achter het huis vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte per goot is ongeveer 6 meter.

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil graag een nieuw dak op mijn woning. Bijvoorbeeld een prefab scharnierkap (hout) in punt. Aan 1 kant moet een dakkapel komen van rond de 5 meter. Het huis is 11 meter lang en 6 meter breed (exclusief aanbouw).

Dak van asbesthoudende golfplaten verwijderen

Wij hebben een stal van 12 x 20 meter waarop een dak ligt van asbesthoudende golfplaten. Het is een puntdak dat begint op 250 cm hoogte, met een nokhoogte van 450 cm. We hebben nog geen asbestinventarisatierapport beschikbaar. We willen het dak nog voor de winter vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte.

Nieuwe zinken dakgoot zetten

Het betreft het plaatsen van een nieuwe zinken goot met een lengte van ongeveer 10 meter en een breedte van ongeveer 30 cm. Het gaat om de goot aan de zijkant van de woning. Via het garagedak is ongeveer 2/3 deel te bereiken, het laatst deel zal met een steiger uitgevoerd moeten worden.

Lood bij de schoorsteen vervangen

Het lood van onze schoorsteen is oud en aan vervanging toe. Het is een schoorsteen die op een 2 onder 1 kap woning staat. Omtrek is 70 cm en de schoorsteen is 80 cm hoog.

Verschoven dakpan recht leggen

Dakpan ligt los op ons lessenaarsdak. Het bouwjaar van het huis 2004. Soort pan: Tuile du Nord. Gemakkelijk te bereiken.

Plat dak weer waterdicht maken

Bitumen huidige plat dak dak kajuit/dakkapel vervangen/herstellen, zodat die weer 20 jaar mee kan. Afmetingen ongeveer 5 x 5 meter.

Geglazuurde, keramische dakpannen aanbrengen

Graag offerte voor keramische, geglazuurde dakpannen (weet nog niet precies welke), wel dat de kleur zwart/blauw moet zijn. Het dakoppervlak is 195 m2. Wij hebben nu betonpannen op het dak. Kunnen de keramische pannen op dezelfde latten? Het huis is 26 jaar oud. Het dak begint op 2.5 meter hoogte. De nokhoogte is ongeveer 7 meter.

Dakleer herstellen

Volledig dakherstel inclusief leer, underlayment en trim op een schuurtje van 3 x 4 m. Het betreft een plat dak. Het dak loopt door in de schuur van de buren welke er tegenaan is gebouwd, het dak is dus gedeeld. Alléén het dak aan mijn kant is zo lek als een zeef. Note: de trim is 2x 3m en 1x 4m omdat het dak zogezegd doorloopt in het dak van de buren.

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft het renoveren van het dak van ongeveer 121 m2. Het gaat om het isoleren, buitenzijde, voldoen aan de norm van de milieusubsidie Friesland, trekplaten verhogen naar minimaal 2,07 meter, 3 dakramen installeren, dakpannen Tuille du nord, vastzetten en voorbereiden voor een schoorsteenkanaal, dubbelwandige pijp, komt in het midden van het dak via de nok naar buiten. Er zijn foto's beschikbaar.

Plaatsen kunststof boeidelen

Wij willen graag kunststof boeidelen in de nok van het dak laten plaatsen. Het gaat om een twee onder een kap woning, waarvan wij de nok aan onze kant willen aanpassen. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 12 meter (2 keer 6 meter). Daarnaast is er nog een regenpijp (twee verdiepingen) welke vervangen moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot vervangen en monteren

Het gaat in totaal om totaal 12 m dakgoot, reparatie of vervanging. De zinken dakgoot lekt en is al zo'n 35 jaar oud. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning.

Nieuwe dakpannen, panlatten en folie aanbrengen

Betreft het aanbrengen/vervangen van nieuwe panlatten, folie en dakpannen. De pannen moeten zwart geglazuurd zijn.

EPDM aanbrengen op het dak

Wat kost een stuk EPDM van 5.30 x11.30

Vervangen van zinken dakgoot

Een dakgoot aan de achterzijde van recht opgetrokken hoekwoning moet vervangen worden vanwege lekkage/ouderdom. Dit is een zinken dakgoot, maar de nieuwe mag eventueel ook van kunststof zijn. De lengte is 6.5 meter per dakgoot, dus in totaal gaat het om 13 meter.