Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haulerwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haulerwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haulerwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haulerwijk of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haulerwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Haulerwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haulerwijk:

Renovatie pannendak helft van 2 onder 1 kap

zou graag pannendak willen vernieuwen helft huis 2 onder 1 kap met isolatie en nieuwe dakpannen en wellicht nieuwe panlatten vanwege lekkages

Dak vervangen

Ik wil graag mijn dubbele puntdak vervangen. Weet niet precies wat de oppervlakte is, tussen de 100 en 150 m2 denk ik. Mogelijk ook isoleren. We willen graag weer dakpannen op het dak.

Dakpannen

Ik wil mijn dak laten renoveren. Er liggen nu asbestplaten onder en die wil ik weg hebben. Misschien wil ik de huidige dakpannen ook vervangen maar dat is nog even in overleg omdat ik graag wil dat de vakman mij adviseert over wat er het beste gedaan kan worden. De afmetingen weet ik niet dus ik heb graag dat de vakman dit voor mij opmeet. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Sneldekkers vervangen door bordeauxrode pannen

De huidige dakbedekking op onze vrijstaande woning bestaat uit betonnen sneldekkers die ooit zijn gecoat. Tijdens andere werkzaamheden is vastgesteld dat sommige pannen aan de achterzijde vochtig kunnen worden bij zware regen en dat de bestaande panlatten daaronder nog in goede conditie zijn. Mijn bedoeling is om de bestaande sneldekkers te vervangen door matig glimmende bordeauxrode pannen zonder verplaatsing van de bestaande panlatten. Ik heb de huidige sneldekkers geteld, het gaat om ongeveer 1300 stuks. Ik wil het werk deze zomer laten uitvoeren en ontvang graag een offerte.

PVC dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking (bestaande ) vervangen door nieuwe in pvc ongeveer 400m²

Stormschade aan uilebord repareren

Het uilebord op het dak is door de storm afgebroken. Graag willen we deze laten herstellen, het afgewaaide gedeelte hebben wij liggen.

De oude pannen op het achterhuis moeten ...

De oude pannen op het achterhuis moeten vervangen worden. Hierbij zal ook een damwerende laag en eventueel nieuwe panlatten en/of gordingen moeten worden aangebracht.