Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Harlingen of directe omgeving.

22 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Harlingen:

Dak renovatie

Ik heb een woonboerderij van ruim 100 jaar oud (geen asbest dus) met sporen kap. isolatie zeer slecht en tochtig, dus wil liefst pannen er af, panlatten etc deel vd sporen vervangen of bv CLS er langs en isolatieplaten erover. maar, dit is mijn idee, ik hoor graag (met offerte) wat de mogelijkheden zijn. Eer is 1 dakkapel aanwezig en de dakramen denk ik te vernieuwen (20 jr oude dakramen zet je niet terug denk ik...) het totale dak is zo'n dikke 300 M2. Het is op Terschelling en we hebben 2 appartementen om te overnachten.

Dak van opbouw opnieuw bedekken met pvc

Van een opbouw (3 x 3 meter) wil ik nieuwe dak bedekking in pvc.

Vernieuwen van de dakgoten

Graag ontvangen wij voor 3 huizen een offerte om de dakgoten te laten vervangen. Op dit moment zijn de goten van zink en de nieuwe goten mogen van zink of kunststof zijn. Het zal gaan om ongeveer 18 meter voor en 18 meter achter.

Nieuwe dakpannen erop leggen

Twee kanten van het dak moesten vervangen met nieuwe pannen. Hier is 1 kant voor de helft gedaan. De timmerman die het deed is gestopt/weggestuurd. Wel is 1 kant voorzien van miofol en latten. Alle nieuwe dakpannen en nokken zijn aanwezig.

Rieten dak vernieuwen

Ik wil graag een nieuw rieten dak.

Dakpannen vastzetten

Ik woon in een monumentenpand van vier verdiepingen hoog met een zadeldak. Bij storm waaien er voortdurend dakpannen los. Ik heb het hele dak al eens opnieuw laten recht leggen, maar overweeg nu om alle dakpannen met panhaken of een andere techniek te laten vastleggen. Graag laat ik hier de situatie beoordelen en opmeten. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang een offerte..

Onderhoudsvrije boeidelen monteren

Het gaat hier over een vrijstaande garage van 7 bij 4 meter. Je kunt er van alle kanten goed bij komen. Eén kant van de boeidelen is verrot. Het dak is verder prima. Graag willen we onderhoudsvrije boeidelen van +/-23 cm breed. Zelfde breedte als nu. Moet de trim er eerst af ? Graag een offerte. Ook willen we graag weten waar U vandaan komt.

Lekkage aan het dak verhelpen

Lekkageprobleem oplossen en een offerte voor reparatie hiervan Noodzakelijke dak reparatie 1. Algemene controle dakpannen dak huis. Een dakpan mist aan de voorzijde. 2. Repareren lekkage plat dak uitbouw (een verbinding tussen twee huizen). Nu ligt er grind op het dak, dat zal ook afgevoerd moeten worden. De omvang is ca. 4 m2. 3. Bij de dakkoepel graag bekijken waar de lekkage zit, - er komt regenwater van buiten naar binnen - druipt af op laminaatvloer. Het vernieuwen van de zinken dekstukken? 4. De dakgoot is gedeeltelijk verrot en lekt op de hoek, er is al eens reparatie van geweest met kit, moet opnieuw gebeuren. Monumentaal pand, staat op Rijksmonumentenlijst. Plat dak goed bereikbaar. Voor andere delen misschien met een steiger nodig. Gespecialiseerde, ervaren dakdekker nodig.

Golfplaten leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de levering van 5 golfplaten.

lood aanbrengen onder dakvorst

de nokbalk is verzakt. daarom willen wij lood over de nok laten aanbrengen onder de dakvorst zodat het het niet meer kan lekken als het regent. waarschijnlijk dienen er ook enige dakplaten en of spanten vervangen te worden.

Op mijn dak voor liggen 500 dakpannen, ...

Op mijn dak voor liggen 500 dakpannen, doordat er een dakkapel opstaat vervallen er 80 stuks. Achter liggen er 400 stuks, door het dakkapel vervallen er 40 stuks. Deze pannen zijn in de jaren 1930 in Harlingen gemaakt. Ik woon in een rijtje woningen, maar mijn ene kant is wat hoger dan het dak er naast, dus daar liggen vusten en dat zijn er 18 stuks zowel voor of achter. Mijn vraag is alles er af, nieuwe latten dan plastiek er op plus nieuwe dakpannen. Wat gaat dat ongeveer kosten incl alles.

Ons schoorsteenbord is er afgewaaid en ...

Ons schoorsteenbord is er afgewaaid en is dus nu aan vervanging toe, verder willen wij graag een rooster in de schoorsteen tegen kraaienoverlast. Dan zouden wij nog graag willen weten wat het kost om de schoorsteen opnieuw te voegen.