Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hardegarijp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hardegarijp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hardegarijp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hardegarijp of directe omgeving.

56 klanten uit Hardegarijp bevelen een bij Casius in Hardegarijp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hardegarijp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Hardegarijp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hardegarijp:

Goten vervangen voor zink

De zinken dakgoten van mijn 2 onder 1 kap woning worden slechter en lekken hier en daar. Graag laat ik hier nieuwe zinken goten plaatsen. De lengte is totaal 28 meter.

Dakgoten vervangen

De oude zinken dakgoten dienen te worden vervangen. De goten zijn aan de voor- en achterzijde 9 meter lang. De regenpijpen dienen hier dan ook weer aan gemonteerd te worden.

Plat dak bedekken

Wegens lekkage vervangen van een plat dak op een garage en schuur onder zelfde platte dak. Ongeveer 40 vierkante meter. Momenteel ligt er mastiek met grind.

Dakrenovatie met eventueel zonnepanelen

Een hellend dak met dakpannen renoveren. Eventueel met vervangen van dakbedekking plus optie tot het plaatsen van zonnepanelen. Ik wil geglazuurde pannen erop hebben. Is het mogelijk om het dak zo te maken dat de zonnepanelen niet te veel opvallen? Ongeveer 60 m2.

Kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de bestaande houten boeidelen van de bijkeuken. Het gaat om ongeveer 7 meter. Graag vervangen door kunststof boeidelen.

Daklekkage op de zolder

Ik wil graag dat er gekeken wordt waar onze lekkage op zolder vandaan komt. Ik heb het idee dat het bij de schoorsteen vandaan komt.

Dak op de uitbouwe repareren

Het dak van onze uitbouw waar de keuken zit veroorzaakt lekkage. Waarschijnlijk ligt hier een bitumen dakbedekking op die aan vervanging toe is. Het dak is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatiekosten.

Daklekkage op zolder oplossen

Wij hebben lekkage op zolder. Waarschijnlijk zijn er enige dakpannen stuk dan wel liggen er enkele dakpannen niet goed. Hier willen wij graag een vakman naar laten kijken.