Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot voorzijde repareren of vervangen:

Dakgoot voorzijde repareren of vervangen

Vervangen of repareren van dakgoot aan de voorzijde van twee aaneengesloten (rijtjes) woningen. Het gaat om ongeveer 10-12 meter aan dakgoot.
Onze klant uit Grou (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot voorzijde repareren of vervangen uit heel Nederland:

Dakgoot vervangen

Aan de voorzijde van mijn woning is de zinken dakgoot gaan lekken, dus moet deze vervangen worden

Dakgoot en regenpijpen vervangen voorzijde huis

13 meter dakgoot zinken bak, zonder houtomkadering. Vervangen aan de voorzijden van het huis en op de uiteinden beiderzijds een zinken regenpijp vervangen. In verband met werkzaamheden graag eerste contact per mail

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Dakgoot vervangen of repareren

De dakgoot aan de voorzijde van de woning vertoont scheuren / laag laat los. Zouden deze graag vervangen of indien mogelijk repareren. De zinken goot is ongeveer 6 meter lang en deze laten wij graag vervangen voor kunststof.

Goot repareren of vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren of vervangen van de dakgoot. Op dit moment is het een zinken dakgoot met een houten bekleding. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije goot indien mogelijk. De lengte van de goot aan de voorzijde is ongeveer 10 meter.

Bakgoot vernieuwen

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een bakgoot van 5 meter lang die vernieuwd moet worden. Ik heb nu een zinken dakgoot met multiplex ombouw. Ik overweeg nu een kunststof goot. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Lekkages aan dakgoot repareren

Vorige week tijdens het schoonmaken van de goot blijkt er 2 lekkage's aanwezig te zijn. Deze zinken dakgoten dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. De goot aan de voorzijde is goed bereikbaar.

Dakgoot en regenpijpen vervangen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis. De dakgoot is ongeveer 6 meter breed en bevindt zich op circa 6 meter hoogte. Zie bijgevoegde foto voor de huidige dakgoot.

Dakgootlekkage herstellen

Voorzijde huis dakgoot lek, lekkage op het verbindingsstuk. PVC dakgoot. Graag een kostenberekening.

Dakgoot vervangen

Dakgoot voorzijde 10 m vervangen goedkoopste optie inclusief montage. Houtwerk om dakgoot is aan het rotten vandaar nieuw dakgoot met regenpijp

Partners

Partners van Casius