Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gorredijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gorredijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gorredijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gorredijk of directe omgeving.

17 klanten uit Gorredijk bevelen een bij Casius in Gorredijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gorredijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Gorredijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gorredijk:

Dak van buitenaf isoleren

Het betreft een oud pakhuis met een hellend dak van in totaal 200 m2. Het moet van buiten geïsoleerd worden met dakplaten waarop de bestaande pannen teruggeplaatst worden. Er moeten in het werk 3 dakramen geplaatst worden, die heb ik al gekocht. Er liggen nu dakpannen op en het is van binnenuit geïsoleerd. Dak planken zijn nog goed. De nok is 9 meter hoog en het gebouw is 2 etages hoog. Met een steiger is erbij te komen. Huidige dakpannen willen we hergebruiken. We bevinden ons in de oriëntatie fase.

Zonnepanelen beschermen tegen vogelnesten

Ik wil mijn zonnepanelen beschermen tegen vogelnesten. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan plaatsen. Ik zorg zelf voor het materiaal.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb reeds een uitbouw aan de woning en dit dak is met lichtgrijs pvc gemaakt. Eigenlijk voldoet dit prima,vandaar dat mijn voorkeur in eerste instantie uitgaat naar pvc, ook omdat de veranda vast komt aan deze uitbouw en ik een verbinding wil maken met dit reeds bestaande platte dak, van pvc dus, naar de nieuw te bouwen veranda. Ik doe de hele betimmering zelf, ik heb ook mijn hele woning zelf gebouwd,maar laat het liefst de dakbedekking over aan een vakman. Het wordt dus een plat dak voor veranda, wel met isolatie onder de pvc met totaal 7 dakvensters. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 45 m2 inclusief de vensters. De vensters zijn ongeveer 10 m2 totaal. De dak omranding is bij het reeds bestaande platte dak met zinken lijsten bekleed van ongeveer 6 x 6 cm ,dit wil ik graag doorzetten bij de veranda,de omranding bedraagt zo'n ongeveer 26 m1. Ik ga zelf alles geheel voorbereiden,op zo'n manier dat de dakdekker gelijk los kan,opstanden rondom etc maak ik allemaal klaar op wens van de dakdekker. De dikte van de isolatie, harde persing met alufolie, ben ik nog niet helemaal uit,ik denk een cm of 6 dik.

Platdak met koepel vernieuwen

Het platte deel van het dak is circa 36 m2. Er zit 1 lichtkoepel in. Het huidige dak is bitumen met kiezels en is nodig aan vervanging toe. Wij zijn er nog niet uit of wij weer bitumen of EPDM willen. Wij overwegen EPDM of weer roofing (bitumen). Waarschijnlijk moet er ook geïsoleerd worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Dak vervangen door zink

Ik heb een aanbouw van 5 bij 4 meter met een dak waar een deuk in zit. Ik wil dit vervangen hebben door zink. Het gaat om een schuin dak. Het is een 1 verdieping hoog gebouw.

Schuurdak en overkapping vervangen

Het totaaloppervlakte is 30m2 . De bedoeling is om een geïsoleerde overkapping te maken. Er staat al een schuurtje dan zou het dak een geheel moeten worden. Die sluit dan aan tegen het schuurtje van de buren

Pannendak vervangen

Graag zou ik het hele pannendak laten vervangen vanwege dak lekkage. Volgens mij zijn de pannen poreus. Graag zou ik ook een inspectie uit willen laten voeren voor de onderlaag om te kijken of deze ook vervangen moet worden. Het betreft een rijtjes woning uit 1960. Bijgevoegd foto's van voor en achter.

Solatube in het dak aanbrengen

Ik wil graag een solatube laten plaatsen in het dak. Het gaat om een appartementengebouw met een betonnen vloer/plafond met een bitumen dak en grind er op. Er zitten 4 penthouses boven. Zij hebben ook allemaal tubes. Het gaat om een gat boren van 25 cm. Het zal uitgevoerd moeten in eind mei. Ik heb al toestemming gekregen van de VvE.

Dakpannen op de woning en garage vervangen

Ik ga een schuur bijbouwen en wil gelijk de pannen op de woningen en garage vervangen. Er moeten 225 m2 pannen worden vervangen en het dak van de schuur wordt 58 m2. De bestaande pannen zijn betonpannen van het merk Nelskamp type FINKENBERGER. De nieuwe worden waarschijnlijk Madura, die heeft dezelfde lat afstand heeft als de bestaande. Uiterlijk 1 november kan met de klus gestart worden. De nieuwe pannen zijn, in overleg, mee te leveren.

Dakreparatie na een daklekkage

Ik woon in een maisonnette en heb al geruime tijd last van daklekkage en heb geen idee wat de oorzaak is. Kan ook niet zien of er een dakpan scheef ligt. De lekkage zit ongeveer 50 cm vanaf de zijkant van het dakraam. Dus wij willen graag weten wat de oorzaak hiervan is en wat de kosten zijn voor de reparatie, dit in overleg medebewoners.

Onderhoudsvrije boeidelen monteren

Ik wil graag de boeidelen van ons huis laten vervangen, is nu hout, graag vervangen door onderhoudsvrij materiaal. Het betreft een twee onder 1 kap woning en de boeidelen zijn totaal ongeveer 25 meter lang.

Geheel nieuw dak plaatsen op een tandartspraktijk

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het vervaardigen van een nieuw dak. Voor details en of afspraak kunt u bellen.

Dakreparatie

Plat dak lekt bij de dakrand. Graag inspectie en reparatie.

Gat in platdak (kunststof)voor afvoer ...

Gat in platdak (kunststof)voor afvoer afzuigkap maken.

Type boerderij stelp (1930). Voor ...

Type boerderij stelp (1930). Voor geglazuurde pannen, achter niet (stro onder de pannen) Probleem: losliggende pannen, doorbuigen op verschillende plaatsen. Muur heeft verankering nodig. Goten (zink en hout voor) vervanging of onderhoud nodig

Van een schundak gedeelte een recht ...

Van een schundak gedeelte een recht gedeelte maken zodat de keuken uitgebreid kan worden het dak loop nu schun door tot op 150 van af de vloer en dient op 230 te komen.