Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Franeker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Franeker heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Franeker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Franeker of directe omgeving.

28 klanten uit Franeker bevelen een bij Casius in Franeker aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Franeker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Franeker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Franeker:

Asbesthoudende dakpannen vervangen

Ik wil de huidige (asbesthoudende) dakpannen verwijderen en af laten voeren, en daarna nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om in totaal 200 m2.

Dakpannen vervangen

Ik wil mijn dak laten vervangen. Het gaat om 1 zijde van het dak zonder nokvorsten. Het huis is 6.5 meter breed. Het gaat om bijna 400 pannen. We willen ook graag nieuwe latten en folie. Het dak is ongeveer 30 m2.

Scharnierkap aanbrengen op woning

Wij zijn ons aan het oriënteren over het vervangen van het dak en hebben zelf het idee dat een scharnierkap de oplossing bied. Het gaat om een huis uit 1896. Het huis is ongeveer 9 meter lang en 5 meter breed. De oppervlakte van het dak is ongeveer 80 m2. Wij willen dan ook graag meteen de bestaande dakkapellen vervangen en iets groter maken. We hebben zelf het idee om er één van 4 en één van 5 meter te plaatsen. Er zijn geen bouwtekeningen aanwezig. Wel is de binnenkant van het huis deels leeg gehaald en zijn de huidige spanten, muren en dakkapellen zichtbaar. Wij willen het dak voor komende winter vervangen hebben.

Dakgoot vervangen

Aan een woning in Franeker moet een dakgoot vervangen worden. Op dit moment is de dakgoot van zink in een houten bak. Een nieuwe goot mag van kunststof zijn, mits het aangezicht van de woning niet gewijzigd wordt omdat het een beschermd stadsgezicht is. De lengte van de dakgoot is ongeveer 15 meter. De houten bak is slecht, de bokken zijn op 1 na goed.

Dakpannen verschoven

Door de storm zijn er enkele dakpannen verschoven bij ons op het dak. Er zit nu een ruim gat tussen te pannen. Wie zou deze weer op zijn plaats kunnen leggen? Op een dusdanige manier dat we niet iedere keer bij wind deze weer moeten rechtleggen.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen verwijderen en het dak weer dicht maken.

Verwijderen friese golfjes, vervangen ...

Verwijderen friese golfjes, vervangen van panlatten en daklatten, aanbrengen van folie, aanbrengen van vhv of ovh hollandse pan geglazuurd ongeveer 600 stuks en ongeveer 50 nokvorsten, vervangen van ongeveer 5 meter lood.