Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Engwierum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Engwierum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Engwierum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Engwierum of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Engwierum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Engwierum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Engwierum:

Dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken

Wij hebben een aantal werkzaamheden die wij willen verrichten aan ons dak. Het gaat om een stukje isolatiewerk aan de voor- en achterkant van het huis (schuine gedeelte van het dak), we willen onze dakpannen vervangen, boeidelen laten aanbrengen en ik wil me graag laten adviseren over de mogelijkheden voor zonnepannelen en dit wellicht ook laten uitvoeren. Huis is 12 meter breed totaal, en 21 pannen hoog aan de voorkant en aan de achterkant 5 pannen hoog. Het gaat om een woning uit 1927. Ook de dakpannen zouden moeten worden vervangen. Mogelijk icm plaatsen van een aantal zonnepanelen. Er moet een 'overgangsgoot' komen tussen ons dak en dat van de buren. Ook moeten boeidelen worden aangebracht. Achterkant is klein deel schuin (alleen op hoogte van vliering) verdieping is daar nl voorzien van plat dak, reeds geïsoleerd. Gaat om twee woningen (70 en 68) die zijn samengevoegd tot 1 woning (70) De straat is lastig bereikbaar met een vrachtwagen, smalle straat. Dit is wel te regelen met de buurt mochten wij tijdig op de hoogte zijn.

Dakleer laten vervangen

Ik wil ongeveer 100 m2 dakleer vervangen op een groot plat dak op de 2e etage. De 2e etage is via een platdak op de 1e etage goed bereikbaar.

Sedum dak aanbrengen

Plat dak, 6 x 4 mtr. Uitbouw van een keuken gemaakt in 2006. Het is onbekend of er een sedum dakbedekking op kan vanwege het gewicht, dat moet dus worden uitgezocht. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²

Boeidelen vervangen

Boeidelen achtergevel verrot. Vervangen met hout. Gaat om ongeveer 8 meter lang, 1,8 cm dik en 25 breed. Betreft jaren 30 woning.

Golfplaten vervangen door dakpanplaten

Het gaat om vervanging en afvoeren van de golfplaten van een berging. In totaal 11 m3. Deze wil ik vervangen door stalen dakpanplaten zwart. De afmetingen zijn 110/122 cm. Ook de nokstukken. dat is ongeveer 410 cm.

Dak isoleren

Vrijstaande woning bouwjaar 1938. Gewenst werk: langs buitenkant dak isoleren en bestaande pannen terugleggen met vrijhouden van de gehele breedte van de dakgoten. Oppervlakte is niet bekend.

Hellend dak vervangen of repareren

Ik wil graag eerst weten hoe slecht het dak is en of het compleet moet worden vervangen of dat het gerepareerd kan worden. het dak lekt op diverse plaatsen en veel hout werk is verrot.

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Mijn dak is aan vervanging toe, en ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: Dakpannen vervangen, schoorsteen verwijderen, dak bestendig maken tegen marters/vogels. Het dak is 130 m2. Kunt u komen kijken?

Groendak realiseren

Ik wil graag een groen dak aanleggen voor ongeveer 110 a 120 m2. Als het goed is krijg ik subsidie van de gemeente.

Vogelwering op zonnepanelen plaatsen

Om te voorkomen dat er vogelnesten onder onze zonnepanelen komen, willen wij graag vogelwering laten plaatsen. Het gaat om 16 panelen. Een groep van 12 en een groep van 4.

Dakisolatie aanbrengen

Ik wil graag dakisolatie laten aanbrengen.Het betreft een schuin dak van 42.7 m2. RD van 3.5 is voldoende. Ik laat me graag adviseren over het soort dakisolatie.

Dakinspectie naar aanleiding van lekkage

Plat dak, afvoer van regenwater blijft in dit gedeelte staan, muur wordt nat daar water naar beneden drupt. Het dakbeschot lijkt in order te zijn, ik ben opzoek naar een dakdekker die dit kan inspecteren en een oplossing kan vinden.

Nokvorsten verwijderen ondervorst aanbrengen oude weer terug plaatsen

Ik wil graag ondervorst laten aanbrengen onder de nokvorsten op de hoekkepers. Deze zitten nu in het cement gedrukt maar dit laat los. Gaat om ongeveeer 25 meter.

Dak bedekken met groen

Ongeveer 20m2 plat dak aan de uitbouw aan achterzijde woning aanleggen met een groen dak.

Dakgoot vervangen

Wat kost het om de zinken dakgoot boven te vervangen? Het gaat om ongeveer 6 meter in een tussen woning.

Het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen

Ik zoek een specialist voor het renoveren van het dak van een vrijstaande boerderij. Het is momenteel een pannendak met daaronder riet en een houten dakconstructie. Ik zou graag willen dat het dak wordt gerenoveerd door middel van Unidek dakplaten. Het dat is ongeveer 400 m2. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de dakenspecialist.

Sedum aanbrengen op plat dak

Plat dak ongeveer 36 vierkante meter. Bestaande dakbedekking is op leeftijd. Vervangen en sedum aanbrengen.

Leien en bitumen van daken vervangen

Ik wil graag 80 m2 asbesthoudende leien laten vervangen voor kunstleien. En 10 m2 bitumen vervangen op een plat dak.

Sedumdak aanleggen

Ik ben op zoek naar dakdekker voor het aanleggen van een sedumdak van 140 m2.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Verwijderen dakraam, deze is 40x60, vullen van gat met isolatie, plaatsen 2 panlatten en 4 dakpannen. Dakpannen zijn al geregeld

Dak vervangen met isolatie

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan vervangen en isolatie kan plaatsen ivm het dak dat nog van oorspronkelijke bouw is (1972) en hierdoor gaten inzitten en nauwelijks geisoleerd is. Daarom willen wij ons dak laten vernieuwen en gelijk de isolatie van buitenaf laten plaatsen. De dakconstructie zelf is nog goed. Het betreft een vrijstaande villa, met een (symmetrisch) hoekdak. Aan beide zijden zit een dakkapel. De lengte van het dak/huis is ~15 m, de breedte is (geschat) ~6m. Het dak laagste punt is 2.50 m en hoogste punt is 8 meter

Een sedumdak op de woning aanleggen

Ik zoek een dakdekker die op onze woning een sedumdak kan aanleggen. Het betreft een dak boven de eerste verdieping van ongeveer 100 m2. Dit dak is van hout. Eerst dient de draagkracht van het dak berekend te worden. Het is een vrijstaande woning waar momenteel bitumen op ligt.

Asbesthoudende dakpannen vervangen

Ik wil de huidige (asbesthoudende) dakpannen verwijderen en af laten voeren, en daarna nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om in totaal 200 m2.

Dakbedekking vervangen

I.v.m lekkage een klein dakje voorzien van nieuwe laag app. Over de oude laag heen. Losliggend grind kan er af geveegd worden en op een ander dakdeel worden gebracht. Ca. 20 m2 dak en ca. 20 m1 opstaande rand van dakbedekking materiaal aanbrengen. Overhangende lood is nog prima

Sedum dakbedekking leggen

We hebben een nieuw pand laten bouwen. Het dak is speciaal gemaakt voor een sedum bekleding. Het betreft ongeveer 100 m2