Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakconstructie verstevigen:

Dakconstructie verstevigen

Woonboerderij waarvan de dakconstructie te zwaar beladen is, aangetast door vocht, houtworm schade en waarvan het grootste gedeelte van de constructie vervangen/verstevigd dient te worden. Plaatsen van aantal kantel/kiepramen de dakpannen die erop zitten zijn goed en worden graag behouden. Hout hoeft niet te worden afgevoerd. Het is een hellend dak van 290 m2.
Onze klant uit Driesum (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakconstructie verstevigen uit heel Nederland:

Dakconstructie van de schuur verstevigen

Wij wonen in een oude woning met daarbij een oude schuur uit 1910. Die schuur heeft heel oude spanten en het lijkt er momenteel op dat die naar voren beginnen te hellen. Wij willen die dakconstructie graag laten verstevigen. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en prijsopgave.

Dakconstructie vervangen of verstevigen

De huidige dakconstructie is gedateerd en heeft invloeden van weer en wellicht boktor gehad. Graag laat ik bepalen wat de beste oplossing is en hiervoor een offerte opmaken. Het gaat om een schuin dak/boerderijdak. Het pand is 23 bij 13 meter. Er zaten dakpannen op het dak, deze zijn al verwijderd.

Verbouwen van een langgevelboerderij

Wij willen een langgevelboerderij uit bouwjaar rond 1900 gaan kopen en zijn ons aan het voorbereiden op onze bieding. De boerderij moet volledig verbouwd moet worden. We willen graag een indicatie van de kosten voor de verbouwing hebben. Wat moet gebeuren is het verwijderen van een asbesthoudend dak, verstevigen van de dakconstructie en plaatsen van dakisolatie en een pannendak met enkele erkers/dakramen. Plaatsen van een binnenmuur van gasbeton en muurisolatie (circa 90 m²). Plaatsen van een gemetselde binnenmuur met isolatie (circa 50 m²). Plaatsen van extra ramen en vervangen van bestaande kozijnen. Egaliseren van een betonvloer van ongeveer 200 m², plaatsen van vloerverwarming en een schouw. Leidingwerk en elektra vernieuwen. Plaatsen van een keuken, bijkeuken en badkamer. Plaatsen van een houten verdiepingsvloer en trap, creëren van slaapkamers en een werkkamer middels tussenmuren. Vervangen van de meterkast en cv-ketel. Stucwerk op muren en plafonds.

Fundering aanpassen en verbeteren en kelder bouwen

Ik wil bij mijn stal fundering aanpassen/verbeteren plus kelder, gaat om ongeveer 200 m2. Het gaat om een oude loods, hier wil ik graag appartementen laten maken. Het dak moet vernieuwd worden (asbest), hier moeten nieuwe dakpannen op, maar deze zijn zwaarder. Dus de dakconstructie wordt zwaarder. De fundering zal verstevigd worden en ik wil hieronder direct een kelder laten bouwen. De opdracht houdt in: Het verstevigen van de fundering, het maken van een cascokelder met dak erop. De afwerking van de kelder doe ik zelf.

Velux dakraam plaatsen

Ik wil graag een Velux dakraam laten plaatsen van 1. 40 x 1. 34 meter groot. Is hier een hoogwerker voor nodig? Is het volledig gebruiksklaar als ik er voor kies om het af timmeren later zelf te doen? Is het geen probleem om zo'n groot/ zwaar raam te plaatsen in het dak? Het huis is van bouwjaar 2015, zijn er extra kosten verbonden aan het verstevigen van de bestaande dakconstructie? Zo ja, hoeveel? Welke materialen dien ik te bestellen buiten het raam en het gootje? Zijn er extra bijkomende kosten? Hoe moet de ruimte voorbereid worden?

Nieuwe dakbedekking en dakkapel aanbrengen

Verwijderen singles van dak, verstevigen dakconstructie, vernieuwen isolatieplaten, aanbrengen van dakpannen en aanbrengen dakkapel vanuit de nok. Dakpannen golvend antraciet. Dakkapel vanaf de nok, iets van 3.5 meter diep en minstens 3 meter breed. Het huis is 8 x 16 meter.

Restauratie van vrijstaand woonhuis ...

Restauratie van vrijstaand woonhuis bouwjaar 1910. Buitenafmeting circa 10 bij 7 meter. De bedoeling is het huis van binnen geheel kaal te maken en in originele stijl te herinrichten. Dubbele beglazing, voorzetwanden, nieuwe electra, keuken en badkamer, nieuw trappenhuis met houten trap. Tevens verstevigen/vernieuwen van de balken van de dakconstructie, deze blijven zichtbaar in de kamers. De huidige dakkapel die over de gehele daklengte loopt moet verwijderd worden en vervangen worden door twee kleine dakkapellen (1,5-2m) in originele stijl met houtwerk. Tevens zouden we aan de achterzijde over de gehele lengte een houten serre willen aanbouwen (2-3m diep), ook van hout in oorspronkelijke stijl.

Dakconstructie oud huis moet aangepakt ...

Dakconstructie oud huis moet aangepakt worden: pannen eraf (zijn nog ok) pannenlatten vervangen losse riet verwijderen gehele kap behandelen tegen houtvernietigers sporenconstructie verstevigen waar nodig kantlijst vervangen repareren deklijsten eventueel plaatsen dakkapel loodaansluitingen 2 schoorstenen vervangen en voegen + waterafstotend behandelen pannen terug op het dak

Het plaatsen van twee dakkapellen, plus ...

Het plaatsen van twee dakkapellen, plus het verstevigen van de dakconstructie ten behoeve van het plaatsen van 1 dakkapel over de hele breedte. Het eventueel plaatsen van een vliering. De bouw kan waarschijnlijk pas na 14 feb. 2003, bij transport van de koopakte, starten, wellicht al eerder langs voor metingen.