Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel plaatsen :

Lichtkoepel plaatsen

Graag prijs opgave voor het plaatsen van een lichtkoepel in een plat dak(bitumen). Ook plaatsing ventilator voor badkamer in het zelfde dak. Licht koepel en ventilator kopen wij zelf.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel plaatsen uit heel Nederland:

Lichtkoepel op plat dak plaatsen

Graag zouden wij in de bergruimte daglicht willen hebben. Hiervoor zouden wij een lichtkoepel die open kan willen laten plaatsen. Op het platte dak ligt bitumen en de koepel zal ongeveer 1 bij 1 meter moeten worden.

Vlakke lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een vlakke lichtkoepel in een plat betonnen dak van een uitbouw. Ik denk aan verschillende maten : 2x 100x100 of 1 lange smalle van bv 300x50 of 300x 75

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag tzt een dakopbouw realiseren. Veel woningen aan onze kant van de straat hebben al een opbouw, ook vrij recent. Het type opbouw in onze straat ziet er als volgt uit. Aan de voorzijde: eerst ongeveer 1 meter recht omhoog daarna 70 graden model met een dakkapel met houten kozijnen. Aan de achterzijde: recht opgetrokken, met een enkele rij bakstenen muur, en 2 losse raampartijen met houten kozijnen waardoor het mogelijk blijft om de slaapkamer aan de achterzijde op te splitsen in twee aparte kamers. Op dit moment denken we er aan om twee slaapkamers te realiseren op de tweede verdieping (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde) en een overloop plus een “kast” waar de CV en wasmachine geplaatst worden. Onze huidige CV is van december 2016 en staat, net zoals de wasmachine, momenteel op de eerste verdieping in een “kast”. Deze willen we graag omhoog plaatsen (bij voorkeur op dezelfde plek). De afmetingen van de originele woning (zonder uitbouw) zijn 4,77 x 7,85 meter. Tevens overwegen we om een lichtkoepel te laten plaatsen boven de overloop. De trap naar de opbouw mag een simpele houten trap zijn. Bijgevoegde foto laat de achterzijde van ons huis zien en ook een opbouw bij buren van een paar huizen verderop. Onze beide directe buren hebben (nog) geen opbouw.

Lichtkoepel in plat houten dak plaatsen

Over 2 weken verhuis ik en ik heb interesse om een lichtkoepel te laten plaatsen op het dak van de carport. Het betreft een houten dak. Graag advies over afmeting lichtkoepel, type en plaatsen. Ik denk zelf aan 100 x 200 cm. Ik zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van de koepel.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen van ongeveer 100 cm in een bestaand plat dak, begane grond, dat bekleed is met dakleer.

Plaatsen van een ventilerende lichtkoepel

Het betreft het plaatsen van een ventilerende lichtkoepel op een plat dak. Waarschijnlijk wordt het 1 x 1 meter, misschien ietsje groter. Ik denk dat het om een betonnen dak gaat, maar dit is niet zeker.

Lichtkoepel laten plaatsen

Wij hebben een opening van 116.5 cm bij 264.5 cm en willen daar een lichtkoepel laten plaatsen. Welke maat raad uw ons aan? Het zal gaan om een koepel voor de woonkamer dus deze moet ook goed geïsoleerd zijn. Wij wonen op de 3de etage en heeft houten dak. Graag wil ik een indicatie ontvangen voor een koepel die open kan en een dichte koepel.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze nieuwbouwwoning bevindt zich een plat betonnen dak, hier willen wij graag een lichtstraat in hebben. Het dak bestaat uit breedplaten en heeft een afmeting van 4.40 bij 2.50 meter. Wij willen graag een lichtstraat van ongeveer 0.9 bij 2.00 meter en willen graag weten of de constructie dit mogelijk maakt en wat de kosten zouden zijn? Oplevering van het huis vindt plaats over 2 weken.

Lichtkoepel in plat houten dak maken

In de badkamer willen wij graag boven de douche een lichtkoepel laten plaatsen. Kunnen jullie ons adviseren welke lichtkoepel jullie aanbevelen en wat installatie door jullie kost. We zijn benieuwd naar de kosten voor ventilerende koepels in de maat tussen de 50x50 en 100x50 cm. Er komt ook mechanische ventilatie in de ruimte. Is dan een ventilerende koepel noodzakelijk of aan te bevelen? We zijn ook bezorgd over de mogelijkheid tot inbraak via de koepel. Graag hierover uw advies. Het dak is van hout.

Lichtkoepel plaatsen

Elektrische lichtkoepel van 70 bij 70 cm. in een plat dak met geïsoleerde betonplaten plaatsen. De ligging van de lichtkoepel is boven een trapgat. De ruimte is beperkt aangezien er zonnepanelen op geplaatst zitten (kunnen eventueel nog wel schuiven).

Partners

Partners van Casius