Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel plaatsen :

Lichtkoepel plaatsen

Graag prijs opgave voor het plaatsen van een lichtkoepel in een plat dak(bitumen). Ook plaatsing ventilator voor badkamer in het zelfde dak. Licht koepel en ventilator kopen wij zelf.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel plaatsen uit heel Nederland:

Lichtkoepel met dak toetreding plaatsen

Het vervangen van de oude lichtkoepel op het platte gedeelte van het zadeldak door een lichtkoepel met dak toetreding. Formaat daksparing 75 x 120 cm. Vanaf de uitbouw is het mogelijk het dak te betreden met een ladder of van binnenuit.

Dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen

Wij willen onze bitumen dakbedekking vervangen (25 m2, ligt nu grind op). Daarnaast willen wij een jet bik dakentree van 180 x 80 cm laten installeren en een kleine lichtkoepel op een andere plek verwijderen en het gat dicht laten maken. Kunt u voor mij een grove schatting maken hoeveel dit zou kosten (all in prijs)? Het betreft een houten dak.

Gat zagen in het plafond

Ik zou gebruik willen maken van de bergruimte op zolder. De buren hebben een lichtkoepel op het dak, dus er zit bruikbare ruimte. Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen voor het zagen van een gat in het plafond van hout en een bekisting laten plaatsen waar de vlizotrap in geplaatst moet worden. Het is een huis van 1946. De muren lijken wel van peperkoek.

Lichtkoepel plaatsen

Ik heb een plat dak (beton) met kiezels en bitumen er op. Er zit al een lichtkoepel boven de overloop. En nu ben ik geïnteresseerd in het plaatsen van een (kleine) lichtkoepel boven de badkamer. Afmetingen van het dak zijn ongeveer 7 x 11 meter.

Velux lichtkoepel plaatsen in badkamer

Ik wil graag laten bekijken of er een velux lichtkoepel van 90 cm bij 120 cm in de badkamer boven het bad kan worden geplaatst. Dus inmeting hiervan en als dit kan lichtkoepel bestellen en dan montage in beton/sedum dak.

Dakkoepel plaatsen op een plat dak

Het gaat om het plaatsen van een niet al te grote lichtkoepel (die open/dicht kan, zodat ik het dak op kan) op een plat bitumen gedekt dak. Het betreft een oud huis.

Lichtkoepel plaatsen in betonnen dak

Ik zou graag een lichtkoepel in de badkamer willen. Het betreft een betonnen dak met bitumineuze dakbedekking. Er is door een vakman gekeken maar deze gaf aan dat het beton dragend is waardoor er geen lichtkoepel geplaatst kan worden. De badkamer is 2.27 meter breed en 1.60 meter diep met een bitumineuze dakbedekking. Graag zou ik een afspraak maken om advies te ontvangen of dit echt niet mogelijk is.

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen graag een lichtkoepel (1 x 1 meter) laten plaatsen in ons woonkamer, die ook geopend kan worden. Verder zijn wij geïnteresseerd in het plaatsen van twee dakramen (Velux) in de slaapkamerramen. Mogelijkheden betreft afmetingen willen we graag bespreken met de vakman.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij denken erover een uitbouw te realiseren aan de achterkant van de woning die we net hebben aangekocht. De gewenste maat betreft 6.26 meter breed bij 5 meter diep. In de achtergevel willen wij openslaande deuren of een schuifpui laten plaatsen en in het platte dak een lichtkoepel. De elektra en de verwarming willen wij laten doortrekken en de verder afwerking verzorgen wij zelf. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden. Ik heb een foto bijgevoegd waarop te zien is dat de buren de aanbouw al hebben gerealiseerd.

Lichtkoepel in chalet plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel (ongeveer 1 x 1.5 meter) in een chalet om meer warmte en licht te genereren. Momenteel ligt er een plat dak met bitumen. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius