Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor het vervangen van bestaande dakbedekking 30m2 bitumen:

Het vervangen van bestaande dakbedekking 30m2 bitumen

Vervangen van bestaande dakbedekking op garage en bijkeuken. Een groot deel van de dakbedekking ligt er nu los op dus zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. De dakbedekking is 25 jaar oud. In het dak zit verder een dakkoepel en een ontluchting van de wasemkap. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m².
Onze klant uit Dokkum (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen van bestaande dakbedekking 30m2 bitumen uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, met isolatie

Het gaat om een tussenwoning in Amsterdam West. Het dak bestaat uit twee delen die beide licht hellend zijn (9 graden). Het eerste deel van het dak ligt ter hoogte van de bovenzijde van de tweede verdieping (dit deel ligt op het zuiden), het tweede deel ligt ter hoogte van de bovenzijde van de 3e verdieping (gericht op het noorden). Beide dakdelen zijn nu bedekt met bitumen. De dakbedekking is omstreeks 22 jaar oud. Behoudens een beginnende luchtbel onder het bitumen op het laagst gelegen dakdeel is het dak - gegeven de leeftijd - naar mijn inschatting in goede conditie. Het totale oppervlak bedraagt omstreeks 55 m2. Ik ontvang graag een offerte voor 3 scenario's: 1) renovatie door uitsluitend een nieuwe laag bitumen, 2) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen nieuwe laag bitumen, 3) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen EPDM.

dakbedekking vervangen van een garagedak

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van mijn garagedak. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestaande daklaag en grind. Vervolgens dient het dak van 18 m2 opnieuw bedekt te worden.

Vervangen plat dak

Mijn schuur heeft een lekkage en ik wil daarom de dakbedekking (bitumen) laten vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik wil mijn platte dak laten renoveren. Het gaat om ongeveer 80 m2. Contact enkel per mail omdat ik piloot ben en dus moeilijk telefonisch bereikbaar.

Constructie en dakbedekking garage dak vervangen

Garagedak in zijn geheel laten vervangen. Zodat het sterk genoeg wordt om op te lopen en zodat er zonnenpanelen op kunnen . Is een plat dak. Mogelijk balken vervangen of extra balken bijplaatsen. Gaat om ongeveer 3 x 7 meter is 21 m2 Ik schat het geheel 20 a 25 jaar en het lekt her en der. Dakbedekking is nu bitumen zonder grind. Moet weer zo worden. Van twee kanten kan je er bij.

PVC van dak vervangen

Betreft plat dak van 12 m2. Oude pvc moet worden verwijderd en een nieuwe pvc dakbedekking aangebracht. Er staat en stellage met 4 zonnepanelen op het dak. Deze moeten worden losgekoppeld en na de werkzaamheden terug worden gezet. Het huidige dak bestaat uit pvc met daarop grind.

Dakbedekking vervangen

Er ligt nu een bitumen dak op. Het is een plat hellend dak met een dakraam er in. Het dak is grofweg 10 bij 6.5 meter en ligt op een hoekwoning. Wij willen dit van de zomer laten uitvoeren en we willen graag een offerte met 6 cm dak isolatie en wat het kost zonder isolatie. Verder zit er een CV uitlaat op en een lucht kanaal doorvoer, en 2 regen doorvoeren onder aan de helling (links en rechts) alvast bedankt voor uw moeite (bellen mag ook).

Bitumen dakbedekking vervangen

Het gaat om +/- 57 m2 aan plat dak waarvan de bitumen dakbedekking vervangen moet worden.

Dakbedekking uitbouw en luifel vervangen

Betreft uitbouw woonkamer aan achterzijde woning en een afdak voor de voordeur waar kleine scheurtjes in bestaande bitumenlaag te zien zijn. Uitbouw heeft een lichtkoepel en zinken dakranden. Dak is al geïsoleerd. Beide daken zijn in 2000 en 2001 bedekt. Oppervlak uitbouw kamer ongeveer 7 x 2,5 m (inclusief lichtkoepel). Oppervlak luifel ongeveer 1,5 x 4 m. Het zit er nu ongeveer 20 jaar op. Een drietal foto's eventueel via de app toe te sturen. Ik weet niet wat het duurzaamst is qua nieuwe dakbedekking, wat opties zijn gewenst ook betreft duurzaamheid. Als de nieuwe bedekking 20 jaar meekan, vind ik dat ook goed

Dakbedekking vervangen vanwege lekkage

Het is een schuurdak samen met de buren, maar die willen niet mee doen. Het dak is 2.20 x 3,6 m het bestaat nu uit bitumen met kiezels die er half in zitten. Het dak is 30 jaar oud en lekt, vandaar dat de dakbedekking vervangen moet worden. Het lekkage is nog niet verholpen, maar er zitten planken onder wat het water momenteel nog even tegenhoud. Ik denk zelf dat er een balk geplaatst moet worden op de scheiding tussen het dak van mijn schuur en die van mijn buren. Mijn dak afvoer kan dan via mijn overkapping lopen ik heb eventueel een foto van de situatie Ik denk dat de dakbedekking weer voor bitumen vervangen kan worden, maar zou graag advies ontvangen.

Partners

Partners van Casius