Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dokkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dokkum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dokkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dokkum of directe omgeving.

17 klanten uit Dokkum bevelen een bij Casius in Dokkum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dokkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het renoveren van een groot zadeldak, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Dokkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dokkum:

Het vervangen van bestaande dakbedekking 30m2 bitumen

Vervangen van bestaande dakbedekking op garage en bijkeuken. Een groot deel van de dakbedekking ligt er nu los op dus zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. De dakbedekking is 25 jaar oud. In het dak zit verder een dakkoepel en een ontluchting van de wasemkap. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m².

Dak isoleren

Wij willen ons dak van buitenaf laten isoleren. Ongeveer 90/100 m2. Het is een huis uit 1926.

Dakleer op het platte garagedak vernieuwen

Het dak van mijn garage lekt. Ik zou hier graag nieuw dakleer op hebben. Het gaat om 19.50 m2. Ook wil ik het plafond graag opnieuw laten betimmeren met onderhoudsvrij materiaal (ik heb hier nu schrootjes tegenaan). Graag een scherpe prijs.

Lichtkoepel in de serre vervangen

De lichtkoepel van onze serre is stuk en niet meer tocht-dicht, deze willen we graag laten vervangen door een standaard koepel van 120 x 120 centimeter. Dus alleen plaatsen van een losse lichtkoepel op de bestaande randen van de oude koepel. Ik heb de nieuwe koepel nog niet aangeschaft.

Reparatie en inspectie dak

Sinds enige tijd is er lekkage op de zolderkamer. Het (punt)dak laat ergens water door. Graag een offerte voor reparatie. Daarnaast ook graag controle voor mogelijk ander noodzakelijk onderhoud aan het dak, inclusief dakgoot/afvoer, daarvoor afzonderlijke offerte. Twee-onder-een-kapwoning met plat dak boven de garage/bijkeuken. Het huis en ook het dak zijn ongeveer 20 jaar oud.

Mastiek dak vervangen

Plat dak, groot 37 m2, vernieuwen. Mastiek dak. 22 Meter zinkomlijsting, los maken en opnieuw daarna plaatsen. Zal zelf het dak vrij van grind en schoon maken. Momenteel lekkage. Oude dak kan blijven liggen door er eerst isolatie platen op aan te brengen indien mogelijk.

Plat dak bitumen leggen

27 m2 platdak vernieuwen. Gaat om bitumen, gaat over het oude heen.