Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Buitenpost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Buitenpost heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Buitenpost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Buitenpost of directe omgeving.

17 klanten uit Buitenpost bevelen een bij Casius in Buitenpost aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Buitenpost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Buitenpost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Buitenpost:

Het isoleren van een dak van een vrijstaande woning

Ik zoek isolatiespecialist die het dak van mijn woning kan isoleren. Het is een Huis uit 1976 waar geen isolatie van het dak is. Het dak is goed bereikbaar en is gedekt met dakpannen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Dak is schuin en de topgevels zijn ook niet geïsoleerd en bedekt met kunststof. Tegelijkertijd zou ik ook op de bovenverdieping dubbel glas willen laten plaatsen. Betreft hier 3 slaapkamers en kajuit op de badkamer. Wil graag een optimale isolatie om verlies van energie te beperken en verder verhogen van het comfort op de bovenverdieping van de woning. Huis is verder voorzien van spouwmuur isolatie op de benedenverdieping en vloerisolatie. ook is de benedenverdieping voorzien van HR ++ glas. Het betreft vrijstaande woning met een dakoppervlakte van ongeveer 140 m2.

Dakgoten en ombouwen laten vervangen

Ik wil graag de dakgoten + de ombouw ervan laten vervangen. Het gaat om een twee onder een kap woning, zowel de dakgoot voor als achter. Het gaat om zo'n 7 meter voor en achter. Waarschijnlijk zijn het zinken goten. De goten hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Dakgoot voor en achter vervangen

Dakgoten voor- en achterkant van de woning vervangen. Twee keer 12.32 meter. Met elk een regenpijp afvoer. Materiaal: zink. De goten zitten op 2.75 meter hoogte. De ruimtes zijn prima bereikbaar.

Asbesthoudende dakplaten verwijderen en afvoeren

Ik heb op een schuur nog oude asbesthoudende dakplaten liggen. Ik schat dat het om 12-15 m² gaat. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen en afvoeren van de dakplaten.

Lekkage carport

Wij hebben lekkage aan het dak van onze carport. namelijk bij de lichtkoepel. Dit moet worden hersteld, het is een bitumendak.

Vernieuwen van boeiborden

Vernieuwing van boeiborden en een dakrand. Aan de zonkant van de woning. Bij de bakgoten zijn ze verrot.

De materialen zijn al aanwezig. Het ...

De materialen zijn al aanwezig. Het betreft alleen het bevestigen van de dakgoot met betreffende beugels. Aangezien ik al op leeftijd ben kan ik het helaas niet zelf doen en als ik op mijn zoon moet wachten ben ik al dood. Wel moet het zonnescherm gedemonteerd worden en erna weer opgehangen.