Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bolsward te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bolsward heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bolsward u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bolsward of directe omgeving.

11 klanten uit Bolsward bevelen een bij Casius in Bolsward aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bolsward bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bolsward staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bolsward:

Dakpan terug/vast laten zetten

Er is een dakpan gezakt en ik wil die graag teruggeplaatst hebben. Een kleine klus, maar om lekkage tegen te gaan wel noodzakelijk.

Dak waterdicht maken

Het gaat om een dak van ongeveer 3 meter hoog en 10 meter lang. Het is op een klassieke woning, waarbij de voorgevel en dergelijke belangrijk is, maar voor dit dak geldt dat het door de ligging vrijwel voor niemand zichtbaar. Er zitten nu dakpannen op. Het mooiste zou zijn om een nieuwe goed geïsoleerde onderlaag aan te brengen die volledig water dicht is en lang mee gaat, om vervolgens de dakpannen opnieuw te hergebruiken. Het aanbrengen van dakpanplaten kan ook een optie zijn. Het dak zit tussen 2 woningen in. Waar mijn dak eindigt, begint direct het dak van de buren dat weer omhoog loopt (er tussen kun je lopen). Het dak is via een trap en het platte dak te bereiken, maar het trapgat is niet groot genoeg voor grote platen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Verwijderen van dakraampjes

Wij willen graag twee dakraampjes op zolder laten verwijderen en de gaten dicht laten maken. 2 x ongeveer 50 cm x 50 cm. Dakpannen heeft de klant nog. Verder waterdicht afwerken.

Complete dakvernieuwing

Het vervangen van tengels, panlatten en aanbrengen van (nok)folie + evt. het vervangen van de huidige dakpannen. Het betreft een hellend dak (2 kanten) van zo'n 56 m2 in totaal.

Dak met hagelschade vervangen

Door hagel vorige week is het dak beschadigd en moet vervangen worden. De oppervlakte is ongeveer 3 m 50 op 6 m 40. Hoeveel kost het afnemen van het huidige dak en het plaatsen van het nieuwe?

Zinken dakgoot solderen

De afvoerpijp is losgescheurd van de zinken dakgoot en moet opnieuw gesoldeerd worden. De werkhoogte is op ongeveer 5 meter en is prima met een ladder of (rol)steiger toegankelijk.

Betreft een complex autoboxen, deels ...

Betreft een complex autoboxen, deels vervangen dakbeplating en bitumineuze dakbedekking.