Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kunststof daklijsten aanbrengen:

Kunststof daklijsten aanbrengen

Het betreft een hoekhuis waar de 2 daklijsten aan de zijkant vervangen dienen te worden, Misschien kan het bedrijf ook voegwerk van de schoorsteen herstellen en de cementen kop impregneren. De lengte van de woning is 7.50 meter.
Onze klant uit Bakhuizen (Friesland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof daklijsten aanbrengen uit heel Nederland:

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Wij willen graag de ombouw van onze dakgoten (ongeveer 6 meter) laten vervangen door kunststof. Tevens willen wij de houten daklijsten (plank) aan de zijkant van onze woning vervangen door kunststof. Dit betreft een plank van ongeveer 20 cm breed. Tevens oriënteren wij ons op het vergroten van het dakkapel aan de achterzijde tot een grote die maximaal toegestaan is richting zijgevel. Ik wil graag starten met de klus in augustus of september.

Nieuwe daklijsten aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe daklijsten die geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 daklijsten van ongeveer 5 meter ieder. Ook moet het bij een schuurtje gedaan worden. Daar zijn de afmetingen ongeveer 2 bij 2 meter van. Ik zou graag een voorbeeld willen zien omdat ik niet weet of ik hout of kunststof wil hebben.

Dak van bungalow vernieuwen

Van een bungalow het dak vernieuwen. Nokhoogte dak is circa 3,50 meter. Het is een licht hellend dak met nu een PVC bedekking. Ik weet niet hoe oud de bedekking is. Er hoeft niet per se weer PVC op. Graag verneem ik van u of er een andere (kunststof) bedekking op aangebracht kan worden. De onderliggende isolatie blijft gehandhaafd. In totaal is het 144 m2. De houten daklijsten, indien nodig, vernieuwen. De woning is 500 meter over de grens.

Buitenschilderwerk bij een jaren '30 woning

We willen graag de buitenboel laten schilderen. Het gaat om een 30-er jaren huis met een hoge nok. Schuren en opnieuw verven. Het is in goede staat. Schilderwerk nodig van: de voordeur, de boeidelen van de erker, de daklijsten voor en de daklijsten achter. En het houtwerk in de nok aan de voorkant. Zie bijgaande foto. Hoogglans verf van goede kwaliteit mee aanbieden. Steigerwerk is nodig en dat moet om de erker heen worden opgebouwd. Een aantal ramen zijn van kunststof en hoeven niet gedaan te worden. Graag even langskomen en het werk opnemen.

Vernieuwen van boeidelen

Schuur opnieuw dakdekkers en nieuwe boeidelen (kunststof) plus daklijsten. Dus ook de daklaag moet vervangen worden en hij moet dan schuin aflopen naar de afvoer. Het is zo'n 2.70 breed en 3.20 lang. Liefst voor 1 september uitvoeren. Mijn schuur wordt opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.

Buitenschilderwerk aan kozijnen en daklijsten

Heer/mevrouw, Graag zouden wij bij u een vrijblijvende offerte willen opvragen voor het buitenschilderwerk van ons appartement. Het gaat om een dubbele bovenwoning, waarvan aan de voorkant de ramenlijsten op de eerste verdieping (eetkamer en keuken) - 4 in totaal - geschilderd moeten worden, de daklijst en dakkapel. En de lijst rondom de voordeur. Aan de achterkant de beide balkons en de daklijst. Bijna alle kozijnen zijn van hout, een enkele van kunststof. Aangezien wij vanaf 1 augustus naar het buitenland gaan verhuizen en ons huis willen gaan verhuren, zouden wij graag daarvoor het buitenschilderwerk willen laten doen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van onze woning moet weer eens grondig en secuur gebeuren. De kozijnen zijn van kunststof en alle windveren zijn bekleed met zink, dus daar is geen schilderwerk aan. Ik wil graag een gespecificeerde offerte , arbeidskosten, uit te voeren werkzaamheden en materialen per bouwdeel. - Huis: Daklijsten, boeiborden, inclusief dakkapel voor, overstekken rondom. De dakkapel aan de zijkant is met trespa bekleed, dus geen schilderwerk. - Aanbouw: Boeiborden, overstekken en twee muurplaten van 2x8,5 meter - Garage: Voorzijde en twee muurplaten van 2x11 meter. Achtergevel geen schilderwerk. Er zijn foto's beschikbaar.

Kunststof daklijsten plaatsen

Het betreft het plaatsen van kunststof daklijsten. Bij het platte dak zal er 35 tot 40 strekkende meter daklijst geplaatst moeten worden.

Vervangen van de daklijsten

We willen onze daklijsten laten vervangen eventueel door kunststof.

Kunststof daklijsten aanbrengen

Vervanging van daklijsten van de dakkapel (2e verdieping) en de garage. Graag zou ik kunststof daklijsten willen hebben. Voor de dakkapel is een hoogwerker nodig.