Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bakhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bakhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bakhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bakhuizen of directe omgeving.

12 klanten uit Bakhuizen bevelen een bij Casius in Bakhuizen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 6,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bakhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen, pannendak vervangen door Rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Bakhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bakhuizen:

Kunststof daklijsten aanbrengen

Het betreft een hoekhuis waar de 2 daklijsten aan de zijkant vervangen dienen te worden, Misschien kan het bedrijf ook voegwerk van de schoorsteen herstellen en de cementen kop impregneren. De lengte van de woning is 7.50 meter.

Pannendak afvoeren en renoveren

Bij een semibungalow dienen de oude pannen verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna zullen er wat dikkere tengels aangebracht moeten worden in verband met een iets te dun dakbeschot. Verder moet er dampremmende folie en nieuwe glanzen verglaasd, Narvic Coramo, geplaatst te worden. De oppervlakte van het dak is ongeveer 165 m2 en goed bereikbaar.