Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Appelscha te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Appelscha heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Appelscha u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Appelscha of directe omgeving.

50 klanten uit Appelscha bevelen een bij Casius in Appelscha aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Appelscha bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Appelscha staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Appelscha:

Windveren aanbrengen op in aanbouw zijnde woning

De gebinten van een houten huis in aanbouw staan er, evenals de spanten, het dakbeschot, de panlatten en pannen. Aan 1 gevel zijn de windveren aangebracht. Ik ben nu op zoek naar een timmerman voor het plaatsen van de windveren aan de andere kant. Daarna kunnen we samen bekijken wat er eventueel verder kan worden gedaan, en tegen welke prijs. De materialen liggen klaar. Ik ontvang graag vooraf een prijsindicatie.

Kraaiennest verwijderen onder dakpannen

Onder de dakpannen van onze 2 onder 1 kapwoning hebben wij vogelnesten die wij graag laten verwijderen. Daarna dient er een vogelwering geplaatst te worden.

Schoorsteen afbreken en dak dichten

Schoorsteen afbreken. Het is een schoorsteen van een bungalow. Gemetselde schoorsteen die loopt vanaf de eerste verdieping, op ongeveer 2.5 meter hoogte. De schoorsteen loopt door een schuin pannendak. Dak aanhelen. Op de begane is de schoorsteen al weg.

Dak tuinhuisje repareren of vernieuwen

Het betreft de reparatie c.q. vernieuwing dak van tuinhuisje. De oppervlakte van het dak is 3.40 bij 3 meter. Het hout en de bitumen dienen vervangen te worden.

Vernieuwing dak

Hierbij dienen de oude dakpannen vervangen te worden. De dakconstructie is prima in orde. De dakpannen wil de klant in overleg met de dakdekker/aannemer aanschaffen. Het betreft ongeveer 130m2. Het dak is een schuin, wolfsend model.

Dakdekken dakgoot vernieuwen

Graag zou ik mijn dak opnieuw gedekt hebben met kunststof of bitumen. Dak is ongeveer 7,5x7,5m. Op de tweede verdieping. Ook garage en uitbouw. Tevens mijn dakgoten vernieuwd ook van kunststof. Bakgoot 30m rondom.

Isolatie dak plus eventueel vervangen dak 13 x 13 meter

Het betreft de isolatie van het dak van de deel van de boerderij, de totale hoogte gebouw is van de vloer is 8 meter. De deel is 13 meter in het vierkant. Het is nu een schuin pannendak. Wij willen graag advies over het eventueel ook vervangen van het dak. Het moet er netjes uit komen te zien. De deel wordt namelijk een showroom.

Er zit een gat in het pannendak van de ...

Er zit een gat in het pannendak van de schuur en wij willen graag dat er een zeil overheen gespannen wordt, zodat er geen/minder lekkage is.