Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

511 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

dinsdag 12 december 2017

Dak renoveren

Ik ben sinds deze zomer eigenaar van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948. Bij het plaatsen van de rekken voor zonnepanelen op het pannendak werd gezien dat de panlatten in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik wil graag een vakman uitnodigen om het dak hier te beoordelen. Ik overweeg totale renovatie van 65 m². Daarbij wil ik dan nieuwe dakpannen en panlatten en mogelijk ook nieuw dakbeschot. Isolatie is daarbij niet nodig. Er is geen asbesthoudend materiaal in het dak aanwezig. De zonnepanelen zitten nog niet op de rekken. Ik wil ze wel graag op redelijke termijn gaan plaatsen. Daarom zoek ik een vakman die vanaf begin januari tijd heeft voor deze klus. Ik ontvang graag uw advies, plan van aanpak en offerte.
zondag 10 december 2017

Plat dak vervangen

Oude bitumen dak er af en een nieuw dak met isolatie en rockpannel voor de boeidelen het is ongeveer 40 m2 op een hoogte van van net geen 3 meter. Er moeten 3 doorvoeren op waarvan 1 voor de cv ketel. Het dak moet bestand zijn om op te lopen.
woensdag 6 december 2017

Plat dak renoveren

Vervangen of renovatie van de dakbedekking op ons platte dak op de garage / bijkeuken (ca. 36 m2) en van de dakkapel op de 2e verdieping (ca. 6m2).
woensdag 6 december 2017

Vervangen van dakbedekking op plat dak

Vervangen of renovatie van de dakbedekking op ons platte dak op de garage / bijkeuken (ca. 36 m2) en van de dakkapel op de 2e verdieping (ca. 6m2).
dinsdag 28 november 2017

Dakgoten voor en achter het huis vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte per goot is ongeveer 6 meter.
maandag 20 november 2017

Dakgoot vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de dakgoot. Het betreft een twee onder een kap woning. Totale lengte 26 meter verdeeld over twee dakgoten.
zondag 19 november 2017

Dakkoepel plaatsen

Op het platte dak van ons huis zouden we graag een dakkoepel willen laten plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. We hebben een jaren 30 woning met een houten plat dak in de keuken. We denken aan een standaardmaat, maximaal tot 100x150 cm. Graag mailcontact ipv telefonisch contact
zaterdag 11 november 2017

Daklekages verhelpen

In ons huis hebben wij op verschillende plekken lekkage: - in 1 slaap kamer, hier lekt het meestal na dat het regent heeft. - bij de overloop, hier lekt het wanneer het ook regent - in de badkamer, hier lekt het alleen als het hard regent Ik ben benieuwd naar de geschatte kosten van het totale plaatje. Ook ben ik benieuwd naar de geschatte kosten voor 1 reparatie, alleen de slaapkamer. Graag hoor ik van U.
donderdag 9 november 2017

Lichtkoepel plaatsen

Graag prijs opgave voor het plaatsen van een lichtkoepel in een plat dak(bitumen). Ook plaatsing ventilator voor badkamer in het zelfde dak. Licht koepel en ventilator kopen wij zelf.
donderdag 2 november 2017

Asbestdak van ligboxenstal verwijderen

Wij kennen de regelgeving omtrent het verbod op asbesthoudende daken vanaf 2024. We zijn daarom benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van de asbesthoudende dakplaten op onze ligboxenstal. Deze stal is 6 meter hoog, 54 meter lang en 25 meter breed. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen graag een vrijblijvende offerte. Ook horen we graag welke overheidssubsidies hiervoor beschikbaar zijn.
dinsdag 31 oktober 2017

Dakhout en panlatten vervangen

Het dakhout plus panlatten vervangen, dat wat rot is. Het gaat om een stuk van 1 meter breed en ongeveer 7 meter schuin omhoog. Het dak start aan de bovenkant van de begane grond.
zondag 29 oktober 2017

Dakbeschot vervangen

Tot aan het dakkapel met plaat en daklatten
woensdag 25 oktober 2017

Dakpannen vervangen

Voor een fraai pand in Zuidland- Voorne Putten wil ik graag 250 m2 dakpannen vervangen. Dampfolie of 3 cm isolatiedakplaten aan brengen en nieuwe dakpannen aanbrengen. Uiterlijk van de pan graag oud Hollands. Er zijn drie dakkapellen met enkelglas, dit moet dubbel glas worden. de dakkapellen opnieuw met bitumen bekleden.
dinsdag 24 oktober 2017

Dakpannen vernieuwen

donderdag 19 oktober 2017

Dakpannen opnieuw leggen

Ik wil de huidige dakpannen graag laten vervangen. Ook moet er dakfolie en nieuwe panlatten aangelegd worden. Het dak is 60 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Gootlekkage repareren

Op verschillende plaatsen van de goot lekt het, vooral bij de naden van het zink. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. Een vervanging is mogelijk.
dinsdag 17 oktober 2017

Lekkende dakgoot herstellen

Dag voor hangt door en lekt hier door dit in orde maken
dinsdag 17 oktober 2017

Dakgoot repareren

Dakgoot reparen deze hangt door
zondag 15 oktober 2017

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter
woensdag 11 oktober 2017

Dak vervangen van negentiende-eeuwse woning

Het dak vervangen van een oude woning uit circa 1850. Inclusief nieuw beschot. Liefst een prefab dak met een dakkapel van 7 meter aan de achterkant en 2 kantelramen aan de voorkant.
dinsdag 10 oktober 2017

Dakgoot voorzijde repareren of vervangen

Vervangen of repareren van dakgoot aan de voorzijde van twee aaneengesloten (rijtjes) woningen. Het gaat om ongeveer 10-12 meter aan dakgoot.
dinsdag 10 oktober 2017

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil graag een nieuw dak op mijn woning. Bijvoorbeeld een prefab scharnierkap (hout) in punt. Aan 1 kant moet een dakkapel komen van rond de 5 meter. Het huis is 11 meter lang en 6 meter breed (exclusief aanbouw).
maandag 9 oktober 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft dakpannen van een schuin dak. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte
zaterdag 30 september 2017

Daklekkage repareren

Dak bestaat uit geisoleerde doosconstructie waarop dakleer tengels en panlatten. Het betreft een licht hellend dak. Waarschijnlijk is het hout onder het dakleer aangetast /verrot. Oorzaak is dat enkele dakpannen door verzakking horizontaal zijn komen te liggen.
maandag 25 september 2017

Dak van asbesthoudende golfplaten verwijderen

Wij hebben een stal van 12 x 20 meter waarop een dak ligt van asbesthoudende golfplaten. Het is een puntdak dat begint op 250 cm hoogte, met een nokhoogte van 450 cm. We hebben nog geen asbestinventarisatierapport beschikbaar. We willen het dak nog voor de winter vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte.

Partners

Partners van Casius