Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

518 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

zondag 16 februari 2020

Lekkage dak herstellen en vervangen van een dakraam

Het blijkt dat al enige tijd lekkage bestaat rond een dakraam van onze woning (gebouwd 1977). De dakplaten zijn daardoor goed nat en zakken al wat door. Een (of wellicht meer) nieuwe dakpla(a)t(en) is (zijn) nodig. Ook het Velux dakraam met kozijn moet vervangen worden. Graag vervangen voor hetzelfde soort dakraam. Oppervlakte van het dakraam is ongeveer 1.5 m bij 1 m.
donderdag 13 februari 2020

Dak vervangen

Ik wil graag mijn dubbele puntdak vervangen. Weet niet precies wat de oppervlakte is, tussen de 100 en 150 m2 denk ik. Mogelijk ook isoleren. We willen graag weer dakpannen op het dak.
woensdag 12 februari 2020

Dak van buitenaf isoleren

Het betreft een oud pakhuis met een hellend dak van in totaal 200 m2. Het moet van buiten geïsoleerd worden met dakplaten waarop de bestaande pannen teruggeplaatst worden. Er moeten in het werk 3 dakramen geplaatst worden, die heb ik al gekocht. Er liggen nu dakpannen op en het is van binnenuit geïsoleerd. Dak planken zijn nog goed. De nok is 9 meter hoog en het gebouw is 2 etages hoog. Met een steiger is erbij te komen. Huidige dakpannen willen we hergebruiken. We bevinden ons in de oriëntatie fase.
woensdag 12 februari 2020

Dakpannen en lood vervangen

Er liggen een aantal dakpannen los of zijn verschoven, daarnaast lekt het bij de schoorsteen langs naar binnen. Mogelijk dat het lood vervangen moet worden. Zijn ongeveer 6 dakpannen
zondag 9 februari 2020

Dak van tuinhuis (shingles) repareren

Een deel van de dakshingles van het dak van ons tuinhuisje is eraf gewaaid. Het betreft een kant van het dak (zie bijlage)
dinsdag 4 februari 2020

Dakpannen vervangen

Ik wil de oude dakpannen van mijn dak (6 x 9 meter) verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe + laten en eventueel isolatie. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 4 februari 2020

Plaatsen zadeldak op bungalow

Wegens belangstelling voor het kopen van een bungalow vraag ik mij af hoeveel het plaatsen van een zadeldak gaat kosten. Oppervlakte 6x9 mtr.
donderdag 30 januari 2020

Dak isoleren en bedekken

We willen een bestaand pannendak (100 - 200 m2) isoleren en willen graag de nodige informatie. We hebben kunststofgoten en die willen we graag intakt laten. Huidige dakpannen verwijderen we zelf.
dinsdag 28 januari 2020

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e
dinsdag 21 januari 2020

Het realiseren van een nieuwe laag EPDM op garage

Het gaat om nieuwe dakbedekking op een garage van ongeveer 600cmX300cm. De garage is nu voorzien van een kunststof dakbedekking met daarop een laag kiezels. Langs de buitenranden zijn/ontstaan scheuren/gaatjes. Het bouwjaar van de garage is het jaar 2000. Graag gespecificeerde offerte voor nieuw te lijmen EPDM dak met nieuwe antraciet dakranden. Ook graag een apart gespecificeerde offerte aangevuld zoals hierboven beschreven maar dan met isolatieplaten. Om kosten te besparen zorgen we zelf dat de kiezels voor aanvang van het werk opgeruimd zijn. De buitenkant is van hout, vandaar geen bitumen. Het is de bedoeling dat het EPDM naadloos terecht zijn.
donderdag 9 januari 2020

Dakgoten vervangen door zinken goot

Wil oude dakgoot vervangen door zinken goot uit een geheel en de afvoer buis en dergelijke ook. Dakgoot is ongeveer 15 meter. De dakgoot van de buurman zit er heel dicht bij dus dat moet even ter plaatse bekeken worden.
dinsdag 7 januari 2020

Nieuw platdak

Aanbrengen van 120 mm pir en EPDM betreft een nieuw dak van 65 m2 dakbeschot 18 mm onderlayment 4 stads uitvoeren ronde kraal afdekker 26 m1 3 uitwendige hoeken
zondag 29 december 2019

Dakpannen vervangen

IK wil de huidige dakpannen vervangen, verwijderen en afvoeren en daarna isolatieplaten aanbrengen en nieuwe dakpannen leggen. i.o.m. vakman eventueel 3 nieuwe dakramen plaatsen. Het dak is 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 19 december 2019

Dakbedekking vervangen

Vermoedelijk complete renovatie van en platte dak van 10 m2. Er ligt nu grind op. Dit moet verwijderd worden, afvoer is in overleg. Daarna wil ik er EPDM op hebben. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 13 december 2019

Platte dak vernieuwen

Ik wil mijn platte bitumen dak van 26 m2 verwijderen en er een geïsoleerd (EPDM) dak op laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 10 december 2019

Dakraam monteren

Door storm van afgelopen weekend is het dakraampje van dak afgewaaid. Ik vraag daarom met spoed een timmerman die een nieuw dakraampje wil monteren. Ik ben bereid om extra te betalen indien dit binnen 10 dagen kan gebeuren.
zaterdag 23 november 2019

Geïsoleerde dakpanplaten aanbrengen

Het betreft een dak van de schuur van een boerderij. We willen geïsoleerde dakpanplaten of ander soort platen. Het is circa 250 m2.
donderdag 21 november 2019

Plat dak bedekken met bitumen

Ik heb een plat dak waar nu niks op ligt en ik wil het graag met bitumen laten bekleden. Het dak is 85 m2. Graag een offerte.
zaterdag 26 oktober 2019

Groendak aanleggen

Ik wil graag weten of mijn dak geschikt is voor een sedumdak. Er staan wel zonnepanelen op het platte dak en de oppervlakte is ongeveer 85 m2.
woensdag 23 oktober 2019

Dakleer repareren

Wij hebben lekkage op het platte dak. Er staan 3 buizen op het dak die eraf moeten. Daarna moet het stukje dakleer (2 m2) vervangen worden. Graag een offerte.
zondag 13 oktober 2019

Regenpijp verplaatsen

De regenpijp dient verplaatst te worden van de voorzijde van het huis naar de zijkant van het huis.
zaterdag 12 oktober 2019

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen op bestaand dak. Circa 250 m2 (L-vormige vrijstaande woning). Graag offerte voor verwijderen + afvoeren + plaatsen nieuwe pannen (inclusief pannen) voor DONKERBRUIN half matte geglazuurde pannen.
woensdag 2 oktober 2019

Lekkage aan dakplaat verhelpen

Het dak heeft op een enkele plaats nog wel een timmerman nodig. Een van de dakplaten is ter hoogte van het aangrenzende huis verrot op de rand. Dit wil ik laten herstellen.
maandag 23 september 2019

Daklekkage verhelpen en van buitenaf isoleren

Het betreft een jaren 30 woning. Tussenwoning. We hebben bij bepaalde windsnelheid en hoeveelheid regen last van lekkage in huis. Dit zou eerst verholpen moeten worden. Dan willen we het dak aan de buitenzijde laten isoleren met geïsoleerde dakplaten minimum waarde 3,5 RD. Het gaat om een hellend dak, met dakpannen. Als het mogelijk is graag de huidige dakpannen opnieuw beginnen. De oppervlakte van het huis is ongeveer 5 x 10 meter en het dak is van gevel tot nok ongeveer 5 meter hoog. Aan de binnenkant hebben we soort van isolatie, maar niet echt. Graag ontvangen we een offerte.
maandag 23 september 2019

Het isoleren van een dak van een vrijstaande woning

Ik zoek isolatiespecialist die het dak van mijn woning kan isoleren. Het is een Huis uit 1976 waar geen isolatie van het dak is. Het dak is goed bereikbaar en is gedekt met dakpannen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Dak is schuin en de topgevels zijn ook niet geïsoleerd en bedekt met kunststof. Tegelijkertijd zou ik ook op de bovenverdieping dubbel glas willen laten plaatsen. Betreft hier 3 slaapkamers en kajuit op de badkamer. Wil graag een optimale isolatie om verlies van energie te beperken en verder verhogen van het comfort op de bovenverdieping van de woning. Huis is verder voorzien van spouwmuur isolatie op de benedenverdieping en vloerisolatie. ook is de benedenverdieping voorzien van HR ++ glas. Het betreft vrijstaande woning met een dakoppervlakte van ongeveer 140 m2.

Partners

Partners van Casius