Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

526 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van een kerkgebouw vernieuwen, hellend boerderijdak vernieuwen, asbest dak verwijderen en nieuwe plaatsen, gehele dak vervangen, zinken lessenaarsdak bouwen, asbest dak verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen door Korami Modula Engobe, ePDM dak, asbest van dak verwijderen, isolerend dakbeschot aanbrengen en voorzien van dakpanplaten, lessenaarsdak met dakpannen aanbrengen, dakpannen moeten vervangen worden, pannendak vervangen, pannen vervangen door zink, dak isoleren en nieuw pannen erop leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

dinsdag 15 mei 2018

Dakgoten vervangen

Vervangen dakgoten zink door zink/kunststof goten. Lengte 20 meter.
vrijdag 11 mei 2018

Dakgoten vervangen

De oude zinken dakgoten dienen te worden vervangen. De goten zijn aan de voor- en achterzijde 9 meter lang. De regenpijpen dienen hier dan ook weer aan gemonteerd te worden.
vrijdag 4 mei 2018

Dak bedekken van boederij

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Boerderij model woning uit de jaren '30 met pannen. 100 m2 totaal oppervlak, staat op FUNDA.
donderdag 3 mei 2018

Bitumen plat dak isoleren en vernieuwen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte in verband met het platte dak. Het dak dient van buitenaf geïsoleerd te worden en daarna zal er een nieuwe bituum laag geplaatst moeten worden. Verder is er een gemetselde schoorsteen aanwezig waarbij het rookkanaal niet meer gebruikt wordt De schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog mag afgebroken worden en het puin afgevoerd. Een andere bedrijf zal na deze werkzaamheden zonnepanelen plaatsen. Het dak is ongeveer 37 m2 groot.
donderdag 3 mei 2018

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren en aanbrengen van circa 16.50 meter Solar schroot/profiel rondom 5 zonnepanelen (zwart). Vanaf het hoogste punt van de dakpan is het circa 5 cm ruimte tot aan de zonnepanelen. Tevens dient het nest (kauwen) te worden verwijderd.
dinsdag 24 april 2018

Garagedak met een daklekkage vervangen

Garagedak vernieuwen i.v.m. lekkage. Nieuwe platen en waterdicht maken met kunststof dakbedekking. Betreft een dak van 3 bij 6,80 meter.
zaterdag 21 april 2018

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude dakpannen verwijderen, en nieuwe geïsoleerde platen monteren inclusief condens folie, wellicht ook wat nieuwe panlaten. Dak is ongeveer 64 m2.
maandag 16 april 2018

Dakisolatie aanbrengen

Ons huis is uitgevoerd met een plat dak en 4 schuine zijden met dakpannen (afmeting is ongeveer 9 x 10 x 2.5). Van binnen uit is het niet overal gemakkelijk om achter de wanden van de slaapkamers te komen. Daarom graag overleg om tot een juiste keuze te komen voor binnen of buiten te isoleren. Mogelijk ook bestaande Velux ramen vervangen door kunststof uitvoering.
zaterdag 14 april 2018

Opnieuw isoleren van het dak

Bestaande situatie is een woning uit begin jaren '80 waar een gespoten isolatie op aangebracht is van circa 5 cm. De isolatie is door vogels erg aangetast en op veel plekken compleet weggehaald. Er is een klein gedeelte houtwerk ter hoogte van de dakgoot wat compleet verrot is. Dit zou eventueel ook aangepakt moeten worden. Het meest ideale zou isolatie zijn welke niet door vogels weggepikt kan worden. Met name Kauwen vernielen de huidige isolatie. De huidige isolatie is inmiddels al meer als 30 jaar oud. Het dak oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2.
woensdag 11 april 2018

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Wij zijn er vanochtend achter gekomen dat er een kraaiennest in de aanbouw van onze dakgoot zit. Graag zouden we deze laten verwijderen.
donderdag 5 april 2018

Golfplaten op fietsenhok leggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de asbest golfplaten. Hiervoor dient er eerst een inventarisatierapport voor opgemaakt te worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.
zaterdag 31 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken alle dakpannen zijn aan vervanging toe, incl. Dakbeschot.
zaterdag 31 maart 2018

Dakpannen, dakbeschot en dakkapel vervangen

Graag zouden wij ons dakbeschot en dakpannen willen laten vervangen. Omdat wij uiteindelijk ook een dakkapel willen laten plaatsen, leek het ons een goed idee om deze werkzaamheden tegelijk uit te laten voeren. Het gaat om een hoekwoning met een dakoppervlak van ca 65 m2. Ik hoor graag wat u voor ons kunt betekenen. Met vriendelijke groet. Marjon Woltjer
vrijdag 23 maart 2018

Dakbedekking vervangen door EPDM of bitumen

Ik wil de dakbedekking vervangen. Het dak is 7,30 x 4,70 meter. Ik twijfel tussen EPDM met aluminium kraal of bitumen met zinken kraal.
donderdag 22 maart 2018

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Klus van 10. 000m2 in ijmuiden Gaat enkel om het branden is recht toe recht aan... dakleer alles word geregeld en op dak gezet Alleen gasfles en brander mee nemen en wat handgereedschap wat je sws nodig hebt om de klus te klaren
woensdag 21 maart 2018

Pannendak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor het van buitenaf isoleren van het dak van ons vakantiehuis in Oudega (Friesland) zijn we op zoek naar een aannemer. Het betreft een vrijstaand huis welke rondom toegankelijk is. De woning heeft geen verdiepingen en de goot begint op een hoogte van 2,5 mryrt van het maaiveld. De werkzaamheden zullen minimaal bestaan uit het verwijderen van de huidige dakpannen, tengels en panlatten, aanbrengen van het isolatiemateriaal (bij voorkeur PIR/PUR platen) en weer terugleggen van de dakpannen. Onder de tengels en panlatten zijn houtwol cementplaten aangebracht welke op de gordingen zijn aangebracht (afstand van de gordingen is momenteel onbekend). Uiteindelijk moet het geheel wind en waterdicht worden opgeleverd. Een jaar of 10 geleden heeft er een uitbouw plaatsgevonden van 2 meter. De uitbouw is voorzien van dakisolatie (PIR/PUR platen), alleen is het de vraag of dit goed is gedaan. Bij voorkeur laten we het zitten maar mocht het beter zijn dan kan dit eventueel worden verwijderd en worden voorzien van de nieuwe isolatie. Wellicht willen we in de toekomst nog een dakkapel bouwen. Bij het aanbrengen van de dakisolatie zal hier dan ook rekening mee moeten worden gehouden. De woning heeft een lengte van ongeveer 9,5 meter en de lengte van de goot tot de nok is ongeveer 4,5 meter. De oorspronkelijke woning betrof ongeveer 7,5 meter (zonder uitbouw). Het materiaal zal door de aannemer moeten geleverd tenzij het prijsverschil dusdanig is dat er voordeel in zit dat we het zelf leveren. Het dak is 95 m2.
dinsdag 20 maart 2018

Asbest verwijderen en golfplaten daken plaatsen

Het betreft asbestsanering voor een tweetal schuren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1000 m2. Naast het weghalen van de oude asbest platen, graag nieuwe asbest vrije golfplaten plaatsen.
zondag 18 maart 2018

Dak isoleren en bitumen vervangen

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Roofing (bitumen). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft 75 m2 plat dak. Oud bitumen verwijderen, isolatie 14 cm pur en nieuw bitumen aanbrengen.
dinsdag 13 maart 2018

Daklekkage verhelpen

Platdak (7 x m2) constructie dakbedekking zat niet tot onderkant kozijn harde wind blaast er onderdoor het water naar binnen. 2e verdieping.
donderdag 8 maart 2018

Coating aanbrengen op dakpannen dak

Welke werken moeten uitgevoerd worden? Kleurencoating aanbrengen. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen op een twee-onder-een-kap-woning. Het dak loopt schuin af. Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer 200 m2. Bevat de dakbedekking asbest? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak is al schoongemaakt en betegeld, afgelopen september.
zondag 4 maart 2018

Vernieuwen van de dakgoten

Graag ontvangen wij voor 3 huizen een offerte om de dakgoten te laten vervangen. Op dit moment zijn de goten van zink en de nieuwe goten mogen van zink of kunststof zijn. Het zal gaan om ongeveer 18 meter voor en 18 meter achter.
vrijdag 2 maart 2018

Plat dak isoleren

* Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere. * Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): 11 x 11 meter (121 vierkante meter). * Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er liggen zonnepanelen op een deel van het dak. Isolatie op het bestaande dak leggen. Afdekken met sedums/groendak.
dinsdag 27 februari 2018

Hellend Sarkindak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een achterzaal van ons restaurant . Vroeger een boerenschuur waarvan de punt is verwijderd en nu bestaat uit 4 schuine vlakken.
donderdag 22 februari 2018

Plat dak renoveren met EPDM of bitumen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een plat dak isoleren en renoveren. Grindbed moet worden verwijderd. PIR platen moeten geplaatst worden. Het gaat om een oppervlak van 6 bij 8 meter. Ik twijfel nog even tussen bitumen of EPDM.
zondag 18 februari 2018

Plat dak opknappen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Indien mogelijk wil ik een omgekeerd dak isolatie laten uitvoeren. Dus van buitenaf moet de isolatie komen en daarbovenop EPDM of bitumen. Ik wil graag voor beide als het kan een offerte. Het gaat om 100 m2.

Partners

Partners van Casius