Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

515 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

dinsdag 24 maart 2020

Dakleer vervangen en isoleren van dak

Ik wil +/- 27 M2 oud dakleer van mijn woning laten verwijderen. Daarna isolatieplaten op het dakbeschot en dan nieuw dakleer eroverheen doen. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden. (Isoleren moet van buitenaf.) Dak beschikt niet over dakpannen.
maandag 23 maart 2020

Het vervangen van garagedak van golfplaten naar dakplaten of dakpanplaten

Het gaat om een bestaande garage van 4.00 x 9.00 meter. Er liggen nu golfplaten op (geen asbest). Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe geïsoleerde dakpanplaten omdat de golfplaten er niet mooier op worden. Maat golfplaat die er nu op ligt is 1.00 x 2.44 meter. Het huidige dak heeft een hellingshoek van ongeveer 45 graden. De garage is gebouwd in houtenskeletbouw. Het doel van het isoleren is geluidsdemping, op dit moment is het niet geisolleerd.
maandag 23 maart 2020

Dakisolatie aanbrengen

Er ligt nu dakleer op als dakbedekking dit is ongeveer al 40 jaar oud. Hieronder zit een isolatie laag van ongeveer 4 cm. Ik zou graag een dikker isolatie laag op willen hebben en weer een nieuwe laag dakleer. Tevens als dit mogelijk is dat er zonnepanelen worden geplaatst op de zuid zijde van dak. Het dak is 60 m2.
donderdag 19 maart 2020

Dak renovatie

Ik heb een woonboerderij van ruim 100 jaar oud (geen asbest dus) met sporen kap. isolatie zeer slecht en tochtig, dus wil liefst pannen er af, panlatten etc deel vd sporen vervangen of bv CLS er langs en isolatieplaten erover. maar, dit is mijn idee, ik hoor graag (met offerte) wat de mogelijkheden zijn. Eer is 1 dakkapel aanwezig en de dakramen denk ik te vernieuwen (20 jr oude dakramen zet je niet terug denk ik...) het totale dak is zo'n dikke 300 M2. Het is op Terschelling en we hebben 2 appartementen om te overnachten.
woensdag 18 maart 2020

Het vervangen van bestaande dakbedekking 30m2 bitumen

Vervangen van bestaande dakbedekking op garage en bijkeuken. Een groot deel van de dakbedekking ligt er nu los op dus zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. De dakbedekking is 25 jaar oud. In het dak zit verder een dakkoepel en een ontluchting van de wasemkap. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m².
dinsdag 17 maart 2020

Verwijderen van een schoorsteen

Ik heb een schoorsteen en deze lekt. ik zou deze graag willen laten verwijderen. Ik heb 2 scenario's: 1. verwijdering van de schoorsteen tot het dak + afwerking dak (nokvorsten en pannen beschikbaar). 2. verwijdering schoorsteen tot de zoldervloer indien schoorsteen niet dragend is (vast te stellen bij 1.) Ik vermoed dat de schoorsteen niet dragend is. De nok is ongeveer 9,5 meter hoog. Het is een vrijstaande woning en een steiger plaatsen is mogelijk. De woning heeft een begane grond, een verdieping en een zolder. Afvoeren is een beetje afhankelijk van de situatie. Er zou eventueel ook een container kunnen komen. Vanaf zolder afvoeren is vrij lastig omdat er maar en klein raampje zit. Met een slurf naar beneden zou het wel kunnen, maar dan zal het waarschijnlijk steen voor steen gedaan moeten worden. De afmeting van de schoorsteen is bijna 3 meter hoog vanaf de zoldervloer tot aan het dak x 80 cm x 44 cm. Het heeft twee rookkanalen (geen ronde pijpen, maar rechthoekig). Ik kan een hoop foto's sturen. Graag ontvang ik offertes voor optie 1 en voor optie 1 + 2.
maandag 16 maart 2020

1100 dakpannen opnieuw vast zetten

+/- 1100 pannen die door de storm los zijn geraakt deze dus ook weer opnieuw vast zetten evt, hangt van de prijs af, folie aanbrengen.
vrijdag 13 maart 2020

Kap op garage plus doorbreken dak

Ik wil een kap op de garage plaatsen van 45 m2, en een doorbraak naar het woonhuis maken zodat het een geheel word. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 11 maart 2020

Eternit dakbeschot afvoeren

Door de stormen is het dak van onze aanbouw kapot gewaaid. Vanwege lekkages hebben we het dak snel moeten vervangen. Nu ligt er ca. 9 m2 aan stukken eternitplaten in de tuin wat afgevoerd moet worden. Ik zou graag de kosten van het afvoeren willen weten.
maandag 24 februari 2020

Sarkingdak isoleren, schoorstenen verwijderen en dakgoten vervangen

Er wordt binnenkort een nieuw Sarkingdak met nieuwe dakkapellen geplaatst. 140 mm tot 209 mm isolatie. Na het plaatsen wil ik het dak laten isoleren. 140 mm tot 209 mm isolatie. En 2 kleine schoorstenen laten verwijderen. Inclusief nieuwe bredere zinken dakgoten. 2 x 8 m.
woensdag 19 februari 2020

Het vervangen van bitumen dak en purplaten isolatie

Bestaand oud bitumen dak van ongeveer 7,5 x 11 meter. Drie lichtkoepels aanwezig. Nieuwe dakbedekking en isolatie. Van buitenaf met purplaten, Het dak ligt op 8 meter hoogte.
dinsdag 18 februari 2020

Dakpannen vervangen

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Het gaat om het vervangen van de dakpannen van een woning. De wens is eenzelfde donkerkleurige, redelijk strakke dakpan, passend bij de woning. Mogelijk in combinatie met 12 à 16 zonnepanelen aan 1 zijde van de woning. Het dak is in totaal ongeveer 240 m2. De is met een hoogwerker goed te bereiken. Afvoeren hoeft niet van de dakpannen.
zondag 16 februari 2020

Lekkage dak herstellen en vervangen van een dakraam

Het blijkt dat al enige tijd lekkage bestaat rond een dakraam van onze woning (gebouwd 1977). De dakplaten zijn daardoor goed nat en zakken al wat door. Een (of wellicht meer) nieuwe dakpla(a)t(en) is (zijn) nodig. Ook het Velux dakraam met kozijn moet vervangen worden. Graag vervangen voor hetzelfde soort dakraam. Oppervlakte van het dakraam is ongeveer 1.5 m bij 1 m.
donderdag 13 februari 2020

Dak vervangen

Ik wil graag mijn dubbele puntdak vervangen. Weet niet precies wat de oppervlakte is, tussen de 100 en 150 m2 denk ik. Mogelijk ook isoleren. We willen graag weer dakpannen op het dak.
woensdag 12 februari 2020

Dak van buitenaf isoleren

Het betreft een oud pakhuis met een hellend dak van in totaal 200 m2. Het moet van buiten geïsoleerd worden met dakplaten waarop de bestaande pannen teruggeplaatst worden. Er moeten in het werk 3 dakramen geplaatst worden, die heb ik al gekocht. Er liggen nu dakpannen op en het is van binnenuit geïsoleerd. Dak planken zijn nog goed. De nok is 9 meter hoog en het gebouw is 2 etages hoog. Met een steiger is erbij te komen. Huidige dakpannen willen we hergebruiken. We bevinden ons in de oriëntatie fase.
woensdag 12 februari 2020

Dakpannen en lood vervangen

Er liggen een aantal dakpannen los of zijn verschoven, daarnaast lekt het bij de schoorsteen langs naar binnen. Mogelijk dat het lood vervangen moet worden. Zijn ongeveer 6 dakpannen
zondag 9 februari 2020

Dak van tuinhuis (shingles) repareren

Een deel van de dakshingles van het dak van ons tuinhuisje is eraf gewaaid. Het betreft een kant van het dak (zie bijlage)
dinsdag 4 februari 2020

Dakpannen vervangen

Ik wil de oude dakpannen van mijn dak (6 x 9 meter) verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe + laten en eventueel isolatie. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 4 februari 2020

Plaatsen zadeldak op bungalow

Wegens belangstelling voor het kopen van een bungalow vraag ik mij af hoeveel het plaatsen van een zadeldak gaat kosten. Oppervlakte 6x9 mtr.
donderdag 30 januari 2020

Dak isoleren en bedekken

We willen een bestaand pannendak (100 - 200 m2) isoleren en willen graag de nodige informatie. We hebben kunststofgoten en die willen we graag intakt laten. Huidige dakpannen verwijderen we zelf.
dinsdag 28 januari 2020

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e
dinsdag 21 januari 2020

Het realiseren van een nieuwe laag EPDM op garage

Het gaat om nieuwe dakbedekking op een garage van ongeveer 600cmX300cm. De garage is nu voorzien van een kunststof dakbedekking met daarop een laag kiezels. Langs de buitenranden zijn/ontstaan scheuren/gaatjes. Het bouwjaar van de garage is het jaar 2000. Graag gespecificeerde offerte voor nieuw te lijmen EPDM dak met nieuwe antraciet dakranden. Ook graag een apart gespecificeerde offerte aangevuld zoals hierboven beschreven maar dan met isolatieplaten. Om kosten te besparen zorgen we zelf dat de kiezels voor aanvang van het werk opgeruimd zijn. De buitenkant is van hout, vandaar geen bitumen. Het is de bedoeling dat het EPDM naadloos terecht zijn.
donderdag 9 januari 2020

Dakgoten vervangen door zinken goot

Wil oude dakgoot vervangen door zinken goot uit een geheel en de afvoer buis en dergelijke ook. Dakgoot is ongeveer 15 meter. De dakgoot van de buurman zit er heel dicht bij dus dat moet even ter plaatse bekeken worden.
dinsdag 7 januari 2020

Nieuw platdak

Aanbrengen van 120 mm pir en EPDM betreft een nieuw dak van 65 m2 dakbeschot 18 mm onderlayment 4 stads uitvoeren ronde kraal afdekker 26 m1 3 uitwendige hoeken
zondag 29 december 2019

Dakpannen vervangen

IK wil de huidige dakpannen vervangen, verwijderen en afvoeren en daarna isolatieplaten aanbrengen en nieuwe dakpannen leggen. i.o.m. vakman eventueel 3 nieuwe dakramen plaatsen. Het dak is 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius