Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

522 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen, vervangen van het dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

donderdag 22 februari 2018

Plat dak renoveren met EPDM of bitumen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een plat dak isoleren en renoveren. Grindbed moet worden verwijderd. PIR platen moeten geplaatst worden. Het gaat om een oppervlak van 6 bij 8 meter. Ik twijfel nog even tussen bitumen of EPDM.
zondag 18 februari 2018

Plat dak opknappen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Indien mogelijk wil ik een omgekeerd dak isolatie laten uitvoeren. Dus van buitenaf moet de isolatie komen en daarbovenop EPDM of bitumen. Ik wil graag voor beide als het kan een offerte. Het gaat om 100 m2.
donderdag 15 februari 2018

Dak van piramidewoning vervangen en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer 170 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een piramide woning met asbest leien. Deze moeten vervangen worden en vervolgens wil ik het dak laten isoleren. Er moeten gewoon nieuwe leien voor in de plaats komen.
woensdag 14 februari 2018

Plat bitumen dak isoleren en vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing. Het dak is ongeveer 40 m2. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een kleine lekkage op dit moment, om dit te verbeteren, wordt de oude bitumenlaag met grind verwijderd. Isoleren en opnieuw bitumenlaag aanbrengen zonder grind.
donderdag 1 februari 2018

Lekkende dakgoot repareren

Controle + 2 (? ) reparatie/lekkages aan dakgoot voor- en achtergevel
maandag 22 januari 2018

Oud dak vervangen en renoveren

Oud huisje gekocht in slechte staat. De muren zijn eigenlijk het enige dat nog goed is. Dak moet gerenoveerd of vervangen worden, met dakpannen en goed geïsoleerd. Het betreft een 7 bij 12 meter hellend dak. De vloeren, het leidingwerk e.d. moeten waarschijnlijk ook aangepakt gaan worden. Heeft nog geen haast.
donderdag 18 januari 2018

Plat dak bedekken

Wegens lekkage vervangen van een plat dak op een garage en schuur onder zelfde platte dak. Ongeveer 40 vierkante meter. Momenteel ligt er mastiek met grind.
donderdag 18 januari 2018

Paar dakpannen vervangen

Er zijn een paar dakpannen van me dak gewaaid en er liggen er wat schuin op het dak. Graag offerte hiervoor.
dinsdag 16 januari 2018

Dakgoten vernieuwen

Graag hadden wij een offerte gewenst voor onderstaande: 30,3 meter (3 x 10,1m) uitnemen van zinken dakgoten met asphalt en terug plaatsen (zink 0,8 m) 10,29 Neg in lood
dinsdag 16 januari 2018

Daklekkage repareren

Opsporen en repareren dakpannen dak ongeveer 40 m2.
zaterdag 6 januari 2018

Dak renoveren en vrijmaken van asbest

Dak van 40 m2 vrij maken van asbestboard.
woensdag 3 januari 2018

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Wat kost een reparatie van zinken dakgoot? Betreft punt van afvoerbuis naar goot. Dakpannendak is wat ik heb. Goot is 7 meter breed/lang en zo’n 20 cm diep. Graag ook indicatie voor vervanging mocht dat blijken nodig te zijn dan kan ik dit meteen overwegen, gezien het hout eronder ook nat is door de lekkage. Het dak is ongeveer 2 verdiepingen hoog en is goed bereikbaar. Kunt u apart vermelden wat het kost om te repareren en om te vervangen?
vrijdag 29 december 2017

Daklekkage repareren

Ik wil graag een daklekkage laten opsporen en repareren. Het lijkt er op dat het probleem zich bevind rondom de schoorsteen. Aan de binnenzijde is er 1 plek zichtbaar. Ons rijtjeswoning is goed bereikbaar.
woensdag 27 december 2017

Nieuwe dakbedekking aanbrengen op plat dak

Plat dak garage 14 bij 2. 40 vierkante m
vrijdag 15 december 2017

EPDM op een plat dak aanbrengen

wij willen graag van u per mail een offerte ontvangen om een plat dak met epdm te restaureren . Het plat dak is plus minus 25 x 10 meter Ik hoor graag van u , met vriendelijk groet ,
woensdag 13 december 2017

Dakgoot repareren

Dakgoot hangt door deze vervangen/Repareren tussen woning goot is 6 meter lang materiaal zink
woensdag 13 december 2017

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot hangt door waardoor deze overstroomt dit repareren/Vervangen betreft een zinken goot van 6 meter
dinsdag 12 december 2017

Dak renoveren

Ik ben sinds deze zomer eigenaar van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948. Bij het plaatsen van de rekken voor zonnepanelen op het pannendak werd gezien dat de panlatten in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik wil graag een vakman uitnodigen om het dak hier te beoordelen. Ik overweeg totale renovatie van 65 m². Daarbij wil ik dan nieuwe dakpannen en panlatten en mogelijk ook nieuw dakbeschot. Isolatie is daarbij niet nodig. Er is geen asbesthoudend materiaal in het dak aanwezig. De zonnepanelen zitten nog niet op de rekken. Ik wil ze wel graag op redelijke termijn gaan plaatsen. Daarom zoek ik een vakman die vanaf begin januari tijd heeft voor deze klus. Ik ontvang graag uw advies, plan van aanpak en offerte.
zondag 10 december 2017

Plat dak vervangen

Oude bitumen dak er af en een nieuw dak met isolatie en rockpannel voor de boeidelen het is ongeveer 40 m2 op een hoogte van van net geen 3 meter. Er moeten 3 doorvoeren op waarvan 1 voor de cv ketel. Het dak moet bestand zijn om op te lopen.
woensdag 6 december 2017

Plat dak renoveren

Vervangen of renovatie van de dakbedekking op ons platte dak op de garage / bijkeuken (ca. 36 m2) en van de dakkapel op de 2e verdieping (ca. 6m2).
woensdag 6 december 2017

Vervangen van dakbedekking op plat dak

Vervangen of renovatie van de dakbedekking op ons platte dak op de garage / bijkeuken (ca. 36 m2) en van de dakkapel op de 2e verdieping (ca. 6m2).
dinsdag 28 november 2017

Dakgoten voor en achter het huis vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte per goot is ongeveer 6 meter.
maandag 20 november 2017

Dakgoot vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de dakgoot. Het betreft een twee onder een kap woning. Totale lengte 26 meter verdeeld over twee dakgoten.
zondag 19 november 2017

Dakkoepel plaatsen

Op het platte dak van ons huis zouden we graag een dakkoepel willen laten plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. We hebben een jaren 30 woning met een houten plat dak in de keuken. We denken aan een standaardmaat, maximaal tot 100x150 cm. Graag mailcontact ipv telefonisch contact
zaterdag 11 november 2017

Daklekages verhelpen

In ons huis hebben wij op verschillende plekken lekkage: - in 1 slaap kamer, hier lekt het meestal na dat het regent heeft. - bij de overloop, hier lekt het wanneer het ook regent - in de badkamer, hier lekt het alleen als het hard regent Ik ben benieuwd naar de geschatte kosten van het totale plaatje. Ook ben ik benieuwd naar de geschatte kosten voor 1 reparatie, alleen de slaapkamer. Graag hoor ik van U.

Partners

Partners van Casius