Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

509 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

zaterdag 4 juli 2020

Plat bitumen dak vernieuwen

Het gaat om het vervangen van de 23 jaar oude bitumen dakbedekking van de ca. 25m2 garage. Door een EPDM dakbedekking, waar eventueel een groen dak op gelegd kan worden
maandag 29 juni 2020

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Ik heb een houten chalet, helaas moet het dak vervangen worden dus zoek ik iemand die het dakleer kan vervangen de caravan is 750 lang en 3 meter breed
woensdag 24 juni 2020

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakrenovatie laten uitvoeren. Het huidige platte dak bestaat uit een bijkeuken (van buiten geïsoleerd), schuur en werkruimte. De schuur is niet geïsoleerd en de werkruimte is alleen van binnen geïsoleerd tegen het platte dak aan. Voorkeur gaat uit om de werkruimte van ongeveer 3x8 meter van buiten te isoleren en de isolatie van binnen te verwijderen. En de totale dakbedekking te vervangen. Deze is ongeveer 20 jaar oud. Het dakoppervlak is totaal ongeveer 38 m2. Daarnaast moet het nieuwe dak geschikt zijn om in de toekomst zonnepanelen te kunnen dragen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door een vakman.
vrijdag 19 juni 2020

Groen dak + epdm aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van een groen dak op mijn garage. Dit betreft 21 m3. Het bitumen dak wat er nu op ligt zal ook vervangen moeten worden omdat deze in slechte staat is.
donderdag 18 juni 2020

Groen dak aanleggen

Wij willen graag een offerte voor een groendak voor ons huis. Er liggen dakpannen en het is deels een plat dak op een uitbouw.
woensdag 17 juni 2020

Dakpan terug/vast laten zetten

Er is een dakpan gezakt en ik wil die graag teruggeplaatst hebben. Een kleine klus, maar om lekkage tegen te gaan wel noodzakelijk.
maandag 15 juni 2020

Dakpanplaten laten leggen op overkapping

Wij willen op onze overkapping dakpanplaten leggen omdat de dakpannen die er nu op liggen te zwaar zijn. Het oppervlakte is plm 12 m2 We willen het laten inmeten en eventueel laten leggen. Dakpannen verwijderen we zelf.
dinsdag 9 juni 2020

Nieuwe dakgoot plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het vervangen van onze zinken dakgoot. Het gaat om +/- 10 meter dakgoot.
dinsdag 9 juni 2020

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen
maandag 8 juni 2020

Dakkoepel vervangen

Ik wil een bestaande vaste kunststof dakkoepel van ca 90 x 100 cm laten vervangen voor een exemplaar dat open kan tbv ventilatie boven het trapgat. Betreft een huis met twee verdiepingen. Materiaal eventueel van opaal uitvoering om ‘inbranden’ van fel licht tegen te gaan.
dinsdag 2 juni 2020

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van buiten uit. Dak heeft geen onderdak en matige (piepschuimplaten) van binnenuit. Dak is geschat 40-50 m2 bedekt met dakpannen en 2 dakkapellen waarop plat dak zit. Graag een offerte voor het aanbrengen van een onderdak, en de mogelijkheid voor een groen dak op de dakkapellen. Ook een offerte voor het volledig isoleren van buiten af. Liefst compleet isoleren van het dak. Betreft een twee onder een kap woning.
woensdag 20 mei 2020

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Ik heb een plat dak met grind en vermoedelijk bitumen, deze heeft een paar kleine lekkages. Het dak moet eerst gedicht worden en daarna wil ik het mogelijk ook van buitenaf geïsoleerd hebben. Het gaat om ongeveer 60 m2. De woning heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Met een ladder is op het dak te komen.
dinsdag 19 mei 2020

Dakpannen vastzetten

Ik heb een piramide woning voorzien van Stonewold RBb beton pannen. Met een harde wind (8 BF) waaien er in de regel 2 a 3 pannen van het dak. Zelf heb ik een aantal ontluchtingspannen aangebracht en een redelijk aantal pannen vastgezet met schroeven. Maar het probleem blijft zich voordoen. De klus bestaat uit het vastzetten van ongeveer 300 dakpannen en het vervangen van ongeveer 30 dakpannen.
donderdag 14 mei 2020

Dak vernieuwen

Vervangen dak jaren 30 woning en verwijderen en terugplaatsen zonnepanelen
zondag 10 mei 2020

Nieuw dak of dakpannen vervangen

Nav lekkage een nieuw dak (68 m2) of vervangen van pannen als wegnemen oorzaak lekkage.
zaterdag 9 mei 2020

Renovatie pannendak helft van 2 onder 1 kap

zou graag pannendak willen vernieuwen helft huis 2 onder 1 kap met isolatie en nieuwe dakpannen en wellicht nieuwe panlatten vanwege lekkages
woensdag 29 april 2020

Woning isoleren

Het is een rijtjeswoning, goed bereikbaar ongeveer 80 m2 geheel nieuw dak met pannen en isolatie Afvoeren van oud materiaal optioneel.
zondag 26 april 2020

Asbest van een kaal dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die mijn dak asbestvrij kan maken tijdens de renovatie. Onder de dakpannen zitten asbestplaatjes van circa 3 mm dik. Die liggen op het gehele dak van circa 65 m2. Het dak wordt gerenoveerd en er komen nieuwe dakpannen en panlatten op. Bij de offerte mag rekening worden gehouden met dat de dakpannen eraf zijn gehaald en er een steiger om het huis aanwezig is, die is opgebouwd door het bedrijf dat de dakrenovatie uitvoert.
maandag 20 april 2020

Bitumen dakbedekking vervangen

Graag wil ik mijn bitumen vervangen van mijn platte dak van een aanbouw. Het betreft ongeveer 8m2
woensdag 15 april 2020

2 Dakkapellen, dakbedekking vervangen en sedum plaatsen

Ik wil de dakbedekking van onze 2 dakkapellen vervangen en tevens verduurzamen door er sedum op aan te leggen. Het dakappel is aan de achterkant 3 meter breed. Aan de voorkant van de woning wordt het dakappel gedeeld met de buren. Mijn kant van dit dakappel is ongeveer 3.5 meter. Bij de achterkant wil ik een onderhoudsvrij sedumdak realiseren, aan de voorkant de dakbedekking, en als mogelijk aan mijn deel van dit dak een onderhoudsvrij sedumdak. Het dakappel aan de achterkant begint lekkage te vertonen, deze vereist wel matige spoed.
dinsdag 14 april 2020

Asbest verwijderen, dakpannen vernieuwen en twee dakramen vervangen

Het betreft een oud zadeldak waar asbest onder de dakpannen zit. Het dak is aan een zijde ongeveer 6 x 6 meter en dit dan keer twee. Onder de pannen liggen asbest platen geschroefd van ongeveer 1 cm. Dit graag afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. De pannen moeten ook vervangen worden, ik denk dat het keramische zijn. Dezelfde moeten ervoor terug. De binnenkant is netjes afgewerkt met hout. Wat ons betreft is er geen isolatie nodig, maar hier willen we graag advies over. Dan moeten er twee dakramen worden vervangen.
maandag 13 april 2020

Sneldekkers door (geglazuurde) pannen vervangen

Ik wil alle sneldekkers vervangen door keramische (geglazuurde) dakpannen. Het huis is van 1998, het dak is verder goed. De afmetingen van het huis zijn 10 x 11 meter, en de aangebouwde garage ca. 5,5 x 5,5 meter. De zonnepanelen worden door mijzelf verwijderd en weer geplaatst.
vrijdag 3 april 2020

Het renoveren van een groot zadeldak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een zadeldak met een oppervlakte van 160 m2 en een hellingshoek van ongeveer 45 graden. Het gaat om het verwijderen van de bestaande pannen, nieuw dakfolie plaatsen en vervolgens keramische glanzende dakpannen plaatsen op het dak.
donderdag 2 april 2020

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in geïsoleerde dakpanplaten (antraciet) plus montage. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2. Gaat om een punt dak (hoek) met dakpannen erop. Deze moeten weggehaald worden, dit doen wij zelf in overleg met de vakman, zodat u kunt beginnen. Het afvoeren van de dakpannen ligt aan kosten.
dinsdag 24 maart 2020

Dakleer vervangen en isoleren van dak

Ik wil +/- 27 M2 oud dakleer van mijn woning laten verwijderen. Daarna isolatieplaten op het dakbeschot en dan nieuw dakleer eroverheen doen. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden. (Isoleren moet van buitenaf.) Dak beschikt niet over dakpannen.

Partners

Partners van Casius