Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Friesland.

489 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, dakrenovatie van een monument, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Friesland:

dinsdag 17 oktober 2017

Lekkende dakgoot herstellen

Dag voor hangt door en lekt hier door dit in orde maken
dinsdag 17 oktober 2017

Dakgoot repareren

Dakgoot reparen deze hangt door
zondag 15 oktober 2017

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter
woensdag 11 oktober 2017

Dak vervangen van negentiende-eeuwse woning

Het dak vervangen van een oude woning uit circa 1850. Inclusief nieuw beschot. Liefst een prefab dak met een dakkapel van 7 meter aan de achterkant en 2 kantelramen aan de voorkant.
dinsdag 10 oktober 2017

Dakgoot voorzijde repareren of vervangen

Vervangen of repareren van dakgoot aan de voorzijde van twee aaneengesloten (rijtjes) woningen. Het gaat om ongeveer 10-12 meter aan dakgoot.
dinsdag 10 oktober 2017

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Ik wil graag een nieuw dak op mijn woning. Bijvoorbeeld een prefab scharnierkap (hout) in punt. Aan 1 kant moet een dakkapel komen van rond de 5 meter. Het huis is 11 meter lang en 6 meter breed (exclusief aanbouw).
maandag 9 oktober 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft dakpannen van een schuin dak. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte
zaterdag 30 september 2017

Daklekkage repareren

Dak bestaat uit geisoleerde doosconstructie waarop dakleer tengels en panlatten. Het betreft een licht hellend dak. Waarschijnlijk is het hout onder het dakleer aangetast /verrot. Oorzaak is dat enkele dakpannen door verzakking horizontaal zijn komen te liggen.
maandag 25 september 2017

Dak van asbesthoudende golfplaten verwijderen

Wij hebben een stal van 12 x 20 meter waarop een dak ligt van asbesthoudende golfplaten. Het is een puntdak dat begint op 250 cm hoogte, met een nokhoogte van 450 cm. We hebben nog geen asbestinventarisatierapport beschikbaar. We willen het dak nog voor de winter vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte.
donderdag 14 september 2017

Golfplaten leggen

Er wordt een asbest dak van mijn schuur verwijderd. Daar moet een nieuw dak op, van eenvoudige golfplaten, samen met boegdelen en nok. Het betreft ongeveer 24 m2, schuin dak. Balkenconstructie voor bevestiging is goed. Schuurtje loopt door naar de buren, die zullen ook vervangen, doen het zelf.
zaterdag 9 september 2017

Daklekkage op een pannendak repareren

Daklekkage repareren aan een dakpannendak.
woensdag 6 september 2017

Asbesthoudende dakleitjes vervangen

Ik wil mijn asbesthoudende dakleitjes vervangen van mijn schuine dak. Het gaat om een bungalow die makkelijk bereikbaar is. 10 rijen van boven naar beneden, functionele lengte/breedte 20 cm. Totale lengte circa 30 meter. Dat wordt totaal circa 1500 leitjes/150 m². Gemakkelijk te verwijderen/aan te brengen door eenvoudig ophangsysteem. Graag per mail contact.
dinsdag 5 september 2017

Dakgoot voorzien van nieuw zink

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een zinken goot. Het gaat om 2 delen van 7 meter en 1 deel van 12 meter. De goot ligt in een houten bak. De oude zinken goot zal ik zelf verwijderen.
donderdag 31 augustus 2017

Vervangen van de dakpannen

Mijn dak is ongeveer 100 m2, deze zijn voorzien van oud Hollandse dakpannen. De pannen zijn niet mooi meer en sluiten niet goed meer aan. Ik wil ze laten vervangen door vernieuwde Hollandse dakpannen, terracotta kleur. Mijn huis is voorzien van een dakkapel en 3 Velux kantelramen. Door de steile hellingshoek alles vast met panhaken.
woensdag 30 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen en de panlatten. De oude pannen en latten moeten worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 70 m2 en de vrijstaande woning is goed bereikbaar.
zondag 27 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Ik wil graag nieuwe dakpannen op mijn woning, tussenwoning. De rest van het blok word de dakpannen vervangen door de woningbouw, ik ben de enige die de woning heeft aangekocht. Ik wil graag een offerte ontvangen inclusief: - Aanbrengen steigerwerk - Verwijderen dakpannen en panlatten - Aanbrengen nieuwe panlatten - Aanbrengen nieuwe keramische dakpannen, koramic narvik vhv natuurrood - Er zal circa 840 dakpannen nodig zijn en ongeveer 20 nokvorsten - Het dak is in totaal zo`n 44 m2
dinsdag 22 augustus 2017

Dakpannen herleggen

Door de wind is een aantal vier dakpannen van hun plaats gegaan. Deze moeten teruggelegd of vervangen worden zodat er geen lekkage ontstaat.
zondag 6 augustus 2017

Dakbedekking vernieuwen

Dak: 34,31 m2 Oude mastiek verwijderen, isolatie 3 cm plaatsen, kunststof boeidelen met sierlijsten plaatsen, epdm dakbedekking en alu trim met kraal plaatsen, of bitumen (icopal)dakbedekking en zinken daktrim plaatsen
vrijdag 4 augustus 2017

Nieuwe dakbedekking leggen van bitumen

2 laagse bitumen dakbedekking op nieuw dak. Maat 6.30 x 6.90 meter en ongeveer 13.50 m aluminium daktrim. Goed bereikbaar ongeveer 2.75 meter hoog. Werk in Gorredijk. Svp prijsopgave.
woensdag 2 augustus 2017

Dak aan een zijde vervangen

De dakconstructie aan 1 kant vervangen omdat die is aangetast door houtworm. De rest van het dak is voor zover ik kan zien nog puntgaaf en hoeft dan ook niet vervangen te worden.
maandag 24 juli 2017

Schuurdak en overkapping vervangen

Het totaaloppervlakte is 30m2 . De bedoeling is om een geïsoleerde overkapping te maken. Er staat al een schuurtje dan zou het dak een geheel moeten worden. Die sluit dan aan tegen het schuurtje van de buren
donderdag 20 juli 2017

Zinken dakgoot repareren

Mijn zinken dakgoot lekt bij de hemelwaterafvoer en waarschijnlijk ook bij een soldeernaad. Die plekken zitten op ongeveer 1 meter van elkaar af. Ik wil die dakgoot laten repareren en ontvang daarvoor graag uw offerte.
dinsdag 18 juli 2017

Renovatie van het dak

Dak renovatie Dakpannen zijn al verwijderd. Isoleren van buitenaf en nieuwe dakpannen plaatsen. Circa. 100 m2
vrijdag 14 juli 2017

Dakbedekking vervangen

Dakbedekking geheel vervangen of nieuwe toplaag aanbrengen. Graag vrijblijvend advies.
woensdag 12 juli 2017

Dakpannen vervangen

Ons huis is van ongeveer 1920 en de dakpannen zijn hard aan vervanging toe. We willen dit graag laten vernieuwen, eventueel met de buren. Het is een klein arbeidershuisje, 3 onder 1 kap waarvan wij de hoekwoning hebben. Wel 2 dakkapellen maar totale grootte en hellingshoek is niet bekend dus gaarne ter plekke bekijken. De woning is ongeveer 6 meter breed en heeft 2 woonlagen.

Partners

Partners van Casius