Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeewolde of directe omgeving.

336 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeewolde:

Boeidelen vervangen door trespa

Aan de achterzijde van ons appartementencomplex (vier woningen totaal) is op de bovenste verdieping een boeirand waarvan een stuk is afgebroken. We zouden graag die hele rand laten vervangen door trespa. De boeirand is vanaf de grond te bereiken door een steiger op te bouwen of een (vrij serieuze) hoogwerker in te zetten. De rand grenst aan een ruim, makkelijk toegankelijk plat dak; wellicht biedt dat ook opties?

Boeidelen vervangen nok

Wij zouden graag een offerte willen om onze nok/boeidelen aan beiden kanten van onze dwarskapwoning.

Dakrenovatie stacaravan

Ik heb een caravan plus aanbouw met plat dak uit het midden schuin aflopend. Hier wil ik een dak op laten maken met pannendak platen. De caravan is +/- 8.50 lang en 3.30 breed met een aanbouw van +/- 2.00 x 3.00.

Bitumendak vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een bitumen dak ongeveer 115 m² Bovenste dak 33 m² Tweede dak 38 m² Dak eerste verdieping 43 m² Huidige dak is 20 jaar oud, en moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van het pvc op plat dak, is circa 30 m2.

Dak renovatie bedrijf

Het gaat om een bitumen dak van een bedrijfspand van 600 m2. Ik wil de dakbedekking vernieuwen (nieuwe bitumen) en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak renovatie

Het gaat om een bitumen dak van een bedrijfspand van 600 m2. Ik wil de dakbedekking vernieuwen (nieuwe bitumen) en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Rieten dak vervangen door dak

We hebben nu een rieten dak dat vervangen moet worden. Wij willen graag een ‘permanente’ oplossing en kiezen voor dakpannen. Het gaat om Ca 120 m2 dakpannen leggen op een hellend dak. Ik zie graag een indicatie prijs voor gewone dakpannen en voor leien. Het riet zal ook eerst van het dak verwijderd moeten worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn. Vriendelijk bedankt

Ondervorsten vervangen

Ik wil de ondervorsten van ongeveer 20 mter laten vervangen. Momenteel ligt het hout "bloot".

Dak opnieuw dekken en isoleren

Garage heeft momenteel een bitumen dakbedekking, is eerder al eens gerepareerd, maar moet een keer helemaal vernieuwd worden, omdat kleine lekkages blijven terugkeren. De oude bitumen lagen moeten ook verwijderd worden. De garage is bereikbaar vanuit het huis, en daarom is er interesse om het dak eventueel meteen te laten isoleren. Het dakoppervlak betreft zo'n 18m2.

Kraaiennest verwijderen

Net boven de dakgoot, onder de eerste rij dakpannen zit een kraaiennest. Deze moet verwijderd worden en maatregelen om te voorkomen voor een nieuw nest.

Nieuwe nokdakpan laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe nokdakpan laten plaatsen. U kunt mij het beste telefonisch s avonds(na 19:00 u) het beste bereiken voor een afspraak te maken.

Dak vervangen door EPDM of PVC

Wij willen ons dak laten vervangen door EPDM of PVC folie. Het gaat om 4 woningen plat dak.

Goten vervangen

Dakgoten vervangen.

Extra afvoer in de dakgoot maken

Dakgoot op dakkapel aan achterzijde woning. Bereikbaar vanaf de uitbouw aan achterzijde. Capaciteit afvoer bij veel neerslag onvoldoende. Extra afvoer aan linkerzijde van goot waar water blijft staan.

Lichtstraat plaatsen op de aanbouw

Lichtstraat plaatsen op aanbouw. Vrijstaand, 3 bij 1 m ongeveer. Graag prijs in en excl zonnewering melden.

Duivenpinnen plaatsen

Graag wil ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van duiven pinnen op een dakrand van 2 woningen. Het gaat in totaal om ongeveer 20 meter. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn.

Lekkage plat dak verhelpen

Kunnen jullie mijn platdak repareren, is het dak van een slaapkamer van een poortwoning.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)

PVC dakbedekking vervangen

Het gaat om de bungalow van mijn moeder met een dakoppervlak van ongeveer 140 m2. Momenteel ligt hier een licht grijze PVC dakbedekking op van ongeveer 30 jaar oud. Dit dak is aan vervanging toe. De voorkeur gaat uit naar een vervanging met wederom een verlijmde PVC dakbedekking.

Lichtstraat met zonwering plaatsen in aanbouw

Wij willen graag een lichtstraat in onze aanbouw laten plaatsen. Van ongeveer 3 tot 4 meter breed en 1 meter lang. Willen graag weten welke opties er mogelijk zijn. Met welke materialen werkt u en wat zou u adviseren? We willen er ook een zonwering bij geplaatst hebben.

Lichtstraat in een plat dak laten plaatsen

In de aanbouw moet een lichtstraat komen, compleet en afgewerkt van ongeveer 3 meter lang, meter breed. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Daklekkage repareren bij de stacaravan

Er zit een lekkage in het dak van de stacaravan. Dit is een Muller Batavier. Het water is een tijd blijven liggen op het folie boven de plafondplaten. Door het gewicht van het water is een constructiebalk losgeraakt. Het water is inmiddels verwijderd, maar het dak en balk moeten gerepareerd worden. De lekkage is gelokaliseerd op 1 plek.

EPDM dakbedekking over bitumen aanbrengen

Ik heb een chalet van 9 meter lang en 3.6 meter breed met een klein puntdakje. De huidige dakbedekking is van bitumen dat doorloopt in de goot. Er zijn 4 afvoerpijpen. Ik zou willen weten of EPDM dakpannen / dakbedekking over de bestaande dakbedekking heen gelegd kan worden en wat de kosten daarvan zijn.

Lichtkoepel plaatsen in het betonnen dak

Wij zouden graag offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een lichtkoepel (Velux) van 150 cm x 150 cm in een betonnen dak. Graag zouden wij in de offerte gespecificeerd willen zien welke werkzaamheden er worden uitgevoerd (bv. Afvoeren afval, constructietekening, etc.)