Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Urk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Urk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Urk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Urk of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Urk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Urk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Urk:

Dakgoten vernieuwen

Ik wil de zinken dakgoten laten vernieuwen. Het gaat om 2 x 6 meter en een erker van ongeveer 5 meter. Ik wil graag de prijsverschillen terugzien van zowel zink als kunststof. Er is geen ladder of hoogwerker nodig.

Geheel dak renoveren

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan vervangen en isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning met een schuin pannendak. In totaal gaat het om 100 m2. Het gaat dus om isoleren, nieuwe dakpannen en panlatten.Verder willen wij ook graag de regengoten en boegdelen tegelijk willen vervangen. En eventueel de schoorsteen aanpakken qua vernieuwen, vervangen of een sierkap eroverheen.

Lekkage verhelpen aan het dak

Ik heb lekkage aan mijn aluminium dak van een stacaravan van 12 x 5 meter. Ik wil graag dat er iets overheen komt zodat de lekkage stopt.

Zonnecollectoren verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen

Ik heb zonnecollectoren op mijn dak, deze moeten verwijderd worden voordat er nieuwe zonnepanelen komen op 16 januari. Dit betreft dus een spoedklus.

Dakbedekking overkapping

Overkapping achter het huis van dakleer voorzien.. ongeveer 15 vierkante meter..

Houten boeidelen vervangen door Keralit

Ik wil graag rondom het huis de houten boeidelen laten vervangen. Deze zijn ongeveer 46 meter lang. De woning heeft 3 verdiepingen.

Dak isoleren en dekken

Goedendag, op mijn aanbouw en garage ligt nu bitumen (25 jaar) met drie uitlopen/afvoeren. Het geheel is met een aluminium daktrim afgewerkt. Er ligt geen grind op. Ik wil graag een vrijblijvende prijs voor nieuwe dakbedekking (EDPM) op de aanbouw en garage. Dakoppervlak 37 m2.

Nieuw pannendak aanbrengen

Ik wil de oude dakpannen verwijderen en afvoeren, van buitenaf het dak geïsoleerd hebben, nieuwe pannen aanbrengen en eventueel ook nieuwe dakgoten aanbrengen. het betreft een hoekwoning met een dak van 38 m2.

Dakshingles of bitumen op een verandadak leggen

Wij hebben een veranda van 4 x 5,2 meter voorzien van nieuw dakbeschot. We willen er nu een onderlaag met bitumen of dakshingles op laten plaatsen als afwerking. We ontvangen graag een offerte van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Houten dakgoot vervangen

Graag zou ik een offerte willen hebben, van het vervangen van een houten dakgoot, plus minus 7 meter. Graag wederom vervangen door hout, dat ben ik verplicht.

Oude dakgoten laten vervangen

Ik wil graag de oude dakgoten laten vervangen voor nieuwe dakgoten. Dit gaat om de voorkant en achterkant van het huis.

Betimmering van dakgoot vervangen

De houten betimmering om de zinken goot is lek. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn het hout te vervangen of de bekisting te repareren. De goot is 6 meter lang.

Dakbedekking op de schuur aanbrengen

Ik wil graag het dak van mijn schuur laten bedekken. Het dak is ongeveer 5 bij 3 meter.

Dakbedekking chalet

Wij hebben een chalet de bitumen daksingels zijn aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 40 m2. De oude bitumen singels kunnen wij er zelf af halen zodat het bitumen dakleer dat blijft zitten zo goed als schoon wordt opgeleverd. De oude bitumen singels laten allemaal los dus zijn makkelijk te verwijderen. Graag een prijs voor de totale klus. En een prijs als we zelf de oude singels verwijderen. Het dak is licht hellend. De chalet is ongeveer 15 jaar oud.

EPDM dakbedekking in lichte kleur aanbrengen

Graag vrijblijvend een offerte van EPDM dakbedekking. De situatie: -Het betreft een plat dak van 36 m2. -Drie dubbelwandige dakdoorvoer zijn er aan mijn dak. -Een aluminium daktrim 45 x 60 centimeter houd het geheel op zijn plaats. -Er ligt geen grind op dak. -Mijn dak ligt 25 jaar. Is nog waterdicht. Ik weet niet hoe lang zoiets meegaat. Ik zie op de lassen krimpscheurjes. Wellicht dat het verstandig is dat erover mijn bestaande bitum heen wordt gelegd. Het verwijderen en afvoeren van oude daktrim en afvoeren moet bij de prijs inbegrepen zijn.

Daklekkage aanbouw

Het dak van mijn aanbouw is lek. Het gaat om een stukje van een 30 cm bij 1 meter. Ik heb eigenlijk op korte termijn een dakdekker nodig tegen een normale prijs.

Nieuwe kunststof dakgoten

Wij hebben nog zinken goten en willen die vervangen voor kunststof goten. 12 meter voor en 12 meter achter.

Dakrenovatie

De oude pannen moeten verwijderd worden inclusief panlatten. Het betreft een knikdak met kilgoot. Op het bovenste gedeelte moeten er iets van isolatieplaten op, kan over het huidige dakbeschot. Het geheel met nieuwe latten en pannen bekleden. Het betreft een vrijstaande woning met ongeveer 120 tot 130 vierkante meter dakpannen. Eventueel ook leveren van de pannen. Graag een passende offerte.

2 dakgoten voor en achter vernieuwen. ...

2 dakgoten voor en achter vernieuwen. Ongeveer 24 meter + nieuwe afvoeren.

Vervangen van bestaande dakdekking op de ...

Vervangen van bestaande dakdekking op de aagebouwde garage en keuken waarvan de ligging om de hoek van het huis is gesitueerd Gaat om een plat dak

dak van de aanbouw vernieuwen (bitumen) ...

dak van de aanbouw vernieuwen (bitumen) en bestaande lichtkoepel vervangen door een nieuwe dubbelwandige lichtkoepel.