Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Swifterbant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Swifterbant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Swifterbant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Swifterbant of directe omgeving.

28 klanten uit Swifterbant bevelen een bij Casius in Swifterbant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Swifterbant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Swifterbant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Swifterbant:

Plat dak isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking

Het betreft een plat dak van ca. 70 vierkante meter. Ik wil het van bovenaf laten voorzien van dampwerende folie, isolatie, nieuwe dakbedekking en verdere afwerking. Ik laat mij adviseren door de vakman.

Dakgoot van zink vervangen

Het verwijderen van de zinken dakgoot en plaatsen van een kunststof bakgoot. De lengte bedraagt 10,5 meter, 2 bij 6 meter en 15,5 meter. Waarbij de korte stukken voor de afwatering verbonden moeten worden met de goot van 15,5 meter.

Expansiestuk dakgoot vervangen

Bij mijn dakgoot achter moet het expansiestuk tussen twee gootdelen in vervangen worden. Op dit moment is het met dakleer een beetje dicht gekit maar daar kom ik de winter niet mee door. Graag ontvang ik een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Dakpannen vervangen

Wij vinden onze betonnen dakpannen (20 jaar) niet mooi meer en willen nu keramische pannen. Het gaat om ongeveer 165 vierkante meter aan dakpannen.

Vogelschroten laten monteren

Ik wil graag over 2 maanden iemand laten komen die vogelschroot wil plaatsen voor en achter 2 x 7.50 meter, dacht ik. Bevat een hoekwoning van een normaal rijtjeshuis.

Dakplaten vervangen van een dak (200 m2)

Vervangen van een dak van 4 dakvlakken ca. 200m2

Bitumen over bitumen aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een nieuwe bitumen laag op de aanbouw. Dit mag over de oude laag heen gelegd worden indien mogelijk. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Dakvenster dichtmaken

Spoedklus!!! Ik wil mijn dakvenster (46 x 56) dichtmaken. Dakpannen aanwezig. Overige materiaal te leveren door vakman. Moet uiterlijk vrijdag 15 mei om 10:00 gereed zijn.

Schuurdak opnieuw voorzien van dakbedekking

Bij de laatste storm is de dakbedekking verdwenen. Circa 16 m2 moet vernieuwd worden. Let op er ligt een verwarmingsmat voor het zwembad op het dak. Zie bijgesloten foto. Wat zijn de kosten en wanneer kunt u starten?

Dak op de schuur vervangen

Dak van de schuur vernieuwen. Het zal gaan om een dak van 4 meter lang en 3 meter breed. Het was een houten dak, wat nu verrot is. Dit moet verwijderd worden, of dit verwijder ik zelf. Vervolgens moeten er nieuwe platen op worden gelegd. Graag een prijsindicatie van deze klus.

Lekkage langs schoorsteen

Lekkage langs schoorsteen herstellen. Sinds de isolatie van ons dak een aantal jaren geleden hebben we lekkage. De schoorsteen lijkt door te slaan. Is vorig jaar geheel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Helpt niet. Lood te kort of niet goed meer aangebracht? Een offerte graag van een loodgieter/dakdekker?

Dak en dakgootreparatie

Kapotte dakpannen en een lekkage in de dakgoot zorgt ervoor dat er water via het kozijn naar binnen komt. Dit moet verholpen worden.

zadeldak vernieuwen

Aanbrengen nieuw pannendak, inclusief levering nieuwe pannen en verwijdering/opruiming oude dakpannen. Zadeldak ca. 33% helling, ca. 40 m2.

vervangen bitumendak

Het gaat om het vervangen van een bitumendak op de garage. De garage is 6.9m bij 3m. We twijfelen nog of we er weer dakleer op doen of EPDM hierbij dus ook graag advies.

Vervanging van 2 zinken dakgoten die ...

Vervanging van 2 zinken dakgoten die liggen in een houten omkisting op +/- 3 m hoogte boven maaiveld. Bliksemafleiders zijn in de huidige situatie door de goten gesoldeerd. Goten lekken op dit moment alleen bij de aansluiting naar de h.w.a. (PVC).

Ik ben samen met mijn buren voornemens ...

Ik ben samen met mijn buren voornemens een kap op onze garage te laten zetten. Betreft een wolfskap met een doorbraak naar binnen. Afmetingen circa 8,5 x 3,5 meter.