Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rutten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rutten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rutten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rutten of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rutten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Rutten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rutten:

Dak isoleren en nieuwe dakpannen plaatsen

Wij willen aan de buitenkant het dak laten isoleren en nieuwe dakpannen. Op voor en achterkant van de woning zit een dakkapel over bijna de hele breedte van de woning. Het gaat om 55 tot 60 vierkante meter

Het bedekken van een houten dak van een schuur

Ik zoek een dakdekker die het dak van een reeds gebouwde houten schuur kan bekleden met EPDM of bitumen. Het gaat om een dak van 488 bij 830 cm. Dit alles inclusief afwerking van de randen.

Dakpannen reinigen/coaten

Wij zijn bezig met het isoleren van een boerderijwoning uit 1951 gelegen in de Noordoostpolder. De dakpannen wil ik graag laten controleren en daar waar nodig laten reinigen en coaten of eventueel vervangen. Hier en daar is er ook wat mortel wat los ligt en vastzet moet worden. De woning is ongeveer 6 bij 10 meter groot.

Eternit golfplaten reinigen en coaten

Schuur van 33 meter bij 45 meter, dakhelling 15%, bouwjaar 2000 voorzien van Eternit asbestvrije golfplaten. De zuidkant wordt binnenkort voorzien van zonnepanelen, er zitten echter (haar)scheuren in de golfplaten en daarom lijkt het ons verstandig om deze toch te voorzien van een coating.

Puntdak op garage maken

Ik wil een puntdak op mijn platte dak van de garage. Maten ongeveer 8x5 meter 45 graden dak helling unidek platen met dakpan beton kleur antraciet belegd voor en achter puntgevel houten bekleding.