Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Luttelgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Luttelgeest heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Luttelgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Luttelgeest of directe omgeving.

17 klanten uit Luttelgeest bevelen een bij Casius in Luttelgeest aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Luttelgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Luttelgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Luttelgeest:

Dak renovatie

Ik wil oude bestaande pannen van het dak verwijderen, en daarna wil ik zelfdragende isolatie met een van minimaal Rc 4,0 aanbrengen, en dan afdekken met pannenplaten. Het gaat om 156 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Golfplaten van dak manage vervangen

Op het dak van onze manege is een aantal golfplaten met een gat. Deze dienen vervangen te worden. Het dak kan van buitenaf betreden worden, maar dan wel met een ladder/hoogwerker. Betreft schuin dak. Dus graag eerst overleggen wat de juiste manier is.

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van mijn woning laten vervangen, het gaat om een huis van 10 bij 7 meter met een schuin dak aan zowel de voorzijde als de achterzijde. Er gaat een stuk van ongeveer 3 bij 2 meter af in verband met de voordeur. Het gaat om een eengezinswoning en er moeten nieuwe zwarte sneldekkers op komen. Tevens moet de huidige dakpannen verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Dakpannen, panlatten en dakfolie vervangen

Vervangen van dakpannen en panlatten plus aanbrengen folie. Ongeveer 62 m2. Hoogte een meter of 6. Nieuwe pannen zijn nog niet aangeschaft, na advies en in overleg te leveren.

Zinken dakgoten vervangen

Wij willen de zinken dakgoot met beugels laten vervangen samen met dat van het buurhuis (2 onder 1 kap woning). Het gaat om een totale lengte van 2 x 16 meter. Aan de achterkant twee zinken afvoerbuizen van 80 mm. Aan de voorkant een gezamenlijke dubbele afvoerbuis van 100 mm. Graag een afspraak voor een offerte.

Nieuwe nokpannen plaatsen

Er zijn bij onze arbeiderswoning 2 nokpannen kapot. Het zijn de nokpannen direct aan de schoorstenen vast, het dak loopt tussen twee schoorstenen in. Wij willen mogelijk alle nokpannen laten vervangen voor nieuwe, als het nodig is, wat wij waarschijnlijk achten. De schoorstenen zijn vorig jaar gerestaureerd waardoor de nokpannen beschadigd geraakt zijn. Tevens willen we graag weten of de andere dakpannen vervangen dienen te worden en welke nog goed zijn.