Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam plaatsen:

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder plaatsen, in een nieuwbouw huurwoning. Het dakraam heb ik al, maat 114-118.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen uit heel Nederland:

kunststof dakraam plaatsen

Ik wil graag mijn dakraam vervangen voor een kunststof dakraam. Het raam is 89 breed en 154 hoog, bevindt zich op de eerste verdieping. Gaat sowieso om een raam, indien de prijs gunstig is om twee.

Uitzet dakraam plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een uitzet dakraam 78 cm 140 cm. Inclusief plaatsen.

Dakkappel en dakraam

Ik wil een dakkappel en misschien ook een dakraam in de zolder plaatsen. Ongeveer 3 x 1.5, complete oplevering. Er is ruimte om dit op te bouwen. Wij zijn serieus in deze aanvraag en willen dit op korte termijn realiseren.

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.

Zolder dakraam plaatsen

Het plaatsen van een zolderraam op een schuin dak, van ergens tussen de 50 x 80 - 60 x 100 cm. Graag dubbel glas. Van welk materiaal het kozijn moet worden weet ik nog niet. Er zit geen zolderraam in het dak. Er zit een zolder in met balken op +-210 cm hoogte. Is het mogelijk met deze maten dit te behouden?

Dakraam plaatsen

Graag niet bellen! Maar mailen Ik ben opzoek naar de kosten van een dakraam plus montage. Dak is schuin met dakpannen. Ongv 80 x 140 cm

Dakraam plaatsen

Ik heb nu een plastic raampje maar ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet dus verwijderd en afgevoerd worden en daarna vervangen.

Velux dakraam plaatsen

wij zouden graag op zolder een dakraam willen plaatsen van velux. Graag met maten 134 x 140 cm. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Plaatsen tuimeldakraam

Geachte heer/mevrouw, Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Velux tuimeldakraam type GGL UK08 wit afgelakt. Er is nog geen dakraam in het dak aanwezig. Het dakraam moet 134 x 140 cm worden. Het raam dient op stahoogte geplaatst te worden op de 2e verdieping. Als uitvoerdatum denk ik aan eind maart of begin april, maar dit kan uiteraard ook later. Graag overleg wat mogelijk is. Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen, een tuimelraam van kunststof in de grootste maat (114 x 118 cm). Wat kost dit bij elkaar?

Partners

Partners van Casius