Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor aluminium dakplaten plaatsen:

Aluminium dakplaten plaatsen

Shingles dak heeft stormschade. Zo spoedig mogelijk een nieuw dak plaatsen op een klokgevel woning. Zijkanten circa 50 m2 aluminium dakplaten, plat dak circa 20 m2 bitumen.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium dakplaten plaatsen uit heel Nederland:

Aluminium dakplaten plaatsen

Het plaatsen van geïsoleerd aluminium dakplaten op een bestaand dak van ongeveer 100 vierkante meter. Hier zijn ook 5 velux kantelen in bevestigd. Het dak bestaat nu uit sintels.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Wij hebben aluminium serre met grondoppervlak van ongeveer 2,40m lang en 2,10m breed. Daarop is een hellend dak (19 graden) vanaf de gevel van het huis gemonteerd. Momenteel gedekt door 2 polycarbonaat platen, beide rustend op een aluminium middenbalk in de lengte. Deze platen zijn lek. Wij willen de dakplaten vervangen door b.v. Perlaplast 16mm opaal zonwerende platen. Exacte maten door aannemer aan de hand van huidige platen nameten. Tevens controle van de constructie van de gehele serre op tochtlekken en indien vastgesteld verhelpen daarvan.

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.

Serre dakplaten vervangen inclusief nieuwe rubbers

Het serre-dak lekt op de rubbers. Het zijn 4 polycarbonaat platen met rubbers ertussen. De serre is van aluminium. Oppervlakte dak 16 m2.

Polycarbonaat dakplaten van overkapping vervangen

Ik zou graag de daklplaten van de overkapping willen laten vervangen. De overkapping is 4 meter diep x 5 meter lang. Wat zijn daar de kosten van? Platen van Polycabonaat, doorzichtige. Het gaat om vijf platen. Een aluminium frame waar ze in zitten. Wij wonen in Den Hout.

Serre dakplaten vervangen

Ik wil het polycarbonaat serredak met aluminium profielen laten vervangen door dikkere hr++ platen of iets anders, incl nieuwe rubbers. De serre 4 x 2;5 meter hoort bij mijn woonkamer. De constructie is gemaakt van hout en dus niet gemaakt voor zware daken zoals glas. Van de 5 platen zijn er 2 recht en 3 in een punt.

Serre dakplaten vervangen door polycarbonaat kanaalplaten of door zonwerende platen

Ik heb een aluminium serre van 3.00 meter diep bij 5.20 meter lang met harmonicadeuren. Er liggen momenteel 5 polycarbonaat kanaal platen op die aan vernieuwing toe zijn omdat het op sommige plaatsen lekt, hetzij door een gaatje; of de platen zijn naar beneden gezakt; of de rubbers zijn aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor vervanging door nieuwe polycarbonaat kanaalplaten en voor zonwerende platen.

Dakbedekking tuinhuis repareren of vernieuwen

Ik heb een tuinhuis van 24 m2 met een shingles/bitumen puntdak, dat aan een kant lekt. Een aantal shingles is verweerd. Dichtsmeren met bitumen heeft niet geholpen. Graag zou ik het dak laten repareren of als dat niet kan, nieuwe (kunststof of aluminium) dakplaten op het dak laten leggen.

Tuin aanleggen

De achtertuin van een nieuwbouwwoning wil ik graag gaan aanpakken. De tuin heeft een oppervlakte van 45 m2 en dient volledig te worden betegeld. Daarnaast zal er een houten schutting geplaatst moeten worden en wil ik een Bruynzeel overkapping laten plaatsen. De terrasoverkapping bestaat uit antracietkleurige aluminium profielen en meerwandige polycarbonaat dakplaten met een dikte van 10 mm. De overkapping is 488 cm breed, 360 cm diep. De staanders zijn 225 cm hoog. De achtertuin heeft een achterom. Indien mogelijk zou ik het werk op korte termijn willen laten uitvoeren.

Polycarbonaat dak van de serre vervangen

Op dit moment is er een oudere serre aanwezig. De dakplaten zijn nu polycarbonaat 16 mm. Graag zouden we naar een dikkere versie polycarbonaat gaan, 32 mm. Er liggen op dit moment 6 platen op het dak met hiertussen aluminium strips, deze zullen ook vervangen moeten worden. We hebben geen interesse in een geheel nieuwe serre. Het gaat ons om het vervangen van het bestaande dak door polycarbonaat waardoor het hier ook wat beter wordt geïsoleerd.

Partners

Partners van Casius