Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor leisteen of bitumen op een dak aanbrengen:

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leisteen of bitumen op een dak aanbrengen uit heel Nederland:

Hellend en plat dak vernieuwen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 220 vierkante meter (huis + appartement). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag twee offertes. Een voor leisteen en een voor zink. Wij wonen in een bungalow, twee onder één dak. Er liggen nu shingles/bitumen op. Wij willen of leisteen of zink. Die keuze heeft ook met de prijs te maken. We gaan het samen met onze buren oppakken. Er is behalve ons huis ook nog een appartementje in de tuin dat ook gelegd moet worden.

Bitumen leien door natuurleien of kunststof leien vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met het predicaat 'beschermd dorpsgezicht'. Op het dak liggen bitumen leien en ik wil die laten vervangen. Mijn buurman wil overigens zijn deel niet laten vervangen. Ik ben mij aan het oriënteren op het materiaal voor de nieuwe leien. Dat kan leisteen zijn of kunststof leien. Ik moet hier nog een vergunning voor aanvragen bij de gemeente. De doorlooptijd daarvoor bedraagt 14 weken vanaf het indienen van de aanvraag. Op de achterzijde van de woning moet een zonnepaneel geplaatst gaan worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik krijg graag advies en een prijsopgave. De oppervlakte van het dak moet nog worden berekend. De uitvoering van de klus wil ik graag in het voorjaar van 2018.

Balkon opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om mijn balkon opnieuw te betegelen. Het balkon is bij oplevering(2010) betegeld. De onderlaag bestaat uit bituum, waarop door de aannemer toetertijd een onderlaag is aangebracht. Deze onderlaag bestaat uit een oranje blokjesvormige mat, waarop een egalisatie laag is aangebracht. De rand rondom is aangesmeerd met een speciaal groen kleurig hechtingsmateriaal. Daarna is het balkon betegeld met dezelfde plavuizen als binnenshuis. (Vorstvrij) Helaas heb ik geen tegels meer extra in mijn bezit, en het bedrijf waar ze destijds gekocht zijn, is helaas failliet. Het betreft het merk Ragno, leisteen zwarte tegels. 30x60 cm. Er is een soort witte lijm laag, vermoedelijk door de voegen naar boven gekomen, waardoor de tegels een witte laag hebben gekregen. Er komt vermoedelijk ook vocht door de voegen naar boven. Dit probleem doet zich niet voor op de randen. Direct op beton betegeld, geen bitumen onderlaag. Kunt u mij een vrijblijvende offerte sturen voor het renoveren van dit balkon? Met en zonder soortgelijke tegels? Indien u foto's wenst van de situatie, kan ik u deze toesturen. Alvast bedankt.