Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kilgoot vervangen:

Kilgoot vervangen

Er moet 10 meter zinken kilgoot vervangen worden, graag een prijs hiervoor. Ook graag een prijs om 2 kunststof hwa. S te vervangen door zinken hwa.s. zijn ongeveer 5 meter hoog
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kilgoot vervangen uit heel Nederland:

Kilgoot repareren of vervangen

Ik wil ongeveer 3,5 meter goot vervangen (of repareren). Ik denk dat het een goot van lood is.

Reparatie/vervanging onderste deel kilgoot

In verband met een lekkage bij de voordeur hebben we een lekdetectie laten uitvoeren. Hieruit bleek dat de oorzaak lag in een te smalle kilgoot met te lage waterkeringen. Het advies is om de kilgoot +/- 1 meter uit de goot te verbreden en de waterkeringen te verhogen opdat deze meer water kan verwerken. Ook willen we het driehoekige zinken gootgedeelte waar de kilgoot in eindigt vervangen door een nieuw deel. De dakgoot waarin de kilgoot eindigt zit op een hoogte van circa. 2. 60 meter en kan via een ladder bereikt worden (foto's zijn beschikbaar).

Zinken kilgoot vervangen of repareren

Bij hevige regenval ontstaat er lekkage. Vermoedelijk wordt dit veroorzaakt door scheurtjes in de zinken Kilgoot van ongeveer 5 meter. Graag ontvang ik een offerte en advies voor het vervangen of repareren van de Kilgoot.

Lekkende kilgoot vervangen

De kilgoot is van zink en lekt. Ongeveer 7 meter lang en moet in zijn geheel vervangen worden. Hoogte beneden ongeveer 3 meter tot een meter of 8 hoogte. Het hout rondom de goot is deels rot en moet vervangen/verstevigd. De goot mag wederom zink worden. Ik heb reeds een nieuwe goot liggen in de juiste hoek gebogen.

Kilgoot renovatie

Door een lekkage in het dak zijn de planken gaan rotten. En de goten zijn versleten. Daarom zoek ik iemand die de kilgootjes kan vervangen en een drietal van planken van het dakbeschot met aanhelende panlatten. Het gaat om een zadeldak, waarvan het dak begint op de eerste verdieping. Het materiaal mag zink of kunststof zijn.

Dak helemaal renoveren

Ik woon sinds enkele jaren in een tussenwoning uit bouwjaar 1936. Afgelopen winter was er lekkage bij storm en harde regen bij de aansluiting van mijn dak met dat van de buren. Ik had binnen wat schade en heb de verzekering bericht. Door de verzekering is een bedrijf met een hoogwerker ingeschakeld en die heeft een klein gaatje gedicht bij de kilgoot. Hij heeft bovendien het dak helemaal nagekeken. Daarbij bleek dat het lood bij de dakkapel moet worden vervangen en ook een deel van de kilgoot. Verder is de toplaag van de dakpannen versleten en zijn er wat panlatten verrot. Ik wil daarom zijn advies opvolgen en mijn pannendak laten renoveren. De dakpannen en panlatten laat ik daarbij graag vervangen en genoemde reparaties moeten ook worden verzorgd. Mijn woning is ongeveer 6 meter breed en elk dakvlak is 5 meter hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bazon dakramen vervangen door een Velux

Wij hebben 2 Bazon dakramen van 107.5 hoog x 105.5 breed (koude maat binnenkant kozijn) die moeten worden vervangen. Vervangen door Veluxramen. Een is vanuit de kilgoot bereikbaar, terwijl de andere bereikbaar is met een steiger. Graag een opgave van de kosten inclusief de ramen.

Dakpan terugplaatsen en stukje panlat vervangen

Er is naast de kilgoot een dakpan losgeraakt, die ligt in de dakgoot. In de dakgoot ligt ook een stukje panlat, ongeveer 10 cm. Het dak is op deze plek bereikbaar via een dakkapel. Verder zijn er ook veiligheidshaken aanwezig. Het liefst zo snel mogelijk contact, deze week nog.

Nieuwe pannen op het dak leggen

Ik wil graag nieuwe pannen op ons dak laten leggen. Het gaat om een dak van 15 meter lang en 4.50 meter hoog per kant. Er zit ook nog een dak aan van ongeveer 4.50 bij 3 per kant. Er zitten nu gebakken pannen op, we willen graag keramische pannen in het zwart/grijs. Het dak is van binnenuit geïsoleerd. Er moet wel een en ander aan goot en kilgoot worden vervangen.

Lekkage dakgoot en vervangen enkele dakpannen

Het betreft een reparatie aan een lekkende dakgoot. Zeer waarschijnlijk zit de lekkage bij een bovenliggende kilgoot. Het gaat om het vervangen van de rottende delen van de houten bak waarin de zinken dakgoot geplaatst is en deze netjes afschilderen. Tevens vervangen van een aantal kapotte dakpannen en nokvorsten. Rekening houden met plaatsen van een steiger 4 delen (ongeveer 9-10 meter werkhoogte).

Partners

Partners van Casius